Atana Hotel

  • Atana Hotel
  • 38 slika

Hotel Atana ★★★★ - Barsha Heights, Dubai, UAE je smešten u srcu novog Dubaija u oblasti Tecom - Barsha Heights, oko 600m udaljenosti od metro stanic i oko 5km od šoping centra Mall of Emirates, oko 7km od Jumeirah plaže i šetališta "The Walk". Udaljenost od aerodroma oko 30km. Nudi uslugu noćenje sa doručkom-samoposluživanje. Besplatan WIFI internet. Položaj Atana hotela: Hotel Atana je smešten

Hotel Atana Hotel

Hotel Atana ★★★★ - Barsha Heights, Dubai, UAE je smešten u srcu novog Dubaija u oblasti Tecom - Barsha Heights, oko 600m udaljenosti od metro stanic i oko 5km od šoping centra Mall of Emirates, oko 7km od Jumeirah plaže i šetališta "The Walk". Udaljenost od aerodroma oko 30km. Nudi uslugu noćenje sa doručkom-samoposluživanje. Besplatan WIFI internet.

 

Položaj Atana hotela:

Hotel Atana je smešten u srcu novog Dubaija u oblasti Tecom - Barsha Heights, oko 600m udaljenosti od metro stanic i oko 5km od šoping centra Mall of Emirates, oko 7km od Jumeirah plaže i šetališta "The Walk". Udaljenost od aerodroma oko 30km.

Smeštaj:

Hotel ima oko 828soba. Standard soba, površine oko 32m2 francuski ili dva odvojena ležaja. Svaka smeštajna jedinica ima klima uređaj, sef, LED TV; minibar sa flašicama vode, aparat za pravljenje čaja i kafe, fen za kosu, papuče i bademantil, radni sto, besplatan WIFI internet.

Usluga:

Noćenje sa doručkom-samoposluživanje, pića tokom obroka nisu uključena u cenu.

Sadržaj hotela Atana 4*:

3 restorana, Piano bar u lobiju, Shisha bar na terasi i bar na bazenu. Bazen sa terasom za sunčanje, fitness sala, spa centar, sauna, parno kupatilo, banket sala, salon lepote, dečiji klub za decu 4-8 godina uz doplatu oko 5 eur dnevno.

Plaža hotela Atana 4*:

Hotel ima besplatni šatl bus do JBR plaže i besplatan šatl bus do plaže Umm Suquem koja je udaljena oko 10km.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije