Siam Elegance (Renovated in 2022.)

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Siam Elegance (Renovated in 2022.)
  • 45 slika
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • za decu
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA
  • Naša preporuka
  • Peščana plaža
  • WiFi besplatan na javnim mestima
  • Akva park
  • Animacija
  • Povoljno
  • Najbolja kupovina
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen

Hotel Siam Elegance Hotels & SPA ★★★★★- Bogazkent, Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi Ultra All Inclusive service (ultra sve uključeno) - 24h hrana i piće, na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, dečiji i dijetalni bufe u glavnom restoranu, užina tokom dana, A'la Carte restorane sa rezervacijom unapred i

Hotel Siam Elegance (Renovated in 2022.)

Hotel Siam Elegance Hotels & SPA ★★★★★- Bogazkent, Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi Ultra All Inclusive service (ultra sve uključeno) - 24h hrana i piće, na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, dečiji i dijetalni bufe u glavnom restoranu, užina tokom dana, A'la Carte restorane sa rezervacijom unapred i jedan put tokom boravka u jednom restoranu (deci ispod 12 god. nije dozvoljen ulazak), mini bar u sobama, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled pored bazena u podne. Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu, koji se ne naplaćuju. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Siam Elegance Hotels & SPA hotela:

Siam Elegance Hotels & Spa se nalazi u Beleku, u regiji Bogazkent. Udaljen je 40km od aerodroma Antalija i 50km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Siam Elegance Hotels & Spa 5* ima ukupno 515 smeštajne jedinice koje su raspoređene u 3 hotelske zgrade:

  • Standardna soba (27 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa ili 2 standardna ležaja + sofa, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Economy soba (27 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa ili 2 standardna ležaja + sofa, kupatilo, max. 3 osobe - sobe su okrenute prema putu ili hotelu preko puta)
  • Family soba (45 m2, duplex, na poslednjem spratu hotela, dve spavaće sobe: na gornjem spratu (galerija) francuski ležaj, na donjem spratu francuski ležaj + sofa, jedno kupatilo, max. 4 + 1 osoba),
  • Grand suit (74m2, sobe su sa pogledom na more, dupleks sa stepenicama, na donjem spratu jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa i dnevna soba sa delom za sedenje, na gornjem spratu spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, dva kupatila, max. 5 osoba),
  • Junior suit (31 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, đakuzi, kupatilo, max. 2 osobe + beba).
  • 2 sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica hotela Siam Elegance Hotels & SPA 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT LCD TV i muzičke kanale, detektore za dim, laminat, balkon sa pogledom na vrt ili mor

Usluga:

Ultra All Inclusive service (ultra sve uključeno) - 24h hrana i piće, na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dečiji i dijetalni bufe u glavnom restoranu, užina tokom dana, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka u jednom restoranu (deci ispod 12 godina nije dozvoljen ulazak), sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled pored bazena u podne.

Ultra All Inclusive koncept hotela Siam Elegance Hotels & SPA 5* ne uključuje: sva uvozna pića van menija, premium pića, sva flaširana pića, specijalna vina, energetska pića, sveže ceđene sokove, sobnu uslugu

Sadržaj:

Glavni restoran Samui na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani: La Luna - italijanski, Khun Mae - dalekoistočni, Sarai - riblji, Suši bar, snek restoran i bar, kafe Chai, lobi bar, bar pored bazena, Charma disko klub.Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Siam Elegance Hotels & SPA 5*: usluga lekara, čuvanje dece, frizer, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, prodavnice, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, rent a car.

Plaža hotela Siam Elegance Hotels & SPA 5*:

Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži i pored bazena su uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, odbojka na plaži, mini golf, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, sportska takmičenja pored bazena, večernji šou programi, muzika uživo. Mini klub sa specijalnim programima za decu uzrasta od 04 -12 godina, mini disko.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Siam Elegance Hotels & Spa 5*: masaža, SPA centar i salon lepote, bilijar, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije