Mediterranean Beach Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Limasol
 • Mediterranean Beach Hotel
 • 44 slika

Hotel Mediterranean Beach ★★★★ - Limasol, Kipar se nalazi na peščanoj plaži, nagrađenoj plavom zastavicom, u blizini mesta Amathusa. Doručak je na bazi švedskog stola - samoposluživanje. Sva pića tokom obroka, kao i sve van usluge i koncepta se plaća po pravilima hotela Mediterranean Beach 4*. Postoji mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion i uz sadržaje koje nudi svojim gostima predstavl

Hotel Mediterranean Beach Hotel

Hotel Mediterranean Beach ★★★★ - Limasol, Kipar se nalazi na peščanoj plaži, nagrađenoj plavom zastavicom, u blizini mesta Amathusa. Doručak je na bazi švedskog stola - samoposluživanje. Sva pića tokom obroka, kao i sve van usluge i koncepta se plaća po pravilima hotela Mediterranean Beach 4*. Postoji mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion i uz sadržaje koje nudi svojim gostima predstavlja odličan izbor za letovanje na Kipru 2023. Smešten na jednoj od najlepših peščanih plaža Limasola, luksuzni hotel za odmor Mediterranean Beach uživa na jedinstvenoj lokaciji sa koje se pruža veličanstven pogled na beskrajno plavetnilo Sredozemnog mora. Drevni grad Amathounta, za koji se veruje da je prvi naseljeni grad Limasola, udaljen je samo nekoliko minuta hoda. Do centra Limasola sa svojim mogućnostima za kupovinu može se stići za 10 minuta vožnje. Elegantan hotel sa svojim elegantnim dizajnom odiše luksuzom i opuštenošću. Sobe su svetle i prozračne, uređene u svežim bojama. Mnoge sobe imaju prekrasan pogled na more. Hotel je izgrađen oko lepo oblikovanog bazena i baštenskog pejzaža sa bazenom na dva nivoa sa kamenom pećinom i arkadnim prostorom. U ponudi su brojni sportski i fitnes sadržaji, uključujući zatvoreni bazen, teretanu visoke tehnologije, studio za pilates i aerobik, osvetljen teniski teren, centar za ronjenje kao i razne vodene sportove na plaži. Savršen izbor za odmor na plaži sa stilom.

 

Položaj:

Mediterranean Beach Hotel je udaljen 8 km od centra Limasola, 62 km od aerodroma Larnaka, u blizini mesta Amathusa i odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Sadržaj Mediterranean Beach hotela:

Hotel ima 5 restorana, 4 bara, spoljašnji i unutrašnji bazen, manji dečiji bazen, wellness centar, fitnes centar, sauna, đakuzi, masaže i tretmani (uz doplatu), tursko kupatilo (uz doplatu), klub za decu, igralište za decu, teniski teren, konferencijsku salu, frizerski salon, stoni tenis, suvenirnicu.

Smeštaj:

Hotel Mediterranean Beach raspolaže sa 292 sobe:

 • Deluxe (dvokrevetne/jednokrevetne) sobe sa bračnim ili dva odvojena ležaja u kojima je moguće smestiti max 3 osobe;
 • Superior sobe, koje su malo luksuznije, sa posebno odvojenim delom za dnevni odmor i gde je moguće smestiti 2 osobe;
 • Family soba koja raspolaže sa francuskim ležajem i sofa ležajem koji se moze razvući. Maksimalan broj osoba u ovom tipu sobe je 4 (deca do 12 godina).

Mogućnost doplate za sobe sa pogledom na more. Svaka soba ima kupatilo sa tuš/kadom, fenom za kosu, klima uređaj, terasu/balkon, TV sa kablovskim programom (pojedini kanali uz doplatu), radio, telefon, mini bar, sef (doplata), pristup bežičnom internetu. Postoji mogućnost za dečiji krevetac, na upit.

Plaža:

Hotel Mediterranean Beach 4* se nalazi na peščanoj plaži, nagrađenoj plavom zastavicom. Korišćenje suncobrana i ležaljki se dodatno naplaćuje.

Sport i zabava:

Postoji mogućnost bavljenja sportovima na vodi, uz doplatu u hotelu Mediterranean Beach 4*.

Usluga:

Doručak je na bazi švedskog stola - samoposluživanje. Sva pića tokom obroka, kao i sve van usluge i koncepta se plaća po pravilima hotela Mediterranean Beach 4*. Postoji mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije