Mirage Park Resort

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Mirage Park Resort
  • 84 slika
  • Naša preporuka
  • Okružen zelenilom
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Mirage Park Resort ★★★★★ - Goynuk, Kemer, Turska se nalazi u regiji Goynuk, udaljen je 7 km od centra Kemera i oko 45 km od aerodroma u Antalija. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno), na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): za doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna noćna užina, rani doručak, užine tokom dana u Snack baru na plaži i bazenu, poslastičar

Hotel Mirage Park Resort

Hotel Mirage Park Resort ★★★★★ - Goynuk, Kemer, Turska se nalazi u regiji Goynuk, udaljen je 7 km od centra Kemera i oko 45 km od aerodroma u Antalija. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno), na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): za doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna noćna užina, rani doručak, užine tokom dana u Snack baru na plaži i bazenu, poslastičarnica, sladoled, posebni dečiji kutak u glavnom restoranu i Mini klubu, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Dostupna je hrana bez glutena, u restoranima se pripremaju posebni obroci za doručak, ručak i večeru.Ova kuhinja je kompletno izolovana od drugih kuhinja . Informacije se dobijaju prilikom ulaska u hotel.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Mirage Park Resort hotela:

Hotel Mirage Park Resort 5* se nalazi u regiji Goynuk, udaljen je 7 km od centra Kemera i oko 45 km od aerodroma u Antalija.

Smeštaj:

Hotel Mirage Park Resort 5* poseduje ukupno 628 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u glavnoj zgradi I park zgradi

Glavna zgrada:

  • Standardne sobe (26 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i jedan krevet dodatni , 1 kupatilo, max 2+1 osobe),
  • Comfort sobe ( 26m2, standardne sobe smeštene na 5 spratu )
  • Junior suit (56 m2, jedna velika spavaća soba sa francuskim ležajem i dva odvojena kreveta , kupatilo max. 4 osobe),
  • Porodično povezane sobe (52m2, dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila, max 4 osobe ).
  • Suit sobe (62 m2, dve spavaće sobe,deo za sedenje, kupatilo, max 4 osobe)

Park zgrada:

  • Standardne sobe (26 m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max.2+1 osobe).
  • Corner sobe ( 26m2, jedna spavaća sa Francuskim + dva odvojena kreveta , kupatilo, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica poseduje: kupatilo sa tuš kabinom, fen,centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), SAT TV i muzičke kanale, Wi-fi internet male brzine, terasu/balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno), na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): za doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna noćna užina, rani doručak, užine tokom dana u Snack baru na plaži i bazenu, poslastičarnica, sladoled, posebni dečiji kutak u glavnom restoranu i Mini klubu, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Dostupna je hrana bez glutena, u restoranima se pripremaju posebni obroci za doručak, ručak i večeru.Ova kuhinja je kompletno izolovana od drugih kuhinja . Informacije se dobijaju prilikom ulaska u hotel.

Ultra All Inclusive koncept hotela Mirage Park Resort 5* ne uključuje: premium pića, specijalna vina i pića, flaširana pića, sveže voćne sokove, A'la Carte restorane uz rezervaciju unapred i doplatu, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran Olympos za glavne obroke, Snack bar pored bazena, A'la Carte restorani - BBQ ,Anatolia (turski), Bosporus (riblji i morski restoran), Gusto-italijanski, Far Est- kuhinja Dalekog istoka, lobi bar, bar na plaži, Disco bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Mirage Park Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, shoping centar, rent a car. Wi-Fi internet (male brzine) je besplatan u sobama i javnim prostorijama u hotelu.

Plaža hotela Mirage Park Resort 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Uz rezervaciju i doplatu paviljoni na plaži .

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni sa dečijim bazenima, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, teniski teren,mini fudbal, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis, mini golf, zabavni program tokom dana i večernji šou programi. Andy & Angel mini klub za decu od 4 do 12 godina podeljeni po starosnim grupama, dečiji bioskop, igre na bazenu, igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Mirage Park Resort 5*: Sportovi na vodi, kuglanje, bilijar i kompjuterske igre, osvetljenje za teniske terene, oprema i časovi, Spa i welnes, masaža.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije