Kanika Elias Beach Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Limasol
 • Kanika Elias Beach Hotel
 • 11 slika

Hotel Elias Beach ★★★★ - Larnaka, Kipar Elias Beach se nalazi izvan kosmopolitenskog Limasola u delu pored Amathus lokaliteta na oko 12 km od centra grada i izlazi na peščanu plažu nagradjenu plavom zastavicom. Tokom zime 2011 god u hotelu je radjeno intenzivno renoviranje u sobama i javnim delovima hotela i sve što vam je potrebno za idealno letovanje na Kipru 2021. Položaj: Elias Beach se nalazi

Hotel Kanika Elias Beach Hotel

Hotel Elias Beach ★★★★ - Larnaka, Kipar Elias Beach se nalazi izvan kosmopolitenskog Limasola u delu pored Amathus lokaliteta na oko 12 km od centra grada i izlazi na peščanu plažu nagradjenu plavom zastavicom. Tokom zime 2011 god u hotelu je radjeno intenzivno renoviranje u sobama i javnim delovima hotela i sve što vam je potrebno za idealno letovanje na Kipru 2021.

 

Položaj:

Elias Beach se nalazi izvan kosmopolitenskog Limasola u delu pored Amathus lokaliteta na oko 12 km od centra grada i izlazi na peščanu plažu nagradjenu plavom zastavicom. Tokom zime 2011 god u hotelu je radjeno intenzivno renoviranje u sobama i javnim delovima hotela.

Sadržaj hotela Elias Beach:

Hotel Elias Beach ima recepciju, nekoliko restorana – Flavours, Amadeus, Blue Paradise restoran & Beach bar, zatim Yodiac Splash Pool, Havana venue i Mokka Caffe barovi, spoljni bazen sa hidromasažerima, dečiji bazen, zatvoren bazen koji se zimi greje, Serenity Health Club & Spa. Menadžment hotela se pobrinuo za veliki broj aktivnosti: aqua aerobic, vaterpolo, aqua fun, francusko kuglanje, aerobic, pikado, odbojka na plaži, tenis, stoni tenis, razna takmičenja na bazenu, skvoš, ronjenje, sportovi na vodi, bilijar, fitness i teretana kao i Serenity health klub.

Soba:

Hotel Elias Beach ima 174 sobe - standardne do 3 osobe, Kids Suite za porodice sa decom, superior i junior suite. Svaka soba ima klima uređaj, SAT TV sa Pay TV kanalima, telefon, radio, mini bar, sef (za standardne sobe na recepciji a za suite u sobama): Kids suite imaju zaseban deo za decu odvojen od sobe kliznim vratima a za decu je dodat jos jedan TV set i Play station 2 sa brojnim igircama.

Plaža:

Hotel Elias Beach se nalazi na peščanoj plaži.

Usluga u hotelu Elias Beach 4*:

Usluga u hotelu ja All Inclusive (sve uključeno) na bazi švedskog stola – samoposluživanje – izbor više jela.

Neke od usluga u hotelu se posebno naplaćuju prema pravilima hotela.

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove.

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

.

Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije