The Royal Apollonia

  • The Royal Apollonia
  • 20 slika

Hotel Royal Apollonia Beach ★★★★★ - Limasol, Kipar se nalazi na peščanoj plaži u centru Limasola koja je opremljena sa ležaljkama i suncobranima., poseduje 5★, nudi uslugu noćenje/doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za polupansion (doručak/večera – na bazi švedskog stola, samoposluživanje) i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2023. Kor

Hotel The Royal Apollonia

Hotel Royal Apollonia Beach ★★★★★ - Limasol, Kipar se nalazi na peščanoj plaži u centru Limasola koja je opremljena sa ležaljkama i suncobranima., poseduje 5★, nudi uslugu noćenje/doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za polupansion (doručak/večera – na bazi švedskog stola, samoposluživanje) i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2023. Koristeći prednost preovlađujuće pozicije ispred mora u gradu Limasolu, jednom od najlepših gradova na ostrvu, na samo nekoliko minuta hoda od barova i divnih restorana, ovaj objekat može da ponudi savršen spoj između luksuza i udobnosti kako bi gost doživeo jedinstveno iskustvo! Okružen sa 523 m otvorenog bazena, sa završenim renoviranim sobama i apartmanima, sa 3 restorana različitih stilova, ovaj hotel je pravo oličenje čiste raskoši i blaženstva. Nakon uzbudljivog dana, gosti imaju mogućnost da uživaju u lepom i opuštajućem danu u banji, a ako ne, na raspolaganju su vam fitnes sala, parno kupatilo i sauna. Dostupne su jedinstvene masaže toplim i hladnim kamenjem, školjkama... Royal Spa klimatološka soba Mrtvog mora nudi moćnu isceliteljsku moć Mrtvog mora.

 

Lokacija:

Ovaj luksuzni hotel se nalazi na peščanoj plaži, u centru turstičkog dela Limasola, oko 5 km od centra grada i odličan je izbor za letovanje na Kipru. Međunarodni aerodrom u Larnaki je udaljen 65 km. Hotel je kopmlektno renoviran 2014. godine.

Sadržaj Royal Apollonia Beach hotela:

Hotel poseduje recepciju, biznis centar, menjačnicu, internet u javnim prostorijama, frizerski salon, prodavnicu suvenira, perionicu veša (uz doplatu), doktor na poziv, iznajmljivanje bicikla i automobila, restorane (japanski, italijanski), taverna, bar, bar pored bazena, konferencijsku salu, otvoreni i zatvoreni bazen (peškiri uz depozit), teretana, sauna, đakuzi, 2 osvetljena teniska terena, program animacije, igraonicu za decu. Hotel pripada lancu “Louis” hotela.

Sobe:

Superior sobe (26 m2, dva ležaja – francuski ili dva odvojena ležaja). Postoji mogućnost doplate za pogled more. Sve sobe u hotelu Royal Apollonia Beach 5* imaju kupatilo (tuš/kada) sa fenom, klima uređaj, TV (neki programi su uz doplatu), radio, internet (bežični internet u sobi), mini-bar, sef (uz doplatu), aparat za čaj i kafu (ketler), balkon. Četverokrevene sobe su pogodne za porodice sa dvoje dece (32 m2 , francuski ili dva odvojena ležaja + 2 odvojena ležaja ili 1 sofa i 1 standardni ležaj).

Plaža:

Hotel Royal Apollonia Beach se nalazi na plaži koja je opremljena sa ležaljkama i suncobranima.

Usluga u hotelu Royal Apollonia Beach 5*:

Noćenje/doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za polupansion (doručak/večera – na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije