Cavo Maris Beach Hotel

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Protaras
  • Cavo Maris Beach Hotel
  • 15 slika

Hotel Cavo Maris Beach ★★★ - Protaras, Kipar je izbor za letovanje na Kipru, 2021. a naročito je pogodan za parove i porodice sa malom decom. Ovaj višestruko nagrađivani, popularni hotel na plaži može se pohvaliti privilegovanom, netaknutom i tihom lokacijom uz more u Protarasu, među prostranim travnjacima i lepim uređenim vrtovima koji se spuštaju do sigurne plaže nagrađene plavom zastavom sa fin

Hotel Cavo Maris Beach Hotel

Hotel Cavo Maris Beach ★★★ - Protaras, Kipar je izbor za letovanje na Kipru, 2021. a naročito je pogodan za parove i porodice sa malom decom. Ovaj višestruko nagrađivani, popularni hotel na plaži može se pohvaliti privilegovanom, netaknutom i tihom lokacijom uz more u Protarasu, među prostranim travnjacima i lepim uređenim vrtovima koji se spuštaju do sigurne plaže nagrađene plavom zastavom sa finim zlatnim peskom i kristalno čistom morskom vodom. Na samo 2 minuta hoda nalaze se još 2 zabačene prelepe plaže, a poznata plaža „Fig Tree Bay“, u centru odmarališta, udaljena je oko 1,5 km niz put (15 minuta hoda). Restorani, barovi, supermarketi, prodavnice i kafići nalaze se na pešačkoj udaljenosti. Lokalni autobuski prevoz dostupan je do centra Protarasa (1,5 km) i Paralimnija, najvećeg grada na tom području (9 km), ili do obližnjeg živahnog kosmopolitskog odmarališta Agija Napa (6 km). Međunarodni aerodrom Larnaka udaljen je oko 59 km. Bogata ponuda sadržaja, pogodnosti i udobnosti u ponudi, izuzetan kvalitet usluga, izvrsna hrana, ljubazno osoblje i sveža čista i topla porodična atmosfera koju poseduje, učiniće posetioce nezaboravnim iskustvom odmora. Među sadržajima za razonodu gosti će se zabaviti i opustiti na bazenima, teniskim terenima i u fitnes centru.

 

Položaj:

Cavo Maris Beach Hotel se nalazi u mirnom delu 1,5 km od centra Protarasa (15 min šetnje). Od aerodroma u Larnaki je udaljen oko 60 kilometara.

Sadržaj Cavo Maris Beach hotela:

Ovaj odlično ocenjen hotel u svojoj kategoriji nudi dva teniska terena, bazen za odrasle i decu, dva restorana (jedan na otvorenom), zatvoreni bazen sa đakuzijem, teretana, kozmetički salon, sauna, salon lepote, koktel bar, bar na bazenu, stoni tenis, bilijar i odbojku na pesku, dečiji bazen, mini klub za decu, prodavnica suvenira, Wi-Fi internet.

Smeštaj:

Hotel Cavo Maris Beach raspolaže sa ukupno 246 soba. U standardnim sobama mogu se smestiti maximalno 3 osobe. Sve sobe sadrže kupatilo (tuš/kada), fen, klima uredjaj, SAT TV, minibar uz doplatu, sef uz doplatu, set za kafu/čaj (dopuna/na upit), Wi-Fi internet, balkon/teresa.

Usluga:

Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Postoji doplata za polupansion.

Plaža:

Nalazi se direktno na plaži. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.

Napomena:

Odličan hotel za parove, porodice sa malim detetom. Restorani, barovi i prodavnice nalaze se na 100 metara od hotela. Stanica autobusa koji saobraćaju do Protarasa i Agia Nape, udaljena je svega 3 minuta hoda.

 

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije