Baia Bodrum

  • Baia Bodrum
  • 46 slika

Hotel Baia Bodrum ★★★★★ - Gundogan, Bodrum, Turska renoviran je 2019. godine (sobe, bazeni, javni delovi, lobi, poslastičarnica, Spa & Wellness centar) i odličan je izbor za odmor u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, ponoćna užina, kafa i čaj u određeno vreme, užina u toku da

Hotel Baia Bodrum

Hotel Baia Bodrum ★★★★★ - Gundogan, Bodrum, Turska renoviran je 2019. godine (sobe, bazeni, javni delovi, lobi, poslastičarnica, Spa & Wellness centar) i odličan je izbor za odmor u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, ponoćna užina, kafa i čaj u određeno vreme, užina u toku dana, poslastičarnica, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel Baia Bodrum 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan. Okružen stenovitim obroncima, šumarcima mandarina i borovom šumom u mirnom Gundoganu, malom gradu nedaleko od Bodruma, ovaj hotel pruža mir i tišinu bez gužve uz svu udobnost i pogodnost odmarališta. Ovde se gosti mogu opustiti na privatnoj hotelskoj plaži udaljenoj samo 30 metara od glavne zgrade hotela, opustiti se na suncu pored otvorenog bazena ili se prepustiti kozmetičkim tretmanima u spa i fitnes centru sa saunom i turskim kupatilom. Porodice će uživati u dečijem bazenu sa dva tobogana, avanturističkom igralištu i mini-diskoteci, kao i prilici da učestvuju u širokom spektru sportova uključujući košarku, tenis, vožnju bananama i vožnju kanuom. Hotelske potpuno opremljene, klimatizovane sobe su prostrane i moderne. Ovaj hotel je idealan za porodice ili parove koji traže zabavu i opuštanje.

 

Položaj Baia Bodrum 5* hotela:

Hotel Baia Bodrum 5* se nalazi u mestu Gundogan. Udaljen je 19 km od centra Bodruma i 48 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Baia Bodrum 5* ima ukupno 212 smeštajnih jedinica:

  • Deluxe soba (28-30m2),
  • Deluxe Wood Terrace soba (28-30m2),
  • Deluxe Garden Terrace soba (28-30m2),
  • Deluxe Quatro soba (35m2),
  • Deluxe Terrace Suite (60m2),
  • Senior Suit (72m2),
  • 2 sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica hotela Baia Bodrum 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, sef, Wi-Fi internet, direktnu telefonsku liniju, LCD SAT TV, mini bar, set za kafu i čaj, papuče i pade mantil, balkon ili terasu, centralnu klimu.

Usluga:

Hotel Baia Bodrum 5* nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, ponoćna užina, kafa i čaj u određeno vreme, užina u toku dana, poslastičarnica, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ultra All Inclusive koncept hotela Baia Bodrum 5* ne uključuje: A La Carte restorane (uz rezervaciju unapred).

Sadržaj hotela Baia Bodrum 5*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A La Carte restorani: La Vela Steak - internacionalna kuhinja, La Vela Sea Food - restoran morskih plodova, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, sobna usluga, pranje veša, hemijsko čišćenje, čuvanje dece, rent a car, fotograf, frizer, prodavnice, telefon, faks.

Plaža:

Hotel Baia Bodrum 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Zatvoreni i otvoreni bazeni za decu i odrasle, joga, gimnastika u vodi, pikado, teniski tereni, stoni tenis, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes centar. Zabavni program tokom dana, večernji šou programi, uživo muzika određenim danima, mini klub za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: spa centar, masaže, tretmani lica i tela, oprema za tenis, sportovi na vodi.

Napomena:

Hotel Baia Bodrum 5* je renoviran 2019. godine (sobe, bazeni, javni delovi, lobi, poslastičarnica, Spa & Wellness centar).

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije