Limak Limra Hotel & Resort

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Limak Limra Hotel & Resort
  • 40 slika
  • Naša preporuka
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Idealno za porodice
  • 1. dete do 14,99 god - POPUST
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Limak Limra Hotel & Resort ★★★★★- Kiris, Kemer, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru. Nudi Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, sladoled u Café Bonjour, kolači, čaj i kafa, večera, ponoćna supa,sva domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, turska kafa u L

Hotel Limak Limra Hotel & Resort

Hotel Limak Limra Hotel & Resort ★★★★★- Kiris, Kemer, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru. Nudi Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, sladoled u Café Bonjour, kolači, čaj i kafa, večera, ponoćna supa,sva domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, turska kafa u Lykya, Atlantis i lobi baru, A'la Carte restorani (Sandal i Kazan) uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, mini bar u sobama. Hotel se na nalazi na dugačkoj šljunkovito-peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Limak Limra Hotel & Resort hotela:

Limak Limra Hotel 5* se nalazi u regiji Kiriš. Udaljen je oko 8 km od Kemera i oko 70 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 685 smeštajnih jedinica:

  • Standardne sobe u glavnoj zgradi su veličine 28 m2, sastoje se od jedne sobe i imaju jedno kupatilo. Mogu imati pogled na more, bočni pogled na more, i bočni pogled na bazen
  • Standard soba- Arycanda zgrada raspolaže sobama velične 28-32 m2, max 2+2 osobe, sastoje se od jedne sobe i imaju jedno kupatilo. Imaju bočni pogled na more ili bazen.
  • Garden standard sobe su velične 28-32 m2, max 2+2 osobe, sastoje se od jedne sobe i imaju jedno kupatilo. Nalaze se u garden delu.
  • Family sobe se nalaze u Garden zgradi, velične 39 m2, max. 2+2 osobe, sastoje se od dve spavaće sobe odvojene vratima i sa jednim kupatilom.

Svaka smeštajna jedinica ima: balkon ili terasu,  kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, telefon u kupatilu, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, laminat, sef, mini bar (bezalkoholna pića, voda i pivo se dopunjuju svakodnevno), SAT TV i muzičke kanale, Wi Fi internet.

Usluga:

Ultra All Inclusive(ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, sladoled u Café Bonjour, kolači, čaj i kafa, večera, ponoćna supa u snek do 07h ujutru ,sva domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pica ,, A'la Carte restorani (Sandal i Kazan) uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, mini bar u sobama.

UAI koncept ne uključuje: A'la Carte restorane (italijanski, restoran sa jelima sa roštilja, kineski), flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, sveže voćne sokove i uslugu u sobi.

Sadržaj:

Glavni restoran Phaselis, Likya snack bar, Galata snack bar, poslastičarnica, A'la Carte restorani: Ponte Veccio - italijanski, China Garden - kineski, Sandal restoran - riblji, Kazan - turski, BBQ restoran (jela sa roštilja), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se prema pravilima hotela plaćaju: prodavnice, frizer, usluga lekara, čuvanje dece, sobna usluga, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, kompjuterske igre, telefon, fax, internet, rent-a-car. WI FI internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Limak Limra Hotel & Resort 5*:

Hotel se na nalazi na dugačkoj šljunkovito-peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži - uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni sa dečjim bazenom, zatvoreni bazen, tobogani, fitnes centar, sauna centar, tursko kupatilo, teniski tereni, skvoš, košarka, odbojka na plaži, pikado, zabavni program tokom dana, večernji šou programi, specijalni program za decu, mini klub.

Posebno se prema pravilima hotela plaćaju: sportovi na vodi, škola ronjenja, masaža, wellness centar, časovi tenisa, osvetljenje za teniske terene i oprema za tenis, bilijar, kompjuterske igrice.

Zabava tokom dana i večernji šou program za najmlađe podrazumeva Mini klub za decu od 4 do 12 godina, Junior klub za tinejdžere 12+ godina. Profesionalni tim animatora organizuje različite aktivnosti i takmičenja tokom dana i u Mini disko klubu uveče.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije