Amathus Beach Hotel Limassol

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Limasol
 • Amathus Beach Hotel Limassol
 • 22 slika

Hotel Amathus Beach ★★★★★ - Limasol, Kipar je odličan hotel, okružen zelenilom i palmama, smešten je u turističkom delu Limasola na peščanoj plaži i pripada lancu „The leading hotels of the world“. Nudi uslugu noćenje/doručak - ishrana je na bazi švedskog stola - samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za polupansiona i pun pansion u hotelu Amathus Beach 5* koji je savršen je izbor za letovan

Hotel Amathus Beach Hotel Limassol

Hotel Amathus Beach ★★★★★ - Limasol, Kipar je odličan hotel, okružen zelenilom i palmama, smešten je u turističkom delu Limasola na peščanoj plaži i pripada lancu „The leading hotels of the world“. Nudi uslugu noćenje/doručak - ishrana je na bazi švedskog stola - samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za polupansiona i pun pansion u hotelu Amathus Beach 5* koji je savršen je izbor za letovanje na Kipru 2021.

 

Položaj:

Okružen zelenilom i palmama Amathus Beach Hotel smešten je u turističkom delu Limasola na peščanoj plaži i pripada lancu „The leading hotels of the world“. Od centra Limasola je udaljen oko 12 km, a od aerodroma u Larnaki 60 km.

Sadržaj Amathus Beach hotela:

U sastavu hotela su dva A la Carte restorana, taverna, Petrino bar, koktel bar, bar pored bazena i na plaži, firmirani butici, prodavnica suvenira i zlata, frizerski salon i rent-a-car servis, 6 sala za sastanke i konferencije, servis za pranje veša, Spa i Wellness centar, Wi-Fi internet.

Sobe:

Amathus Beach Hotel raspolaže sa 239 smeštajnih jedinica:

 • superior dvokrevetnim sobama (pogled bašta) površine oko 31 m2 koje imaju mogućnost da smeste 2 odraslih + 2 dece,
 • superior dvokrevetnim sobama sa pogledom na more (oko 26 m2), koje imaju mogućnost da smeste 2 odrasle osobe + 1 dete,
 • junior suites sa pogledom na more (oko 37 m2).

Svaka soba ima kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, LCD TV, pristup internetu, telefon, mini frižider, fen za kosu, set za kafu i čaj, sef uz doplatu, bade mantil, papuče, balkon (osim u sobama sa pogledom na baštu ili ulicu).

Plaža:

Hotel Amathus Beach se nalazi na peščanoj plaži.

Sport i zabava:

Pored dva otvorena bazena, gosti hotela Amathus Beach 5* mogu da koriste zatvoreni bazen, dva teniska terena, teren za stoni tenis i fitnes centar. Spa centar zauzima površinu od 1500 m2 i u svom sastavu ima parno kupatilo, saunu, đakuzi i prostorije za masažu. Najmlađi imaju svoj bazen i klub, a o njihovoj zabavi brine profesionalan tim animatora.

Usluga:

Noćenje/doručak - ishrana je na bazi švedskog stola - samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za polupansiona i pun pansion u hotelu Amathus Beach 5*.

Napomena/komentar:

Hotel Amathus Beach 5* renoviran je 2013.

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)
1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije