Royal Central Hotel The Palm

  • Royal Central Hotel The Palm
  • 31 slika

Hotel Royal Central The Palm ★★★★★ - Palm Jumeirah, Dubai, UAE je smešten je na ostrvu Palma, sa jedinstvenim izlaskom na samu plažu. Tržni centar Mall of the Emirates nalazi se na 20 km od objekta Royal Central Hotel The Palm. Najbliži aerodrom je međunarodni aerodrom u Dubaiju, udaljen oko 42,5 km od hotela. Idealno smešten u oblasti Palm Jumeirah, Royal Central Hotel - The Palm obećava opuštaju

Hotel Royal Central Hotel The Palm

Hotel Royal Central The Palm ★★★★★ - Palm Jumeirah, Dubai, UAE je smešten je na ostrvu Palma, sa jedinstvenim izlaskom na samu plažu. Tržni centar Mall of the Emirates nalazi se na 20 km od objekta Royal Central Hotel The Palm. Najbliži aerodrom je međunarodni aerodrom u Dubaiju, udaljen oko 42,5 km od hotela. Idealno smešten u oblasti Palm Jumeirah, Royal Central Hotel - The Palm obećava opuštajuću i divan boravak. Objekat nudi visok standard usluge i pogodnosti koje odgovaraju individualnim potrebama svih putnika. Besplatan Wi-Fi u svim sobama, 24-satna posluga u sobu, 24-satno obezbeđenje, dnevna usluga čišćenja, su samo neke od pogodnosti u ponudi. Udobne sobe obezbeđuju dobar san, a neke sobe imaju sadržaje kao što su televizor sa ravnim ekranom, dodatni toalet, telefon u kupatilu, stalak za odeću, besplatna instant kafa. Uživajte na privatnoj plaži, fitnes centru, otvorenom bazenu, spa centru, masaži pre nego što se povučete u svoju sobu na zasluženi odmor. Otkrijte sve što Dubai može da ponudi tako što ćete učiniti da Royal Central Hotel - The Palm bude vaša baza.

 

Položaj Royal Central The Palm hotela:

Hotel Royal Central The Palm 5* je smešten je na ostrvu Palma, sa jedinstvenim izlaskom na samu plažu. Tržni centar Mall of the Emirates nalazi se na 20 km od objekta Royal Central Hotel The Palm. Najbliži aerodrom je međunarodni aerodrom u Dubaiju, udaljen oko 42,5 km od hotela.

Smeštaj:

Hotel Royal Central The Palm ima na raspolaganju sledeće tipove soba: Superior soba, Deluxe Room soba, Premium soba. Family soba.

Max 2 odraslih + dete do 11.99 godina ili 3 odrasle osobe, 2 odraslih + 2 dece smeštaj u Family sobe ( 2 spojene sobe) Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj).

Sve smeštajne jedinice imaju SAT TV, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta), kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, bade mantil i papuče, električno kuvalo, telefon, klima uređaj.

Usluga:

Hote Royal Central The Palm 5* nudi uslugu noćenja sa doručkom - izbor više jela na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto).

Sadržaj hotela Royal Central The Palm 5*:

Uživajte u 5 restorana (a la carte restoran Soul Restaurant & Bar sa američkom kuhinjom, a la carte restoran West Beach Bistro & Sports Lounge, sa britanskom kuhinjom, a la carte restoran The Talk Restaurant, sa internacionalnom kuhinjom, a la carte restoran Pool Bar & Lounge,a internacionalnom kuhinjom i roštiljom, a la carte restoran The Falls Lobby Lounge & Terrace, sa internacionalnom kuhinjom) i nagrađivanim barovima, doživite ukuse Menhetna u objektu New York Soul, ukusan švedski sto uz tematske večeri koje se svakodnevno menjaju u objektu Talk ili uživajte uz piće u bistrou i sportskom salonu West Beach. Možete da se opustite u baru kraj bazena ili na terasi i u salonu u foajeu Falls. Hotel ima na raspolaganju i 2 otvorena bazena, fitnes, Spa & Wellness centar (parno kupatilo, sauna, masaža, razni trertmani), bilijar itd. Wi-Fi internet je dostupan na javnim mestima hotela.

Plaža hotela Royal Central The Palm 5*:

Hotel Royal Central Hotel The Palm udaljen je 1 minut hoda od plaže, hotel ima privatni prostor na plaži.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije