Kaya Belek

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Kaya Belek
  • 66 slika
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Kaya Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi uslugu Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, večernja užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jedno

Hotel Kaya Belek

Hotel Kaya Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi uslugu Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, večernja užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka u jednom od njih. Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama, dušecima i peškirima koji se ne naplaćuju. Wi-fi internet je besplatan u celom hotelu (slaba brzina).

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Kaya Belek Hotel 5* nalazi se u regiji Belek. Udaljen je 29 km od aerodroma u Antaliji i 36 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Kaya Belek 5* ima ukupno 506 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (23-33m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Suite (57m2, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, sobe su sa direktnim pogledom na more, max. 3+1 osoba),
  • Sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Kaya Belek 5* ima: balkon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, tepih, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića i čips se dopunjuju svakodnevno), set za čaj i kafu, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet slabe brzine, sef.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, večernja užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, određena uvozna alkoholna pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka u jednom od njih.

Ultra all inclusive koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, sveže ceđene sokove, specijalna vina, flaširana pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (azijski, italijanski, BBQ, turski), barovi u okviru kompleksa. Wi-fi internet je besplatan u celom hotelu (slaba brzina).

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: prodavnice, frizer, lekar, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, kozmetički salon, rent a car, felefon, fax, internet kutak.

Plaža:

Hotelska peščano šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama, dušecima i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otoreni i zatvoreni bazeni, dečji bazeni, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, đakuzi, teniski tereni( Acrylic), stoni tenis, odbojka, bagminton. Zabavni program tokom dana za odrasle i večernji šou programi. Mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina, dečije igralište i mini disko tokom večeri.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, časovi tenisa, teniski tereni (Red clay), fudbalski tereni, golf tereni (blizu hotela), masaža, kozmetički centar, sportovi na vodi, jahanje, kompjuterske igrice.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGODI NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije