Salmakis Resort & Spa

 1. Turska
 2. Egejska Turska
 3. Bodrum
 • Salmakis Resort & Spa
 • 77 slika
 • Naša preporuka

Hotel Salmakis Resort & Spa ★★★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska se nalazi u zalivu Bardakci. Udaljen je 1 km od Gumbeta, 1 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, ponoćna užina u lobiju, sladoled u određeno vreme, popodnevni čaj, kafa i kolač

Hotel Salmakis Resort & Spa

Hotel Salmakis Resort & Spa ★★★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska se nalazi u zalivu Bardakci. Udaljen je 1 km od Gumbeta, 1 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, ponoćna užina u lobiju, sladoled u određeno vreme, popodnevni čaj, kafa i kolači, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića i određena uvozna pića, A 'la Carte restorane jednom tokom boravka (minimum 7 dana) uz rezervaciju. Hotel Salmakis Resort & Spa 5* ima privatnu peščano-šljunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan u u celom hotelu.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj:

Hotel Salmakis Resort & Spa 5* se nalazi u zalivu Bardakci. Udaljen je 1 km od Gumbeta, 1 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Salmakis Resort & Spa 5* ima ukupno 212 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba (25m2, spavaća soba, kupatilo, balkon ili terasa, max. 3 osobe),
 • Family soba (40m2, dve spavaće sobe, kupatilo, balkon ili terasa, max. 3+1 osoba),
 • Junior Suit (75m2, velika spavaća soba, dnevna soba, kupatilo, terasa ili balkon, max. 3+1 osoba),
 • King Suit (94m2, velika spavaća soba, velika dnevna soba, kupatilo, terasa ili balkon, max. 3+1 osoba),
 • 2 sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica hotela Salmakis Resort & Spa 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, SAT TV i muzičke kanale, sef, mini bar (svakodnevno se puni sa bezalkoholnim pićem), ketler, set za čaj i kafu, telefon, Wi-Fi internet, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Salmakis Resort & Spa 5* nudi uslugu Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, ponoćna užina u lobiju, sladoled u određeno vreme, popodnevni čaj, kafa i kolači, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića i određena uvozna pića, A 'la Carte restorane jednom tokom boravka (minimum 7 dana) uz rezervaciju.

Ultra All Inclusive koncept hotela ne uključuje: određena uvozna pića, specijalna vina.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran: Poseidon - riblji restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan u u celom hotelu.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, čuvanje dece, mini market, frizer, fotograf, telefon, fax, usluga pranja veša.

Plaža:

Hotela Salmakis Resort & Spa 5* ima privatnu peščano-šljunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle, dečiji bazen, zatvoreni bazen i đakuzi, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes centar, pikado, stoni tenis, bilijar. Zabavni programi tokom dana i večeri, mini klub za decu od 04-12 godina.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: masaža, piling, tretmani, salon lepote, osvetljenje teniskog terena.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 5* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije