Almyra

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Pafos
 • Almyra
 • 54 slika

Hotel Almyra ★★★★★ - Pafos, Kipar je hotel čiji brojni sadržaji ga čine savršenim izborom za letovanje na Kipru 2021. Almyra je dašak svežeg vazduha za svakoga ko traži odmor „manje uobičajen“: rashlađeni šik dizajniran hotel sa ukusom prskanja humora, prstohvatom zaigranosti i zdravom dozom duše. Sa dva sinhronizovana iskustva koja podjednako prihvataju moderne parove i porodice koje vole zabavu,

Hotel Almyra

Hotel Almyra ★★★★★ - Pafos, Kipar je hotel čiji brojni sadržaji ga čine savršenim izborom za letovanje na Kipru 2021. Almyra je dašak svežeg vazduha za svakoga ko traži odmor „manje uobičajen“: rashlađeni šik dizajniran hotel sa ukusom prskanja humora, prstohvatom zaigranosti i zdravom dozom duše. Sa dva sinhronizovana iskustva koja podjednako prihvataju moderne parove i porodice koje vole zabavu, sve je u bezbrižnom mediteranskom životu sa hladnim, savremenim preokretom. Kompleks se nalazi u središtu turističkog centra Pafosa i postoji autobusko stajalište smešteno nekoliko metara od hotela. Trgovine, restorani, barovi i noćni klubovi takođe se nalaze u neposrednoj blizini. Sve sobe imaju mediteranski šmek sa nameštajem po meri, hladnim tkaninama i vrhunskim sadržajima. Iako funkcionalne i umerene, hotelske sobe fokusirane su na ugodnost, savremeni osećaj i praktičnost. Kada je reč o obrocima, gosti mogu da biraju između različitih restorana u hotelu ili samo naručuju ukusni meni za poslugu u sobi bez napuštanja soba. Almyraspa je utopija samo za odrasle posvećena holističkom hedonizmu. Inovativni tretmani sadrže naručeni CODAGE, OSEA zasnovan na moru i KMS medicinske proizvode, kao i sastojke iz vrta Almyraspa. Kombinujte letnji odmor na suncu sa sopstvenim programom obuke po meri, koji uključuje širok spektar strukturisanih dnevnih sesija, uključujući plivanje otvorenim vodama u kristalno čistim tirkiznim vodama Mediterana, dijagnostičke sesije bazena i opsežne putne biciklističke rute na različitim nagibima. Časovi trčanja odvijaju se na obalnim stazama i obalnim stazama, kao i na obali mora.

 

Lokacija:

Hotel Almyra je udaljen 500 m od centra Pafosa i 300 m od plaže. Od aerodrom Larnaka udaljen je 135 km.

Sadržaj:

Hotel Almyra rapolaže sa 187 soba, recepcija, 5 restorana, bar, bazen, bar pored bazena, dečiji bazen, dečije igralište, dečiji klub, teniski teren, teren za golf, teretana, Spa centar (uz doplatu – sauna, masaže, parno kupatilo, relax soba...), parking.

Smeštaj u Almyra hotelu:

Svaka soba ima kupatilo sa fenom, klima uređaj, sef (uz doplatu), SAT TV, Wi-Fi (besplatno), mini bar (uz doplatu), telefon, balkon/terasa.

Usluga:

Noćenje sa doručkom (doručak - švedski sto, samoposluženje). Postoji mogućnost za polupansion i pun pansion.

 

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije