Atlantica Miramare Beach

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Limasol
 • Atlantica Miramare Beach
 • 17 slika

Hotel Atlantica Miramare Beach ★★★★ - Limasol, Kipar nalazi se na odličnoj lokaciji, na samoj uskoj peščanoj plaži, 5 km je udaljen od centra Limasola, a 65 km od aerodroma u Larnaki. Svojim gostima nudi polupansionsku uslugu uz mogućnost doplate za All Inclusive i savršen je izbor za letovanje na Kipru 2021. Položaj: Nalazi se na odličnoj lokaciji, na samoj uskoj peščanoj plaži, 5 km je udaljen o

Hotel Atlantica Miramare Beach

Hotel Atlantica Miramare Beach ★★★★ - Limasol, Kipar nalazi se na odličnoj lokaciji, na samoj uskoj peščanoj plaži, 5 km je udaljen od centra Limasola, a 65 km od aerodroma u Larnaki. Svojim gostima nudi polupansionsku uslugu uz mogućnost doplate za All Inclusive i savršen je izbor za letovanje na Kipru 2021.

 

Položaj:

Nalazi se na odličnoj lokaciji, na samoj uskoj peščanoj plaži, 5 km je udaljen od centra Limasola, a 65 km od aerodroma u Larnaki. Ispred hotela se nalazi stanica lokalnog autobusa.

Sadržaj:

Atlantica Miramare Beach hotel ima 2 restorana, 2 bara, 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, dečiji bazen, fitnes centar, đakuzi, saunu, masažu, teniski teren, stoni tenis, bilijar, pristup internetu, menjačnicu, TV salu, frizerski salon, salon lepote, servis za pranje veša (uz doplatu), Wi-Fi internet. Mogućnost iznajmljivanja peškira za bazen i za plažu (uz depozit).

Sobe Atlantica Miramare Beach hotela:

Hotelske sobe su raspoređene u glavnoj zgradi i aneks zgradama. Hotel Atlantica Miramare Beach 4* raspolaže sa:

 • Stadardnim sobama (francuski ležaj ili dva odvojena ležaja ) - površine 31 m2, gde se mogu smestiti max 3 osobe (2 odrasle + 1 dete ili 2 dece + 1 odrasla)
 • Superior sobama - površine 31 m2, mogu smestiti 2 odraslih + 1 dete.

Postoji mogućnost, uz doplatu, za jednokrevetnu sobu i sobe sa pogledom na more. Svaka soba ima kupatilo (tuš/kada), fen, klima uređaj, terasu/balkon, TV sa kablovskim programom (pojedini uz doplatu), telefon, mini frižider (uz doplatu), sef (doplata), pristup internetu (doplata).

Plaža:

Atlantica Miramare Beach hotel se nalazi preko puta plaže (deli ih šetalište, jedan deo plaže popločan, peskovito - šljunkovita plaža).

Sport i zabava u hotelu Atlantica Miramare Beach 4*:

Ljubiteljima sporta na raspolaganju su dva otvorena bazena za odrasle, zatvoreni bazen, dečiji bazen, prostorija sa društvenim igrama i Spa centar koji u svom sastavu ima saunu, parno kupatilo, đakuzi, sobe za masažu i fitnes, lagana dnevna animacija, večernja animacija nekoliko puta nedeljno. Postoji mogućnost, uz doplatu, bavljenja sportovima na vodi.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za pun pansion ili All inclusive.

All inclusive usluga uključuje: doručak / ručak / večera - samoposluživanje, izbor više jela u pansionskom restoranu od 07.00-10.00h ; 12.30- 15.00h; 18.30- 21.30h; domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00- 00.00h (sokovi, kafa, domaće vino i pivo, voda, mineralna voda, domaća alkoholna pića); topla i hladna užina od 10.00-18.30h; hladna užina od 22.00-00.00h.

U AI koncept hotela Atlantica Miramare Beach 4* nije uključeno: uvozna, brendirana i ekskluzivna pića, flaširana vina uključujući i vino kuće, sve vrste šampanjaca, sveže ceđeni sokovi i energetska pića, kafe za alkoholom i hladne kafe, sladoled u pakovanju, telefon, usluga pranja veša, sef, mini bar, sobna usluga.

Tokom obroka ovavezan je "dress code".

Hotel zadržava pravo promene koncepta "All inclusive" bez prethodne najave.

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove.

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije