Habtoor Grand Beach Resort & Spa, Autograph Collection

  • Habtoor Grand Beach Resort & Spa, Autograph Collection
  • 52 slika

Hotel Habtoor Grand Resort, Autograph Collection ★★★★★ - Jumeirah, Dubai, UAE nalazi se na najpoznatijoj plaži Jumeirah. Odličan položaj u odnosu na brojne turističke atrakcije: Dubai Marina, tržni centar Mall of the Emirates udaljen je na samo 10min vožnje, šetalište The Walk sa velikim brojem ekskluzivnih prodavnica. Međunarodni aerodrom udaljen je samo 30min vožnje. Hotel pripada hotelskoj grup

Hotel Habtoor Grand Beach Resort & Spa, Autograph Collection

Hotel Habtoor Grand Resort, Autograph Collection ★★★★★ - Jumeirah, Dubai, UAE nalazi se na najpoznatijoj plaži Jumeirah. Odličan položaj u odnosu na brojne turističke atrakcije: Dubai Marina, tržni centar Mall of the Emirates udaljen je na samo 10min vožnje, šetalište The Walk sa velikim brojem ekskluzivnih prodavnica. Međunarodni aerodrom udaljen je samo 30min vožnje. Hotel pripada hotelskoj grupaciji Marriott. Ovaj hotel se nalazi na obali Dubaija i osnovan je 2005. godine. Hotel je idealno lociran u blizini glavnih lokalnih atrakcija Dubaija, uključujući marinu Dubai i šetnju u rezidenciji Jumeirah Beach (JBR). Udaljen je kratkom vožnjom od zoološkog vrta u Dubaiju, a najbliža stanica je stanica metroa Dubai Marina 1. Međunarodni aerodrom Dubai je udaljen oko 40 km. Svih 446 svetlih i prostranih soba opremljeno je flat-screen TV-om, mini barom, fenom za kosu, sefom, presom za pantalone, setom za peglanje i klima uređajem. Hotel ima 5 restorana, 8 barova, kafić, otvoreni bazen i fitnes centar/teretanu. Gosti se mogu opustiti u spa centru za maksimalan odmor uz širok izbor usluga, tretmana i pogodnosti kao što su piling tela, tretmani za lice, kupka za stopala, masaža, depilacija voskom i manikir/pedikir.

 

Položaj Habtoor Grand Resort, Autograph Collection hotela:

Hotel Habtoor Grand Resort, Autograph Collection nalazi se na najpoznatijoj plaži Jumeirah. Odličan položaj u odnosu na brojne turističke atrakcije: Dubai Marina, tržni centar Mall of the Emirates udaljen je na samo 10min vožnje, šetalište The Walk sa velikim brojem ekskluzivnih prodavnica. Međunarodni aerodrom udaljen je samo 30min vožnje. Hotel pripada hotelskoj grupaciji Marriott.

Smeštaj:

Hotel raspolaže sa 446 Resort (u prizemlju u baštama), Tower i Club soba i apartmana (u dve kule visoke 18 i 24 sprata). Sobe tipa resort nemaju balkon. Sve sobe imaju: klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), sef, LCD TV, peglu, fen za kosu, bademantile i papuče, toaletni pribor, besplatnu Wi-Fi internet konekciju.

  • Resort sobe oko 35 m2, (u prizemlju u baštama) namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece. Treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje.

Razlika je u pogledu, dok neke sobe imaju pogled na The Walk šetalište, druge imaju na more.

Usluga:

Hotel Habtoor Grand Resort, Autograph Collection 5* nudi uslugu noćenja sa doručkom (švedski sto, samoposluživanje). Postoji mogućnost doplate za polupansion.

Sadržaj hotela Habtoor Grand Resort, Autograph Collection 5*:

Ovaj veliki hotelski kompleks na raspolaganju ima: tri bazena, od kojih je jedan sa toboganima za decu, 14 tematskih restorana i barova koji omogućavaju gostima da uživaju u kuhinjama iz brojnih zemalja (libanska, engleska, italijanska, kao i jela sa roštilja), 4 teniska terena, 2 terena za skvoš, dečji klub, spa centar sa saunom, menjačnica, besplatna Wi-Fi internet konekcija. Dostupan je besplatan privatni parking u okviru objekta.

Plaža hotela Habtoor Grand Resort, Autograph Collection 5*:

Hotel Habtoor Grand Resort, Autograph Collection 5* se nalazi na privatnoj plaži Jumeirah Beach, ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije