Sunrise Beach Hotel

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Protaras
  • Sunrise Beach Hotel
  • 20 slika

Hotel Sunrise Beach ★★★★ - Protaras, Kipar, sa SPA centrom, sportskim terenima i sadržajima za decu, savršen je izbor za letovanje na Kipru 2023. Ovo veličanstveno odmaralište na plaži nalazi se u mestu Protaras, na manje od 55 kilometara od međunarodnog aerodroma Larnaka. Hotel Sunrise Beach 4* se nalazi tik ispred netaknute peščane plaže, u blizini glavnog trgovačkog i zabavnog dela grada. Ovaj

Hotel Sunrise Beach Hotel

Hotel Sunrise Beach ★★★★ - Protaras, Kipar, sa SPA centrom, sportskim terenima i sadržajima za decu, savršen je izbor za letovanje na Kipru 2023. Ovo veličanstveno odmaralište na plaži nalazi se u mestu Protaras, na manje od 55 kilometara od međunarodnog aerodroma Larnaka. Hotel Sunrise Beach 4* se nalazi tik ispred netaknute peščane plaže, u blizini glavnog trgovačkog i zabavnog dela grada. Ovaj pristupačni hotel sigurno će impresionirati posetioce elegantnim dekorom i izvrsnom uslugom. Sobe su raskošno opremljene i nude pogled na more ili unutrašnjost. Postoje tri različita tipa restorana u kojima će gosti moći uživati u mediteranskoj i internacionalnoj kuhinji i ukusnim američkim delicijama, a postoje 4 bara u kojima mogu uživati u koktelu ili egzotičnom soku. U objektu se takođe nalaze spa i teretana za sve one koji žele da uravnoteže telo i dušu. Deca će uživati u prilici da se igraju na bazenu za veslanje, dok odrasli mogu da se okupaju u bazenu u obliku lagune ili igraju tenis na teniskim terenima u okviru objekta.

 

Položaj:

Hotel Sunrise Beach 4* se nalazi u centru Protarasa, svega 50 m od prelepe plaže Protaras, samo par minuta šetnje od mnogobrojnih prodavnica, kafića, restorana i savršen je izbor za letovanje na Kipru. Aerodrom u Larnaki je udaljen 55 km.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, restorani, otvoreni bazen, suncobrani i ležaljke pored bazena, internet, parking, bar, bar pored bazena, bar na plaži, Spa centar, fitnes sala, teren za squash, teniski tereni, bilijar, sportovi na vodi, dečije igralište, animacija i usluga čuvanja dece.

Smeštaj u Sunrise Beach hotelu:

U svom sastavu hotel Sunrise Beach ima 235 soba. Svaka soba ima kupatilo (tuš/kada) sa fenom, klima uređaj, telefon, SAT TV, sef uz doplatu, internet, mini bar, balkon, maksimalan kapacitet 2-3 osobe. Porodična soba (35 m2) - soba sa francuskim ležajem, odvojeni prostor sa kliznim vratima sa krevetima na sprat, maksimalan kapacitet dvoje odraslih + dvoje dece.

Plaža hotela Sunrise Beach 4*:

Na samoj peščanoj plaži Protaras.

Usluga:

Usluga u hotelu Sunrise Beach 4* je polupansion (doručak/večera) - samoposluživanje, izbor više jela. 

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije