Amara Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Limasol
 • Amara Hotel
 • 17 slika

Hotel Amara Beach ★★★★★ - Limasol, Kipar je potpuno nov i luksuzan, poslednji hotel iz lanca Stademos koji je početkom 2019. godine otvorio svoja vrata gostima. Hotel se nalazi na severoistočnoj obali, 12 km od centra Limasola, u blizini drevnih ruševina Kraljevine Amatus. Amara Beach hotel nudi uslugu noćenja sa doručkom - buffet, samoposluživanje.je savršen izbor za letovanje na Kipru 2021 Polož

Hotel Amara Hotel

Hotel Amara Beach ★★★★★ - Limasol, Kipar je potpuno nov i luksuzan, poslednji hotel iz lanca Stademos koji je početkom 2019. godine otvorio svoja vrata gostima. Hotel se nalazi na severoistočnoj obali, 12 km od centra Limasola, u blizini drevnih ruševina Kraljevine Amatus. Amara Beach hotel nudi uslugu noćenja sa doručkom - buffet, samoposluživanje.je savršen izbor za letovanje na Kipru 2021

 

Položaj:

Hotel Amara Beach je poslednji hotel iz lanca Stademos koji je početkom 2019. godine otvorio svoja vrata gostima. Hotel se nalazi na severoistočnoj obali, 12 km od centra Limasola, u blizini drevnih ruševina Kraljevine Amatus.

Sadržaj Amara Beach hotela:

Lobby bar, bar pored bazena, glavni bar, bar na krovu, SPA, restorani, bazen, bazen sa slanom vodom, klub za decu od 2 godine uključujući i tinejdžere sa različitim programima i aktivnostima. Sadržaji koji se posebno naplaćuju u skladu sa hotelskim pravilima: 24h sobna usluga, pranje i peglanje veša, rent-a-car, iznajmljivanje bicikli, šoping centri, biznis centar, sale za sastanke.

Smeštaj:

Amara Beach hotel raspolaže sa ukupno 207 soba i apartmana koji nude pogled na more od 180 stepeni.

 • Deluxe bedroom (44 m2 – max 3 osobe);
 • Deluxe suite (postoje 2 opcije deluxe suite-a: jedna je sa jednom spavaćom sobom i u njoj je moguće smestiti dve odrasle osobe i dvoje dece; druga opcija je sa dve spavaće sobe u kojoj mogu biti smešene četiri odrasle osobe i dvoje dece);
 • Junior suite (79 m2, jedna spavaća soba sa kupatilom, prostor za dnevni i večernji odmor, kupatilo, balkon, i moguće je smestiti dvoje odraslih i dvoje dece);
 • Duplex suite sa privatnim bazenom (107 m2, apartman na dva nivoa, sa prozorima od poda do plafona, potpuno osvetljen dnevnim svetlom, sa prostranim kupatilom sa dva umivaonika, kadom, tuš kabinom, dvenim boravkom i privatnim bazenom, savršeno za parove);
 • Amara suite (230 m2, ekskluzivan prostor koji odiše udobnošću i luksuzom življenja, dve prostrane spavaće sobe, dnevna soba, trpezarijski deo, jakuzzi, privatan bazen, namenjen maksimalno za 6 osoba);
 • Bungalov sa privatnim bazenom (postoje dve opcije bungalova: jedan je 55 m2 u kompletu sa privatnim bazenom, jednom spavaćom sobom, i u njemu mogu biti smešteni dvoje odraslih i dvoje dece; druga opcija je 123 m2 sa spavaćom sobom, dnevnom sobom, kupatilom, terasom, privatnim bazenom i u njemu mogu biti smešteni dve odrasle osobe i troje dece).

Svaka soba raspolaže: privatnim balkonom, sefom, mini barom, direktnom telefonskom linijom, delom za sedenje, setom za čaj i kafu, francuskim krevetom ili dva singl ležaja, fenom za kosu, TV sa satelitskim kanalima, Wi-Fi.

Usluga u hotelu Amara Beach 5*:

Noćenje sa doručkom - buffet, samoposluživanje. Kulinarska kultura Kipra podrazumeva upotrebu najsvežijih sezonskih sastojaka u recepte koji se prenose generacijama uz tradicionalni miris, čašu vina i užitak života ostrva. Hotel Amara raspolaže sa sledećim restoranima: Japanskim, Italijanskim, Ribljim.

Sport i zabava:

Klub za decu od 2 godine uključujući i tinejdžere, sa različitim programima i aktivnostima, SPA, bazeni, bazen sa slanom vodom, tereni za golf, iznajmljivanje bicikli, plesna dvorana sa audio-vizuelnom opremom.

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove.

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

.

Sadržaji

 • Sportsko-zabavni sadržaji
  • Sala za vežbanje (fitness)
  • Tenis
 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Restorani i barovi
  • Restoran
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije