Kapetanios Limassol

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Limasol
  • Kapetanios Limassol
  • 14 slika

Hotel Kapetanios ★★★ - Limasol, Kipar udaljen je 1 km od centra grada, nalazi se nedaleko od plaže, nudi uslugu polupansiona (doručak i večera) na bazi švedskog stola - samoposluživanje - izbor više jela, što ga uz Spa i Wellness centar koji poseduje čini kvalitetnim izborom za letovanje na Kipru 2023. Kapetanios Limassol Hotel se nalazi u privilegovanoj i centralnoj oblasti Limasola, na samo 100

Hotel Kapetanios Limassol

Hotel Kapetanios ★★★ - Limasol, Kipar udaljen je 1 km od centra grada, nalazi se nedaleko od plaže, nudi uslugu polupansiona (doručak i večera) na bazi švedskog stola - samoposluživanje - izbor više jela, što ga uz Spa i Wellness centar koji poseduje čini kvalitetnim izborom za letovanje na Kipru 2023. Kapetanios Limassol Hotel se nalazi u privilegovanoj i centralnoj oblasti Limasola, na samo 100 metara od plaže i na laganoj pešačkoj udaljenosti od Zoološkog vrta, Gradske galerije, Arheološkog muzeja i starog centra grada. Hotel se sastoji od 110 sobe za goste od kojih svaka ima centralno hlađenje/grejanje i pogled na more ili na unutrašnjost hotela. Sve sobe i apartmani su ukusno namešteni i opremljeni svim modernim sadržajima. Sadržaji soba uključuju privatni balkon, mini bar, bežični internet, telefon sa direktnim biranjem, satelitsku TV i fen za kosu. Hotelski sadržaji obuhvataju lobi, bar, restoran, bar pored bazena, dva bazena (jedan zatvoreni) i klub zdravlja sa saunom, đakuzijem i teretanom, konferencijsku salu za 50 osoba i parking. Kapetanios Limassol Hotel nudi BESPLATAN ViFi internet u svim sobama i javnim prostorima. Postoji obiman zabavni program tokom cele godine, uključujući Kiparsku noć sa folklornom predstavom i Međunarodnu noć sa živom muzikom.

 

Položaj:

Hotel Kapetanios udaljen je 1 km od centra i nalazi se nedaleko od peščane plaže. Od aerodroma u Larnaki je udaljen 70 km i odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Sadržaj:

Hotel Kapetanios raspolaže sa 110 soba koje su nedavno renovirane, restoran, bar, snek bar, otvoreni i zatvoreni bazen, fitnes centar, stoni tenis, a uz doplatu: sef, spa i wellness centar, sauna, masaža, usluga pranja i hemijskog čišćenja.

Smeštaj u hotelu Kapetanios:

Hotel Kapetanios 3* raspolaže sa standardnim sobama (18-22 m2), superior sobama (22 m2) i porodičnim sobama (35 m2). Sve sobe imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, balkon/terasu, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, Wi-Fi internet.

Plaža:

Gradska plaža koja je udaljena oko 100 m od hotela Kapetanios 3*.

Usluga u hotelu Kapetanios 3*:

Polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola - samoposluživanje - izbor više jela.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Lokacije