Turan Prince World

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Turan Prince World
  • 38 slika
  • Peščana plaža
  • Veliki vodeni park
  • 3 dece GRATIS smeštaj
  • Animacija
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Club Hotel Turan Prince World -HV1 ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, brza hrana na plaži, Aqua užina, popodnevni čaj, kafa, kolači, ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani jednom po boravku i

Hotel Turan Prince World

Hotel Club Hotel Turan Prince World -HV1 ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, brza hrana na plaži, Aqua užina, popodnevni čaj, kafa, kolači, ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani jednom po boravku i rezervaciju unapred. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu i sobama. Ovaj hotel se nalazi na periferiji prelepog grada Side, Turska. Hotel se nalazi u blizini mnogih atrakcija koje privlače posetioce u ovo područje. Na pješačkoj udaljenosti od hotela nalazi se plaža. Ovo odmaralište je udaljeno oko 15 km od Sidea, drevnog grada poznatog i po svojim zlatnim peščanim plažama i na 9 km od grada Manavgata. Ovaj region je nesumnjivo jedan od najlepših delova zemlje, koji se nalazi u blizini mora i zlatnih peščanih plaža.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj hotela Club Hotel Turan Prince World 5*:

Hotel Turan Prince World HV1 5* se nalazi u regiji Kizilagac. Udaljen je 15 km od antičkog grada Sidea i 75 km od aerodroma Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Turan Prince World 5* ima ukupno 689 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi,vip select vilama i klub zgradama:

Glavna hotelska zgrada:

  • Hotelske standardne sobe (29 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem+ 1 standardni ležaj+ sofa, max 2+2 osobe),
  • Duplex sobe u glavnoj zgradi (44 m2, na spratu je spavaća soba sa francuskim krevetom,u prizemlju spavaća soba sa dva odvojena kreveta, ne postoje vrata između spratova, 1 kupatilo, max 4+1 dete).

Club zgrada:

  • Club standardne sobe (24 m2 - 28 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, 1 standardni ležaj i sofa, 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Duplex sobe u klub zgradama (40 m2, na spratu je spavaća soba sa francuskim krevetom,u prizemlju spavaća soba sa dva odvojena kreveta, otvoreno stepenište bez vrata između spratova, 2 kupatila, max 4+1 dete).

Select villas area:

  • Select standardne sobe (30 m2, nalaze se u prizemlju sa direktnim pristupom zajedničkom bazenu, 1 spavaća soba sa francuskim krevetom + 1 singl krevet +sofa, 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Select duplex (50 m2, nalaze se na drugom, sa pristupom bazenu stepenicama, na spratu francuski krevet i kupatilo, u donjem delu dva odvojena kreveta i kupatilo, otvoreno stepenište bez vrata između, max 4+1 dete),
  • Select Junior Suits (45 m2, nalaze se na prvom spratu, sa pristupom zajedničkom  bazenu kroz balkon, 1 spavaća soba sa francuskim krevetom + 1 standardni krevet, 1 dnevna soba sa delom za sedenje, sa vratima između, 1 kupatilo, max 3+1 dete),
  • Select Senior Suits (65 m2, nalaze se na drugom spratu, sa pristupom bazenu stepenicama, duplex, na prvom spratu jedna spavaća soba sa francuskim krevetom + 1 standardni ležaj, 1 dnevna soba i 1 kupatilo, na drugom spratu jedna spavaća soba sa dva odvojena kreveta i kupatilo, sa vratima između, max 5+2 dece).

Sve smeštajne jedinice u hotelu Turan Prince World 5* imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, toaletnu kozmetiku, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, sef, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), set za kafu i čaj, LCD SAT TV, balkon ili terasu, Wi-Fi internet.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, brza hrana na plaži, Aqua užina, popodnevni čaj, kafa, kolači, ponoćna supa i rani doručak, dijetalni i vegeterijanski bufet, bufet kutak za decu i bebe u glavnom restoranu, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

AI koncept hotela Turan Prince World 5* ne uključuje: sva uvozna pića, šampanjac, A la carte restoran, sveže voćne sokove,kutak za sladoled, flaširana pića, nargilu, sobnu uslugu, dodatna pića, vitamin bar, starbacks coffee shop. Za goste Select vila dostupan je VIP Select koncept.

Sadržaj:

Sofra glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A'la Carte restorani: Bellona Zargana - mediteranska kuhinja, Dragon - kineska kuhinja, El Torita - meksička kuhinja, Paradise beach bar, Lobi bar, Aqua snek bar, diskoteka.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Turan Prince World 5*: usluge lekara, čuvanje dece, frizer, usluga pranja veša, sobna usluga, telefon i fax, internet kafe i kompjuterske igre, prodavnice. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu i sobama.

Plaža hotela Club Turan Prince World 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Akva park sa 14 tobogana za decu i odrasle, otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, poluolimpijski bazen, sajam zabave, teniski tereni, mini golf, fudbal, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, đakuzi, zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 11 godina ,mini zološki vrt, mini diskoteka uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Turan Prince World 5*: svi sportovi na vodi, bilijar, masaža, salon lepote, SPA centar, škola ronjenja, kompjuterske igre.

Napomena:

Hotel Turan Prince World 5* je renoviran 2015. godine (svi objekti, kupatila i nameštaj u sobama) i 2019. (sve sobe u glavnoj zgradi) / 2020. (club duplex sobe), 2023 (sve klub sobe su renovirane)

U TOKU SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ INFORMISANJA TREĆE STRANE

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije