Kaya Belek

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Kaya Belek
 • 52 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Kaya Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, večernja užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, i neka uvozna pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jedno

Hotel Kaya Belek

Hotel Kaya Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, večernja užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, i neka uvozna pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka. Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama, dušecima i peškirima koji se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Kaya Belek 5* hotela:

Kaya Belek Hotel 5* nalazi se u regiji Belek. Udaljen je 29 km od aerodroma i 36 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Kaya Belek 5* je 506:

 • Standardne sobe (20-30 m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Suite sobe (50 m2, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, max. 3+1 osoba),
 •  soba za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice hotela Kaya Belek 5* imaju balkon, kupatilo sa kadom/ tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, tepih, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića i grickalice se dopunjuju svakodnevno), SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi male brzine (besplatan), sef (besplatan).

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, večernja užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, i neka uvozna pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka.

Ultra all inclusive koncept hotela Kaya Belek 5* ne obuhvata: luksuzna uvozna pića, sveže ceđene sokove, specijalna vina, flaširana pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restorani (azijski, italijanski, BBQ, turski), barovi po celom kompleksi.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Kaya Belek 5*: prodavnice, frizer, lekar, čuvanje dece, vešeraj i hemijsko čišćenje, kozmetički salon, rent a car, felefon, fax, internet, kompjuterske igrice. Wi-Fi male brzine je besplatan u celom kompleksu.

Plaža hotela Kaya Belek 5*:

Hotelska peščano šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama, dušecima i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otoreni i zatvoreni bazeni, dečji bazen, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, đakuzi, teniski tereni( Acrylic), stoni tenis, odbojka, košarka.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Kaya Belek 5*: osvetljenje teniskih terena, oprema, časovi tenisa, teniski tereni (Red clay), fudbalski tereni, golf tereni (blizu hotela), masaža, kozmetički centar, sportovi na vodi, jahanje. Zabavni program tokom dana za odrasle i večernji šou program. Mini klub za decu uzrasta od 4-12 god. i Junior klub za decu uzrasta od 13-16 god.

Napomena:

Hotel Kaya Belek 5* je renoviran 2011. godine. Više informacija o hotelu možete videti na: www.kayahotels.com.tr

NAPOMENA: U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ma pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštenja
 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije