Four Seasons Hotel

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Limasol
  • Four Seasons Hotel
  • 19 slika

Hotel Four Seasons ★★★★★ - Limasol, Kipar, smešten je na peščanoj plaži, 8 km od centra Limasola i 65 km od aerodroma Larnaka. okružen vrtom sa tropskim palmama. Hotel Four Seasons nudi uslugu polupansion ili pun pansion i savršen je izbor za letovanje na Kipru 2024. Ovo fantastično odmaralište sa 5 zvezdica ima odličnu lokaciju kao i na plaži, na pola puta između centra grada i aerodroma. Ima uku

Hotel Four Seasons Hotel

Hotel Four Seasons ★★★★★ - Limasol, Kipar, smešten je na peščanoj plaži, 8 km od centra Limasola i 65 km od aerodroma Larnaka. okružen vrtom sa tropskim palmama. Hotel Four Seasons nudi uslugu polupansion ili pun pansion i savršen je izbor za letovanje na Kipru 2024. Ovo fantastično odmaralište sa 5 zvezdica ima odličnu lokaciju kao i na plaži, na pola puta između centra grada i aerodroma. Ima ukupno 302 sobe podeljene na 6 spratova, uključujući i neke za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju televiziju, pristup internetu preko WiFi-a, minibar, sef i sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom. Hotel takođe nudi fantastičan spa centar gde možete uživati u brojnim tretmanima tela i opustiti se. Možete uživati u različitim kuhinjama u obližnjim restoranima i uživati u osvežavajućim koktelima u barovima.

 

Položaj:

Hotel Four Seasons 5* se nalazi na sopstvenoj plaži, 8 km od centra Limasola i 65 km od aerodroma Larnaka i savršen je izbor za letovanje na Kipru 2024.

Sadržaj Four Seasons hotela:

Hotel raspolaže sa 304 sobe, recepcija, nekoliko restorana (grčki, italijanski, riblji, kineski), poslastičarnica, koktel bar, bar na plaži i pored bazena, Shiseido spa centar (tretmani lica i tela, masaže, sauna, jacuzzi, fitnes), 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen sa vodenim toboganom, unutrašnji bazen, đakuzi, frizerski salon, dečiji klub i obdanište, konferencijske sale, 2 teniska terena, stoni tenis, menjačnica, butici poznatih svetskih dizajnera, frizerski salon, parking, servis za pranje veša, prodavnice.

Smeštaj:

Hotel Four Seasons 5* raspolaže sa:

  • Superior dvokrevetnim sobama (francuski ili dva odvojena ležaja, površine oko 28 m2;
  • Porodična ili b.studio sa pogledom na more;
  • Garden studio sa pogledom na more (površine oko 36 m2);
  • Porodična soba ili beach studio (oko 40 m2).

Svaka soba ima kupatilo (kada/tuš), klima uređaj, terasu, LCD TV, pristup internetu, radio, telefon, mini bar, fen za kosu, aparat za pripremu kafe, sef (uz doplatu).

Sport i zabava u hotelu Four Seasons 5*:

Postoji mogućnost, uz doplatu, bavljenja sportovima na vodi.

Plaža:

Four Seasons 5* hotel se nalazi na peščanoj plaži okružen vrtom sa tropskim palmama.

Usluga u hotelu Four Seasons 5*:

Doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2024. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije