Serhan Hotel

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Gumbet
  • Serhan Hotel
  • 19 slika

Hotel Serhan ★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 3 km od centra Bodruma, 34km od aerodroma u Bodrumu. Izgrađen u lokalnom stilu od malih, belo opranih blokova oko otvorenog bazena i bašte ukrašene šarenim grmovima bugenvilije, ovaj popularni hotel već dugi niz godina uslužuje goste. Idealno lociran nekoliko minuta hoda od centra Gumbeta i glavne plaže, restorani, kafe

Hotel Serhan Hotel

Hotel Serhan ★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 3 km od centra Bodruma, 34km od aerodroma u Bodrumu. Izgrađen u lokalnom stilu od malih, belo opranih blokova oko otvorenog bazena i bašte ukrašene šarenim grmovima bugenvilije, ovaj popularni hotel već dugi niz godina uslužuje goste. Idealno lociran nekoliko minuta hoda od centra Gumbeta i glavne plaže, restorani, kafe barovi i prodavnice se nalaze u neposrednoj blizini. Sobe su moderno uređene i besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu. Kosmopolitsko letovalište Bodrum udaljeno je samo 15 minuta vožnje javnim prevozom i ima impresivan zamak koji datira iz krstaških ratova i atraktivnu obalu marine, sa nizom restorana i kafe barova.

 

Položaj Serhan 3* hotela:

Hotel Serhan 3* se nalazi u mestu Gumbet i dobar je izbor za paket aranžman Agencije Fibula Travel sa direktnim čarter letom Bodrum leto 2022. Udaljen je 3 km od centra Bodruma, 34km od aerodroma u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Serhan 3* ima samo standarne smeštajne jedinice (20m2, spavaća soba, kupatilo, pogled na ulicu ili baštu, max. 3 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Serhan 3* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, bade mantil, Wi-Fi, sef, klimu, telefon, televozor, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Serhan 3* nudi uslugu All inclusive na bazi otvorenog bufea za doručak, ručak i večeru, užina, kafa, čaj i kolači u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

AI koncept hotela Serhan 3* ne uključuje: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Serhan 3*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea.

Plaža hotela Serhan 3*:

Udaljena je 50 m od hotela.

Sport i zabava:

Otvoren bazen.

Posebno se plaća: masaža, bilijar, pikado.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 3* i 3* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije