Sunrise Beach Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Protaras
 • Sunrise Beach Hotel
 • 29 slika

Hotel Sunrise Beach ★★★★ - Protaras, Kipar, sa SPA centrom, sportskim terenima i sadržajima za decu, savršen je izbor za letovanje na Kipru 2021. Ovo veličanstveno odmaralište na plaži nalazi se u mestu Protaras, na manje od 66 kilometara od međunarodnog aerodroma Larnaka. Hotel Sunrise Beach 4* se nalazi tik ispred netaknute peščane plaže, u blizini glavnog trgovačkog i zabavnog dela grada. Ovaj

Hotel Sunrise Beach Hotel

Hotel Sunrise Beach ★★★★ - Protaras, Kipar, sa SPA centrom, sportskim terenima i sadržajima za decu, savršen je izbor za letovanje na Kipru 2021. Ovo veličanstveno odmaralište na plaži nalazi se u mestu Protaras, na manje od 66 kilometara od međunarodnog aerodroma Larnaka. Hotel Sunrise Beach 4* se nalazi tik ispred netaknute peščane plaže, u blizini glavnog trgovačkog i zabavnog dela grada. Ovaj pristupačni hotel sigurno će impresionirati posetioce elegantnim dekorom i izvrsnom uslugom. Sobe su raskošno opremljene i nude pogled na more ili unutrašnjost. Postoje tri različita tipa restorana u kojima će gosti moći uživati u mediteranskoj i internacionalnoj kuhinji i ukusnim američkim delicijama, a postoje 4 bara u kojima mogu uživati u koktelu ili egzotičnom soku. U objektu se takođe nalaze spa i teretana za sve one koji žele da uravnoteže telo i dušu. Deca će uživati u prilici da se igraju na bazenu za veslanje, dok odrasli mogu da se okupaju u bazenu u obliku lagune ili igraju tenis na teniskim terenima u okviru objekta.

 

Položaj:

Hotel Sunrise Beach 4* se nalazi u centru Protarasa, svega 50 m od prelepe plaže Protaras, samo par minuta šetnje od  mnogobrojnih prodavnica, kafića, restorana. Aerodrom u Larnaki je udaljen 55 km. .

Hotelski sadržaj:

Recepcija, restorani, otvoreni bazen, suncobrani i ležaljke pored bazena, internet, parking, bar, bar pored bazena, bar na plaži, spa centar, fitnes sala, teren za squash, teniski tereni, bilijar, sportovi na vodi, dečije igralište, animacija i usluga čuvanja dece.

Smeštaj u Sunrise Beach hotelu:

U svom sastavu hotel ima 235 soba. Svaka soba ima kupatilo (tuš/kada) sa fenom, klima uredjaj, telefon, SAT TV, sef uz doplatu, internet, mini bar, balkon.

Plaža hotela Sunrise Beach 4*:

Na samoj peščanoj plaži Protaras.

Usluga:

Usluga u hotelu je polupansion – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije