Gloria Golf Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Gloria Golf Resort
 • 64 slika
 • Naša preporuka
 • Okružen zelenilom
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Animacija
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Gloria Golf Resort ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: All inclusive special (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina tokom dana, sveže voćne sokove, poslastičarnica, užina na plaži, domaća i standardna uvozna bezalkoholna i alkoholna pića, sveži voćni sok od narandže

Hotel Gloria Golf Resort

Hotel Gloria Golf Resort ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: All inclusive special (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina tokom dana, sveže voćne sokove, poslastičarnica, užina na plaži, domaća i standardna uvozna bezalkoholna i alkoholna pića, sveži voćni sok od narandže samo uz doručak, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka. Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu.

 

Položaj Gloria Golf 5* resorta:

Gloria Golf Resort 5* se nalazi u regiji Belek, na 50 km od Antalije i 40 km od aerodroma.

Smeštaj:

Hotel Gloria Golf Resort 5* ima ukupno 515 smeštajnih jedinica.

 • Standardnih soba ima 293 (24m2, u glavnoj zgradi ili u baštenskom delu, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max.2+1 osoba),
 • Junior suit soba ima 79 (35m2, u glavnoj zgradi ili u baštenskom delu, 1 veća soba, max. 3 osobe).
 • Suit soba ima 24 (42 m2, u glavnoj zgradi, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem, 1 dnevna soba sa sofom, 1 kupatilo, max.3+1 osoba).
 • King suit (150 m2, 2 odvojene spavaće sobe, 1 dnevna soba, 2 kupatila, jedno sa djakuzijem, max.3+1 osoba),
 • Gloria Family suits (60m2, nalaze se u baštenskom delu, 2 odvojene spavaće sobe, 2 kupatila, privatni deo na bazenu, max. 3+1 osobe),
 • Gloria Villa (70m2, nalaze se u baštenskom delu, prizemlje ili prvi sprat, 2 spavaće sobe, dnevna soba i 2 kupatila, max. 4+1 osoba).
 • Executive Villa (80m2, nalaze se u baštenskom delu, 2 odvojene spavaće sobe, dnevna soba sa mini kuhinjom bez opreme, 2 kupatila, max. 4+1 osoba),
 • Owner Villa (190m2, 3 spavaće sobe sa kupatilom, đakuzi u glavnom kupatilu, dnevna soba, sauna, terasa sa đjakuzijem, otvoreni privatni bazen).

Svaka smeštajna jedinica hotela Gloria Golf Resort 5* ima: balkon/terasu, sa pogledom na more baštu, kupatilo sa kadom/tušem i fen, centralni klima sistem, direktna telefonska linija, tepih ili laminat, mini bar (dopunjuje se svakodnevno), sef, LCD TV sa satelitskim kanalima.

Usluga:

All inclusive special (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina tokom dana, sveže voćne sokove,  poslastičarnica, užina na plaži, domaća i standardna uvozna bezalkoholna i alkoholna pića, sveži voćni sok od narandže samo uz doručak, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka.

U All inclusive koncept hotela Gloria Golf Resort 5* nije uključeno: specijalna uvozna pića, luksuzni šampanjac, stari viski, specijalna stara vina, cigarette, sobna usluga, A'la Carte restorani u drugim Gloria hotelima.

Sadržaj:

Glavni restorani Anatolia i Mosaic, A'la Carte restorani: L'Anchora – italijanski restoran, Harem-internacionalni restoran, Pascado – riblji restoran, lobi bar, Coffee Gloria, Oasis lounge bar, bar na plaži, bar na bazenu, Golf Club restoran.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Gloria Golf Resort 5*: prodavnice, usluga doktora, čuvanje dece, 24h sobna usluga, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, rent a car, telefon, fax, internet, specijalna prodavnica za golfere. Wi-Fi internet male brzine je dostupan u celom hotelu i besplatan je.

Plaža:

Hotel Gloria Golf Resort 5* ima svoju privatnu peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, aqua park, dečji bazen, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, masaže, đjakuzi, teniski tereni sa osvetljenjem, zabavni program tokom dana i večernji specijalni program, Gogi Fun club sa dečjim bazenom, dečje igralište, igraonice i bioskop, profesionalni tim koji organizuje zabavu za decu tokom celog dana.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: Spa i Wellness centar, korišćenje golf terena, sportovi na vodi, kuglanje, bilijar i kompjuterske igrice, Gloria Sports Arena.

Napomena:

Saunu i tursko kupatilo ne mogu da koriste deca ispod 16 godina.

Napomena: U skladu sa popisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadrzaja bez prethodnog obavestavanja


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije