Coral Beach Hotel & Resort Cyprus

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Pafos
 • Coral Beach Hotel & Resort Cyprus
 • 12 slika

Hotel Coral Beach Hotel & Resort ★★★★★ - Pafos, Kipar, smešten na prirodnoj peščanoj plaži, Coral Beach je hotel za pravi odmor cele porodice i nezaboravno letovanje na Kipru 2021. Ovaj luksuzni odmarališni hotel smešten je na samoj peščanoj plaži Coral Bay, pružajući fantastičan pogled na zlatni pesak i tirkizne vode. Gosti mogu provesti lenja letnja popodneva odmarajući se uz blistavi otvoreni b

Hotel Coral Beach Hotel & Resort Cyprus

Hotel Coral Beach Hotel & Resort ★★★★★ - Pafos, Kipar, smešten na prirodnoj peščanoj plaži, Coral Beach je hotel za pravi odmor cele porodice i nezaboravno letovanje na Kipru 2021. Ovaj luksuzni odmarališni hotel smešten je na samoj peščanoj plaži Coral Bay, pružajući fantastičan pogled na zlatni pesak i tirkizne vode. Gosti mogu provesti lenja letnja popodneva odmarajući se uz blistavi otvoreni bazen ili na plaži, dok će više avanturističkih gostiju naći niz uzbudljivih aktivnosti poput ronjenja na dah, paraglajdinga i vožnje "banana" brodom. Klimatizovane sobe i apartmani hotela uređeni su u skladu sa lokalnim stilom sa belim zidovima i živopisnim akcentima. Gosti mogu da biraju između šest restorana i četiri bara koji nude širok spektar kuhinja, od lokalnih kiparskih do francuskih i italijanskih, kao i egzotični šiš bar i noćni klub. Opsežna hotelska banja sadrži zatvoreni bazen, saunu, parnu kupatilo i fitnes centar sa teniskim terenima, a deca će se oduševiti u dečijem klubu i umetničko-zanatskom centru, gde gosti mogu sami napraviti suvenire kako bi ih kući poneli iz prelepe, zabavan odmor.

 

Položaj:

Coral Beach Hotel & Resort je jedan od najlepših hotela smešten na prirodnoj peščanoj plaži sa svojom privatnom marinom na 150 km od aerodroma u Larnaci. Hotel je kobinacija tradicionalnog kiparskog dekora sa belim zidovima, autentične drvenarije sa modrnim dodacima koji se mogu očekivati od hotela sa 5★.

Hotel Coral Beach Hotel & Resort 5* je smešten na kraju Akamas peninsule u delu pod zaštitom UNESCO-a. Gosti mogu ući u Akamas i uživati u prelepim predelima ili jašući na konjima, sa džipovima ili prići sa mora čamcima.

Sadržaj Coral Beach Hotel & Resort hotela:

Hotel nudi 24h recepciju, 24h room serivs, art & craft centar, babysitting, frizerski salon, rent-a-car, doktora ili stomatologa na poziv, parking, internet kafe, besplatan Wi-Fi po celom resortu, perionica veša, prodavnicu novina i knjiga, zone za nepušače, nosače, turističku agenciju, batlera na zahtev (samo za executive wing, predsednički i royal suite) pristup osobama u kolicima svim delovima hotela. Hotel ima nekoliko restorana sa internacionalnim kuhinjama – italijanskom, francuskom, meksičkom, grčkom, orijantalnm kuhinjom... više barova i pool barova, noćni klub... odvojenu animaciju za decu raznih uzrasta kao i zaseban kinder garden za decu do 3 godine.

Smeštaj Coral Beach Hotel & Resort hotela: 

Hotel Coral Beach Hotel & Resort 5* ima 422 sobe. Svaka soba ima individualno kontrolisan klima uređaj, telefon, SAT LCD TV, pay TV, radio, mini bar (uz doplatu), sef, 24h room servis, balkon ili terasu, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i fenom za kosu.

Usluga u hotelu Coral Beach Hotel & Resort 5*:

Polupansion (doručak/večera), izbor više jela, samoposluživanje.

Sport i zabava:

Hotel Coral Beach ima dva otvorena bazena od kojih je jedan olimpijski, zatvoren bazen, art & craft workshop, animaciju, amfiteatar, scuba ronjenje, sportove na vodi, skvoš, snooker, stoni tenis, bilijar, soba sa elektrosnkim igricama, odbojka na pesku, vaterpolo, časovi aerobika, fitnes, SPA cenatar jedan od najsavremenije opremljenih sa velikim brojem raznih tretmana... i još mnogo, mnogo toga. Coral Beach hotel je hotel za pravi odmor cele porodice.

 

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije