Atlantis The Palm

  • Atlantis The Palm
  • 47 slika

Hotel Atlantis The Palm ★★★★★ - Palm Jumeirah, Dubai, UAE nalazi se na veštačkom ostrvu “ Palm Jumeirah”, na sopstvenoj peščanoj plaži, dugačkoj oko 2km, ležaljke i suncobrani besplati za goste hotela i spada u najpoznatije hotele ovog ostrva. Međunarodni aerodrom je udaljen oko 35km od hotela i oko 30km od centra grada. Do tržnog centara Dubai Mall i čuvenog nebodera Burdž Kalifa stiže se za 25 m

Hotel Atlantis The Palm

Hotel Atlantis The Palm ★★★★★ - Palm Jumeirah, Dubai, UAE nalazi se na veštačkom ostrvu “ Palm Jumeirah”, na sopstvenoj peščanoj plaži, dugačkoj oko 2km, ležaljke i suncobrani besplati za goste hotela i spada u najpoznatije hotele ovog ostrva. Međunarodni aerodrom je udaljen oko 35km od hotela i oko 30km od centra grada. Do tržnog centara Dubai Mall i čuvenog nebodera Burdž Kalifa stiže se za 25 minuta vožnje od hotela. Wi-Fi internet u celom hotelu. Hotel raspolaže sa 1548 soba i apartmana koji se nalaze u istočnom i zapadnom delu hotela i nudi uslugu noćenja sa doručkom ili polupansiona. Atlantis, The Palm, spektakularno smešten na polumesecu legendarnog ostrva Palm u Dubaiju, ovo veličanstveno odmaralište je dom očaravajućih iskustava koja će vam pružiti odmor za ceo život. Ljubitelji uzbuđenja mogu uživati u rekordnim vožnjama u vodenom parku Atlantis Akuaventure, najvećem vodenom parku na svetu sa ukupno 105 tobogana, atrakcija i iskustava. Uskočite u skok vere i klizite kroz lagunu punu ajkula ili uživajte u preko 2 kilometra rečnih brzaka u reci Lenji. Deca mogu da se igraju u Splashers-u, najvećem dečijem vodenom parku na Bliskom istoku. Oni koji žele da otkriju naše spektakularne morske životinje mogu da lutaju akvarijumom Lost Chambers i budu svedoci mita o Atlantidi koji je oživeo kroz lavirint podzemnih tunela sa kojih se pruža pogled na 65.000 morskih životinja. Oni koji žele da steknu nove prijatelje mogu se spustiti u najsofisticiranije stanište morskih sisara na planeti i komunicirati sa našim šarmantnim indo-pacifičkim dobrim delfinima u Dolphin Bai-u ili našim krznenim južnoafričkim fokama u Sea Lion Pointu. Gosti koji borave u Atlantisu, The Palm imaju koristi od svakodnevnog besplatnog pristupa vodenom parku Atlantis Akuaventure i akvarijumu The Lost Chambers i uživaju u ekskluzivnim cenama u Dolphin Bai i Sea Lion Point tokom svog boravka. Za ljubitelje hrane, Atlantis, The Palm je izvanredna kulinarska destinacija, sa nagrađivanim restoranima i iskustvima slavnih kuvara Gordona Remzija, Nobua Matsuhise i Đorđa Lokatelija. Deca i tinejdžeri mogu da se odmore od svojih roditelja uz Atlantis Kids Club za decu uzrasta od 4 do 12 godina i The Zone za tinejdžere uzrasta od 13 do 17 godina. Mama i tata se opuštaju od svakodnevnih obaveza u jednoj od 27 soba za tretmane u nagrađivanoj sobi ShuiKi Spa & Fitness.

 

Položaj Atlantis The Palm hotela:

Hotel Atlantis The Palm 5* nalazi se na veštačkom ostrvu “ Palm Jumeirah” i spada u najpoznatije hotele ovog ostrva. Međunarodni aerodrom Dubai je udaljen oko 35km od hotela, i oko 30km od centra grada. Do tržnog centara Dubai Mall i čuvenog nebodera Burdž Kalifa stiže se za 25 minuta vožnje od hotela.

Smeštaj:

Hotel raspolaže sa 1548 soba i apartmana koji se nalaze u istočnom i zapadnom delu hotela. Ima 1.051 Deluxe soba, 330 Imperial club soba i 168 apartmana – Terrace, Skyline i Regal apartmani, kao i 7 jedinstvenih apartmana – Neptun i Posejdon podvodni apartmani, Predsednički, Grand Atlantis i Royal Bridge Suite.

Enterijer soba je inspirisan arapskom kulturom i okeanom. Sa balkona se pruža živopisan pogled. Sobe sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, prostor za sedenje, besplatan pribor za pripremu čaja/kafe i mini-bar, sef, nesspreso aparat, Wi-Fi internet, kao i King Koil Arabian Night Perfect Contour dušeke na svim krevetima.

Pojedine sobe poseduju predivnu veliku terasu sa panoramskim pogledom na ostrvo Palm ili veliku spa kadu smeštenu u sredini kupatila.

  • Ocean Deluxe King površine oko 45-47m2 (maksimum 2 odrasle + 1 dete do 14 god. + 1 dete do 4 god ili 3 odrasle) imaju pogled na more i bračni ležaj veličine 180x200cm + dodatni ležaj,
  • Palm Deluxe King površine oko 45-47m2 (maksimum 2 odrasle + 1 dete do 14 god. + 1 dete do 4 god ili 3 odrasle) imaju pogled na palmu i bračni ležaj veličine 180x200cm + dodatni ležaj,
  • Ocean Deluxe Queen površine oko 45-47m2 (maksimum 2odrasle + 2 dece do 14 god. ili 3 odrasle + 1 dete do 14 god.) imaju pogled na more i dva ležaja veličine 150x200cm + dodatni ležaj,
  • Palm Deluxe Queen površine oko 45-47m2 (maksimum 2 odrasle + 2 dece do 14 god. ili 3 odrasle + 1 dete do 14 god.) imaju pogled na palmu i dva ležaja veličine 150x200cm + dodatni ležaj.

Usluga:

Hotel Atlantis The Palm 5* nudi uslugu noćenja sa doručkom ili polupansiona.

Sadržaj hotela Atlantis The Palm 5*:

Hotel se prostire na površini od 460.000m2 i ima oko 3.000 zaposlenih, impozantni lobi visok 12m, ukupno 35 restorana i barova (internacionalna, azijska, kineska, japanska, italijanska, orijentalna, libanska kuhinja, uključujući 5 restorana u kojima rade svetski poznati šefovi – Nobu, Hakkasan, Gordon Ramsay’s Bread Street Kitchen, Street Pizza i Ossiano podvodni restoran), 2 spoljašnja bazena, bašte sa oko 120.000 sezonskih biljaka i drveća (izgled bašta se češto menja, kako bi gosti koji ponovo dolaze u hotel imali novi ugođaj svaki put), prvoklasni spa centar, salon lepote, salon za nokte, fitnes, noćni klub, 3 terena za tenis sa tvrdom podlogom, stoni tenis, 2 kluba za decu, igralište za decu, salu za sastanke, prodavnice i butike. Wi-Fi internet u celom hotelu.

Najmlađi gosti se mogu zabaviti na vodenom igralištu. Dečji klub pruža najbolje zabavne sadržaje i svakodnevne programe za mališane pod potpunim nadzorom osoblja. Klub The Zone nudi tinejdžerima prostor za odmaranje, ples i igranje najnovijih video igara. Wavehouse nudi obedovanje i zabavu u jednom prostoru gde gosti mogu da uživaju uz dobru hranu i pića. Na raspolaganju su deo za igru dece i odraslih, kuglana sa 4 staze, najsavremenija mašina za pravljenje talasa i još mnogo toga. Gosti mogu uživati u opuštajućim tretmanima za negu lica i tela u spa centru ShuiQi Spa. Ponuda teretane obuhvata usluge ličnih fitnes trenera.

U blizini hotelskog kompleksa se nalazi Aquaventure Waterpark (besplatan ulaz za goste hotela), jedan od najvećih akva parkova na Bliskom Istoku, sa vodenim toboganima, brzim rekama; podvodni akvarijum "The Lost Chambers"; delfinarijum "Dolphin Bay" gde možete plivati i uživati sa delfinima (uz doplatu) i laguna sa morskim lavovima u "Sea Lion Point"(uz doplatu).

Plaža hotela Atlantis The Palm 5*:

Hotel Atlantis The Palm 5* nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, dugačkoj oko 2km, ležaljke i suncobrani besplati za goste hotela.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije