Aska Lara Resort & Spa

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Lara
  • Aska Lara Resort & Spa
  • 109 slika
  • Blizu plaže
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Zatvoreni bazen
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • Otvoreni bazen
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Fitness
  • Fitnes & SPA

Hotel Aska Lara Resort & Spa ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska je savršen izbor za letovanje u Lari. Nudi uslugu Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme, dečiji, dijeta

Hotel Aska Lara Resort & Spa

Hotel Aska Lara Resort & Spa ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska je savršen izbor za letovanje u Lari. Nudi uslugu Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme, dečiji, dijetalni i vegeterijanski bufe u glavnom restoranu, snack bar na plaži od 10:00 - 23:30h. Hotel Aska Lara Resort & Spa 5* ima privatnu peščano - šljunkovitu plažu koja je udaljena 500 metara od hotela (prelazi se put), a gosti tokom celog dana (08:30 - 24:00h) besplatno mogu koristiti šatl prevoz od hotela do plaže. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Aska Lara Resort & Spa 5* se nalazi u regiji regiji Lara. Udaljen je 12 km od aerodroma Antalija i 12 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Aska Lara Resort & Spa 5* ima ukupno 545 smeštajnih jedinica:

  • Eco soba (18m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + krevet na rasklapanje, kupatilo, sobe su bez balkona, max. 2+1 osoba),
  • Standardna soba (20-24m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + krevet na rasklapanje ili sofa, kupatilo, neke sobe su sa francuskim balkonom, max. 3+1 osoba),
  • Family suit (48-50 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe + 1 dete + 1 beba),
  • Connection sobe (40-48m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, dva kupatila, max 4 osobe + 1 dete + 1 beba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Aska Lara Resort & SPA 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkohona pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), sef, laminat, ketler, set za čaj i kafu, SAT TV i muzičke kanale, balkon , Wi-Fi internet.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme, dečiji, dijetalni i vegeterijanski bufe u glavnom restoranu, snack bar na plaži od 10:00 - 23:30h

Ultra AlI Inclusive koncept ne uključuje: specijalna uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, uvozna vina, sveže voćne sokove, sobnu uslugu, a'la carte restorane (uz rezervaciju unapred).

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a'la carte restorani: Mozaik - turski restoran, La Perla - italijanski restoran, Missina - riblji restoran, Mandarin - dalekoistočni restoran, Steak House, barovi u okviru hotelskog kompleksa, disco club. Wi-Fi interenet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima: usluga lekara, čuvanje dece, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, prodavnice, rent a car.

Plaža:

Hotel Aska Lara Resort & Spa 5* ima privatnu peščano - šljunkovitu plažu koja je udaljena 500 metara od hotela (prelazi se put), a gosti tokom celog dana (08:30 - 24:00h) besplatno mogu koristiti šatl prevoz od hotela do plaže. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park sa 9 tobogana, teniski tereni, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, košarka, odbojka na plaži, gimnastika, pikado, stoni tenis, fitnes centar. Zabavni program tokom dana i večeri, mini klub za decu od 3 do 12 godina i Texas Town za decu od 12-16 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, bilijar, časovi i oprema za tenis, masaža, kuglanje, tretmani u SPA centru, Adventure park.

Napomena:

Hotel je poslednji put renoviran 2016. godine.

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.askahotels.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2024.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije