Swissôtel The Bosphorus - Istanbul

  • Swissôtel The Bosphorus - Istanbul
  • 41 slika

Hotel Swissotel The Bosphorus ★★★★★ - Besiktas, Istanbul, Turska ima predivan pogled na Bosforski moreuz, i nalazi se u u oblasti Besiktas, na samo oko 1.8 km od trga Taksim, oko 500 metara od Dolmabahce palate… Hotel se nalazi na oko 44 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 39 km od aerodroma Sabiha Gokcen. Svissotel The Bosphorus, Istanbul je luksuzni hotel sa pet zvezdica u samom centru Istanbul

Hotel Swissôtel The Bosphorus - Istanbul

Hotel Swissotel The Bosphorus ★★★★★ - Besiktas, Istanbul, Turska ima predivan pogled na Bosforski moreuz, i nalazi se u u oblasti Besiktas, na samo oko 1.8 km od trga Taksim, oko 500 metara od Dolmabahce palate… Hotel se nalazi na oko 44 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 39 km od aerodroma Sabiha Gokcen. Svissotel The Bosphorus, Istanbul je luksuzni hotel sa pet zvezdica u samom centru Istanbula na evropskim obalama Bosfora. Smešten na 65 hektara istorijskih vrtova sa svetskim prodavnicama i živahnim noćnim životom u blizini. Nudi 566 soba i apartmana za goste, sa najsavremenijom tehnologijom i ekskluzivnim sadržajima. Probudite se uz pogled na minarete, Zlatni rog, zelenu baštu i azijsko kopno preko vode. Uživajte u udobnosti sa pet zvezdica. 

 

Položaj Swissotel The Bosphorus hotela:

Swissotel The Bosphorus 5* ima predivan pogled na Bosforski moreuz, i nalazi se u u oblasti Besiktas, na samo oko 1.8 km od trga Taksim, oko 500 metara od Dolmabahce palate… Hotel se nalazi na oko 44 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 39 km od aerodroma Sabiha Gokcen. 

Hotelski sadržaj:

Više restorana (u krovnom restoranu i baru 16 Roof možete uživati u piću, koktelu ili večeri uz predivan pogled na Bosfor / restoran Chalet je uređen u stilu autentične planinske brvnare i u njemu možete da se opustite pored kamina u tradicionalnom švajcarskom ambijentu itd), više barova (u baru Les Ambassadeurs možete popiti piće uz zvuke džez muzike), Wi-Fi internet na javnim površinama hotela, teniski tereni na otvorenom, krovni bazen sa nagrađivanim SPA centrom, fitnes, sauna, turski hamam, masaža, razni tretmani, 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, mini market itd. Odlična jela turske, švajcarske i internacionalne kuhinje se služe u kafeu Swiss, koji je posebno poznat po brančevima tokom vikenda.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju SAT flat-screen TV, radio, telefon, klimu, kupatilo (tuš/kada), bade mantil i papuče, fen za kosu, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta). Na raspolaganju su sobe Corner Room Garden View / Swiss Advantage Garden View Room / Swiss Advantage Bosphorus View Room itd.

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. 

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije