Amathus Beach Hotel Limassol

  • Amathus Beach Hotel Limassol
  • 36 slika

Hotel Amathus Beach ★★★★★ - Limasol, Kipar je odličan hotel, okružen zelenilom i palmama, smešten je u turističkom delu Limasola na peščanoj plaži i pripada lancu „The leading hotels of the world“. Nudi uslugu noćenje/doručak - ishrana je na bazi švedskog stola - samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za polupansiona i pun pansion u hotelu Amathus Beach 5* koji je savršen je izbor za letovan

Hotel Amathus Beach Hotel Limassol

Hotel Amathus Beach ★★★★★ - Limasol, Kipar je odličan hotel, okružen zelenilom i palmama, smešten je u turističkom delu Limasola na peščanoj plaži i pripada lancu „The leading hotels of the world“. Nudi uslugu noćenje/doručak - ishrana je na bazi švedskog stola - samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za polupansiona i pun pansion u hotelu Amathus Beach 5* koji je savršen je izbor za letovanje na Kipru 2023. Ovaj luksuzni hotel nalazi se u tropskom raju: veoma blizu plaže i okružen tropskim vrtovima. Luksuz se ogleda u uređenju i kvalitetu usluga koje se nude gostima. Sve sobe su veoma prostrane i udobne, plus svetle. Sve sobe imaju sopstvena kupatila sa priborom, televiziju, klimu i grejanje, sef, a mnoge sobe imaju balkon. Gosti će uživati i u spektakularnoj banji, gde ćete se zahvaljujući tretmanima tela potpuno opustiti.

 

Položaj:

Okružen zelenilom i palmama Amathus Beach Hotel 5* smešten je u turističkom delu Limasola na peščanoj plaži i pripada lancu „The leading hotels of the world“. Od centra Limasola je udaljen oko 12 km, a od aerodroma u Larnaki 60 km.

Sadržaj Amathus Beach hotela:

U sastavu hotela su dva A la Carte restorana, taverna, Petrino bar, koktel bar, bar pored bazena i na plaži, firmirani butici, prodavnica suvenira i zlata, frizerski salon i rent-a-car servis, 6 sala za sastanke i konferencije, servis za pranje veša, Spa i Wellness centar, Wi-Fi internet.

Sobe:

Amathus Beach Hotel raspolaže sa 239 smeštajnih jedinica:

  • superior dvokrevetnim sobama (pogled bašta) površine oko 31 m2 koje imaju mogućnost da smeste 2 odraslih + 2 dece, bez balkona.
  • superior dvokrevetnim sobama sa pogledom na more (oko 26 m2), koje imaju mogućnost da smeste 2 odrasle osobe + 1 dete.

Svaka soba ima kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, LCD TV, pristup internetu, telefon, mini frižider, fen za kosu, set za kafu i čaj, sef uz doplatu, bade mantil, papuče, balkon (osim u sobama sa pogledom na baštu ili ulicu).

Plaža:

Hotel Amathus Beach 5* se nalazi na peščanoj plaži.

Sport i zabava:

Pored dva otvorena bazena, gosti hotela Amathus Beach 5* mogu da koriste zatvoreni bazen, dva teniska terena, teren za stoni tenis i fitnes centar. Spa centar zauzima površinu od 1500 m2 i u svom sastavu ima parno kupatilo, saunu, đakuzi i prostorije za masažu. Najmlađi imaju svoj bazen i klub, a o njihovoj zabavi brine profesionalan tim animatora.

Usluga:

Noćenje/doručak - ishrana je na bazi švedskog stola - samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za polupansiona i pun pansion u hotelu Amathus Beach 5*.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije