Grecian Park Hotel

  • Grecian Park Hotel
  • 19 slika

Hotel Grecian Park ★★★★★ - Protaras, Kipar smešten je na odličnoj lokaciji i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2022, udaljen samo 200 metara od Nacionalnog parka Rt Greko, oko 200 metara od plaže Konos i 7 km od Parka Ocean Aquarium. Grecian Park hotel nudi uslugu noćenje sa doručkom: buffet, samoposluživanje - izbor više vrsta jela na raspolaganju. Postoji mogućnost doplate za polupansion i

Hotel Grecian Park Hotel

Hotel Grecian Park ★★★★★ - Protaras, Kipar smešten je na odličnoj lokaciji i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2022, udaljen samo 200 metara od Nacionalnog parka Rt Greko, oko 200 metara od plaže Konos i 7 km od Parka Ocean Aquarium. Grecian Park hotel nudi uslugu noćenje sa doručkom: buffet, samoposluživanje - izbor više vrsta jela na raspolaganju. Postoji mogućnost doplate za polupansion i pun pansion. Ovaj prelepi hotel koji se nalazi pored zaliva Konnos, jedne od poznatih plaža ostrva, zagrliće vas u toploj i spokojnoj atmosferi mira i spokoja. Budite otvoreni za ovu rajsku senzaciju koju daje plava tirkizna slika mora, a zatim budite nežno poljubljeni suncem u isto vreme, samo da biste iskusili jedinstveni osećaj blaženstva i sreće. Sobe su božanski dizajnirane kako bi upotpunile vrhunsku svrhu čistog opuštanja i užitka gostiju. Tople boje i nežna modernost samo će zadiviti klijente rajskom atmosferom koju pruža ovaj hotel. Za vaše potpuno zadovoljstvo možete uživati u fitnes centru, spa i vellness centru, ili otići na piće u jedan od 4 bara ili u jedan od 4 restorana, odigrati teniski meč ili otići sa svojom decom na obližnje igralište. Osećajte se kao kod kuće uranjajući u hotelski otvoreni bazen.

 

Položaj:

Grecian Park udaljen je samo 200 metara od Nacionalnog parka Rt Greko i 7 km od Parka Ocean Aquarium i oko 70 km od aerodroma u Larnaki i odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Sadržaj Grecian Park hotela:

Gostima hotela su na raspolaganju 2 restorana, 2 bazena, dečiji bazen, Spa centar, klub za decu od 4-12 godina, teniski teren, fitnes centar, igraonica, prodavnica, besplatan bežični internet u celom objektu. Gosti hotela mogu da uživaju u ispijanju koktela u baru Cliff ili noćnonm klubu do ranih jutarnjih sati.

Smeštaj:

Hotel Grecian Park raspolaže sa standardnim sobama i porodičnim sobama. Sve sobe su moderno uređene i imaju kupatilo (tuš/kada), fen, klima uređaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef uz doplatu, telefon, set za spremanje čaja i kafe, Wi-Fi internet, balkon.

Plaža:

Grecian Park je udaljen oko 200 metara od plaže Konos koja je uređena sa ležaljkama i suncobranima koji se dodatno plaćaju na licu mesta.

Usluga:

Noćenje sa doručkom: buffet, samoposluživanje - izbor više vrsta jela na raspolaganju. Postoji mogućnost doplate za polupansion i pun pansion.

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije