Cavo Maris Beach Hotel

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Protaras
  • Cavo Maris Beach Hotel
  • 18 slika

Hotel Cavo Maris Beach ★★★ - Protaras, Kipar je odličan izbor za letovanje na Kipru, 2024. a naročito je pogodan za parove i porodice sa malom decom. Ovaj višestruko nagrađivani, popularni hotel na plaži može se pohvaliti privilegovanom, netaknutom i tihom lokacijom uz more u Protarasu, među prostranim travnjacima i lepim uređenim vrtovima koji se spuštaju do sigurne plaže nagrađene plavom zastavo

Hotel Cavo Maris Beach Hotel

Hotel Cavo Maris Beach ★★★ - Protaras, Kipar je odličan izbor za letovanje na Kipru, 2024. a naročito je pogodan za parove i porodice sa malom decom. Ovaj višestruko nagrađivani, popularni hotel na plaži može se pohvaliti privilegovanom, netaknutom i tihom lokacijom uz more u Protarasu, među prostranim travnjacima i lepim uređenim vrtovima koji se spuštaju do sigurne plaže nagrađene plavom zastavom sa finim zlatnim peskom i kristalno čistom morskom vodom. Na samo 2 minuta hoda nalaze se još 2 zabačene prelepe plaže, a poznata plaža „Fig Tree Bay“, u centru odmarališta, udaljena je oko 1,5 km niz put (15 minuta hoda). Restorani, barovi, supermarketi, prodavnice i kafići nalaze se na pešačkoj udaljenosti. Lokalni autobuski prevoz dostupan je do centra Protarasa (1,5 km) i Paralimnija, najvećeg grada na tom području (9 km), ili do obližnjeg živahnog kosmopolitskog odmarališta Agija Napa (6 km). Međunarodni aerodrom Larnaka udaljen je oko 59 km. Bogata ponuda sadržaja, pogodnosti i udobnosti u ponudi, izuzetan kvalitet usluga, izvrsna hrana, ljubazno osoblje i sveža čista i topla porodična atmosfera koju poseduje, učiniće posetioce nezaboravnim iskustvom odmora. Među sadržajima za razonodu gosti će se zabaviti i opustiti na bazenima, teniskim terenima i u fitnes centru.

 

Položaj:

Cavo Maris Beach Hotel se nalazi u mirnom delu 1,5 km od centra Protarasa (15 min šetnje). Od aerodroma u Larnaki je udaljen oko 60 kilometara i odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Sadržaj Cavo Maris Beach hotela:

Ovaj odlično ocenjen hotel u svojoj kategoriji nudi dva teniska terena, bazen za odrasle i decu, dva restorana (jedan na otvorenom), zatvoreni bazen sa đakuzijem, teretana, kozmetički salon, sauna, salon lepote, koktel bar, bar na bazenu, stoni tenis, bilijar i odbojku na pesku, dečiji bazen, mini klub za decu, prodavnica suvenira, Wi-Fi internet.

Smeštaj:

Hotel Cavo Maris Beach raspolaže sa ukupno 246 soba. U standardnim sobama mogu se smestiti maximalno 3 osobe. Sve sobe sadrže kupatilo (tuš/kada), fen, klima uredjaj, SAT TV, minibar uz doplatu, sef uz doplatu, set za kafu/čaj (dopuna/na upit), Wi-Fi internet, balkon/teresa.

Usluga:

Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Postoji doplata za polupansion.

Plaža:

Nalazi se direktno na plaži. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.

Napomena:

Odličan hotel za parove, porodice sa malim detetom. Restorani, barovi i prodavnice nalaze se na 100 metara od hotela. Stanica autobusa koji saobraćaju do Protarasa i Agia Nape, udaljena je svega 3 minuta hoda.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2024. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije