Starlight Resort Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Starlight Resort Hotel
  • 53 slika
  • Akva park
  • Animacija
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Starlight Resort ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska se nalazi u regiji Kizilagac. Udaljen je 75 km od aerodroma u Antaliji i 8 km od Manavgata. Ultra All Inclusive usluga Starlight Resort hotela sa svim njegovim sadržajima predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj. FACT SHEET - EN Položaj Starlight Resort hotela: Hotel Starlight Resort  Hotel  5* se nalazi u regiji Kizilagac. Udaljen

Hotel Starlight Resort Hotel

Hotel Starlight Resort ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska se nalazi u regiji Kizilagac. Udaljen je 75 km od aerodroma u Antaliji i 8 km od Manavgata. Ultra All Inclusive usluga Starlight Resort hotela sa svim njegovim sadržajima predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Starlight Resort hotela:

Hotel Starlight Resort  Hotel  5* se nalazi u regiji Kizilagac. Udaljen je 75 km od aerodroma u Antaliji i 8 km od Manavgata.

Smeštaj:

Hotel Starlight Resort Hotel 5* poseduje ukupno 824 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi i 18 club zgrada.

Glavna zgrada:

  • Deluxe sobe sa pogledom na kopno (41 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem, 1 kupatilo, max 2 osobe),
  • Deluxe sobe sa pogledom na more (46 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i jedan odvojeni ležaj, 1 kupatilo, max 2+1 osoba).
  • Corner apartman sa đakuzijem (53-66m2 1 soba sa francuskim ležajem, 1 dnevna soba sa vratima između, 1 kupatilo max. 2+1 osobe i 55m2 velika terasa)
  • Deluxe apartman (70m2 1 soba sa francuskim ležajem, 1 dnevna soba sa vratima između, 1 kupatilo max. 2+1 osobe )
  • Kraljevski apartman (275 m2 2 odvojene spavaće sobe, 1 dnevna soba, 2 kupatila, velika terasa, max 4 osobe)
  • Predsednički apartman (327 m2 3 spavaće sobe, 1 dnevna soba, 3 kupatila, max. 4 osobe)

Klub zgrada:

  • Klub superior sobe (28 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ili 2 odvojena ležaja + sofa, 1 kupatilo, max 2+1 osobe),
  • Klub jacuzzi duplex soba (70 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 2 kupatila, đakuzi u kupatilu na gornjem spratu, max 2+2 osobe), i
  • Club suite soba (87 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max 4 osobe)
  • 8 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Starlight Resort Hotel poseduje: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, papuče, centralnu klimu (radi u skladu sa vremenskim uslovima), direktnu telefonsku liniju, mini bar (svakodnevno se dopunjuje voda, mineralna voda, bezalkoholna pića i pivo) set za kafu i čaj, sef, tepih u hotelskim sobama u glavnoj zgradi i parket u klub sobama, SAT TV i muzičke kanale, besplatan Wi-fi internet (male brzine), terasu/balkon. Nekoliko club superior soba su bez balkona.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasna noćna užina i rani doručak. Sva domaća  i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme ,  sveže voćne sokove samo uz doručak. A la cart restorani (Turski, Indijski, Meksički i Mongolski )uz rezervaciju jednom u toku boravka besplatno, bife za decu i bebeu glavnom restoranu.

UAI koncept hotela Starlight Resort 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića, specijalna vina, A la carte restorane uz rezervaciju unapred i doplatu, flaširana pića, sveže voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A la Carte restorani:  Santa Lucia (Italijanska kuhinja), Moulin Rouge (Francuska kuhinja), Volga (Ruska kuhinja), Ganesha (Indijska kuhinja), Tepenyaki (Japanska kuhinja), Miyako (kuhinja dalekog istoka), Azteka (Meksička kuhinja), Sini* (Turska kuhinja), Sunset* (riblji restoran)*, Mongolia* (Mongolska kuhinja) BBQ restoran*, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Starlight Resort 5*: usluga lekara, čuvanja dece, šoping centar, telefon, fax, internet i komjuterske igre, frizer, rent-a-car, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje. Wi-fi internet slabije brzine je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Starlight Resort 5*:

Hotelska privatna plaža peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Zatvoreni i otvoreni bazeni (Thalasso otvoreni bazen i zatvoreni bazen uz doplatu), Secret bazen samo za VIP goste i odrasle (uz doplatu), otvoreni gornji bazen* (samo za odrasle), akva park* sa 11 tobogana za odrasle i decu, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, skvoš, zid za penjanje, košarka, odbojka na pesku, mini fudbal. Zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, različiti večernji šou programi. Mini klub za decu od 4 do 17 godina, svakako podeljeni u grupama po godinama, uz programe tokom dana i uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Starlight Resort Hotel: sportovi na vodi, Secret bazen je samo za VIP goste, kuglanje, kompjuterske igrice, teniski tereni (30), časovi tenisa, mini golf, SPA centar, konjički klub, profesionalni fudbalski tereni.

Napomena:

Usluge sa * su dostupne u Sunrise Resort hotelu.

Hotel Starlight Resort je renoviran tokom zime 2020/2021. godine.(club superior i club đakuzi duplex sobe

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE)

www.starlight.com.tr

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije