Be Premium Bodrum

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Torba
  • Be Premium Bodrum
  • 170 slika

Hotel Be Premium ★★★★★ - Torba, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Torba. Udaljen je 8 km od centra Bodruma i 22,5 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Prelepo uređeni kompleks nudi elegantan smeštaj u apartmanima i vilama, koji su svi dizajnirani da obezbede maksimalan komfor za svoje goste. Pogodan za goste svih uzrasta, zadivljujući objekat ima niz usluga i sadržaja. Elegantne sobe za goste su svetle

Hotel Be Premium Bodrum

Hotel Be Premium ★★★★★ - Torba, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Torba. Udaljen je 8 km od centra Bodruma i 22,5 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Prelepo uređeni kompleks nudi elegantan smeštaj u apartmanima i vilama, koji su svi dizajnirani da obezbede maksimalan komfor za svoje goste. Pogodan za goste svih uzrasta, zadivljujući objekat ima niz usluga i sadržaja. Elegantne sobe za goste su svetle, imaju sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom. Boravkom u objektu Be Premium Bodrum u Bodrumu, bićete na obali, na 15 minuta vožnje od plaže u Bodrumu i Pomorskog muzeja Bodrum. Ovo odmaralište sa 5 zvezdica udaljeno je 10,2 km od marine u Bodrumu i 10,5 km od zamka Bodrum. Hotel Be Premium 5* nudi All Inclusive Premium uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, poslastičarnica, A La Carte restorani, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme. Hotel Be Premium 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Privatne kabane na plaži se dodatno naplaćuju.

 

Položaj Be Premium hotela:

Hotel Be Premium 5* se nalazi u mestu Torba. Udaljen je 8 km od centra Bodruma i 22,5 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Be Premium 5* ima ukupno 311 smeštajnih jedinica:

  • Studio (35m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2 osobe),
  • Superior soba (40-55m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Deluxe Swim up soba (90m2, spavaća soba, kupatilo, izlaz na privatni bazen, max. 2+2 osobe),
  • Premium Suite (120m2, spavaća soba, kupatilo, đakuzi na terasi, deo za presvlačenje, privatni bazen, max. 5 osoba),
  • Grand Suite (145m2, dve spavaće sobe, kupatilo, đakuzi na terasi, deo za presvlačenje, privatni bazen, max. 5 osoba)
  • Maldivian Suite (110m2, spavaća soba, kupatilo, đakuzi na terasi, privatni infiniti bazen, deo za presvlačenje, max. 2+beba),
  • Maldivian Villa (195m2, dupleks, prizemlje: privatni infinity bazen, spavaća soba sa dnevnom sobom i trpezarijom, kuhinja, kupatilo, đakuzi na terasi; sprat: spavaća soba, deo za presvlačenje, kupatilo, balkon, max. 2+2 osobe),
  • Deluxe Villa (245m2, dupleks, prizemlje: spavaća soba, dnevna soba, deo za presvlačenje, kupatilo, terasa, đakuzi; sprat: spavaća soba, kupatilo, deo za presvlačenje, max. 4+1 osoba),
  • Premium Villa (535m2, dupleks, prizemlje: privatni bazen, spavaća soba, kupatilo, deo za presvlačenje, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom; sprat: tri spavaće sobe, dve sobe za presvlačenje, kupatilo, đakuzi u glavnoj spavaćoj sobi, max. 6+2 osobe),
  • Grand Villa (725m2, dupleks, prizemlje: privatni bazen, spavaća soba, kupatilo, deo za presvlačenje, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, unutrašnji bazen, tursko kupatilo, sauna, kabane na terasi, ljuljaska na terasi; sprat: četiri spavaće sobe, đakuzi u glavnoj spavaćoj sobi, kupatilo, soba za presvlačenje, soba za masažu, max. 6+4 osoba),
  • Palace (2.000m2, tripleks, prizemlje: dve spavaće sobe, đakuzi, kupatilo, soba za presvlačenje, velika dnevna soba sa trpezarijom, dve kuhinje, dva lifta, unutrašnji bazen, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, soba za masažu; prvi sprat: tri spavaće sobe, đakuzi, kupatilo, sobe za presvlačenje, dnevna soba i terasa; drugi sprat: glavna spavaća soba, dnevna soba, kupatilo, đakuzi, soba za presvlačenje, terasa, max. 12 osoba),
  • Sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica hotela Be Premium 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, LED TV, mini bar, ketler, set za kafu i čaj, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Be Premium 5* nudi All Inclusive Premium uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, poslastičarnica, A La Carte restorani, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme.

All Inclusive Premium koncept hotela Be Premium 5* ne uključuje: A La Carte restorane, sobnu uslugu.

Sadržaj hotela Be Premium :

Glavni restoran Boreas na bazi otvorenog bufea, A La Carte restorane: Lotus - japanski restoran, La Scala - italijanski restoran, Nepenthes - BBQ restoran, Thetis Premium - riblji restoran, Persepolis - daleko istočni restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga medicinske sestre, rent a car, pranje veša, hemijsko čišćenje, usluga konsijerža, prodavnice.

Plaža:

Hotel Be Premium 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Privatne kabane na plaži se dodatno naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, fitnes centar, pilates, pikado, časovi plesa. Zabavni program tokom dana, večernji šou programi, uživo muzika određenim danima, zabave na plaži. Duja Moji Babies mini klub za decu od 1-3 godine, Duja Moji Mini za decu od 4-7 godina, Duja Moji Junior za decu od 8-12 godina i Duja Moji Teenage za decu od 13-17 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, sportovi na vodi, fitnes programi, časovi ronjenja, tretmani lica i tela, hamam tretmani.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije