Politika kolačića - Fibula Air TravelŠta su kolačići?

Da bismo kontinuirano poboljšavali iskustvo korišćenja veb stranice www.fibula.rs, koristimo kolačiće. Kolačići su male datoteke koje pregledač lokalno smešta na korisnički disk korisnika. kolačiće koristimo da bismo bolje razumeli kako koristite veb lokaciju, da bismo personalizovali ovo iskustvo i učinili vašu sledeću posetu prijatnijom.

Koje kolačiće koristimo?


_ga i _gid prikupljaju podatke u Google analitici. Uz njihovu pomoć saznajemo kako koristite našu veb stranicu i pomažu nam da poboljšamo. Prikupljene informacije su u anonimnom obliku __tawkuuid kolačić koji pripada aplikaciji za ćaskanje tavk.to. Pomoću ove aplikacije možemo ćaskati sa vama na mreži.

Svi podaci koje kolačićprikuplja su anonimni i ne povezuju informacije sa fizičkim / pravnim licem.

Kako koristimo ove kolačiće?


Analiza učinka i efikasnosti stranice;

Kolačići za registraciju za dobru funkcionalnost veb lokacije;

Efikasnija marketinška komunikacija.
Ne prikupljamo lične podatke za upotrebu pomoću kolačića. Kolačići lokalno skladište informacije na korisnikovom uređaju, a informacije koje se koriste u analizi, ponovnom marketingu i ciljanju su anonimne.

Možete odbiti kolačiće!


Možete da odbijete upotrebu kolačića odabirom odgovarajućih podešavanja u vašem pregledaču

Imajte na umu da ako to učinite možda nećette moći da koristite punu funkcionalnost ove stranice.Postavke kolačića u Internet Exploreru: Ovde pogledajte detalje


Podešavanja kolačića u Firefoxu: detalji ovde


Podešavanja kolačića u Chrome-u: Detalji ovde


Podešavanja kolačića Safari: Detalji ovde


Korisni linkovi:

Vodič za Microsoft kolačiće: Detalji ovde Sve o kolačićima: Detalji ovde i ovde Za detalje u vezi sa obradom ličnih podataka kompanije Fibula Air Travel SRL, možete da pristupite web lokaciji www.fibula.rs odeljak Politika privatnosti.


Odricanje odgovornosti


Sajt www.fibula.rs je sajt sa informativnim sadržajem. Fibula Air Travel ne preuzima odgovornost za tačnost i tačnost tih podataka.


Fibula Air Travel ne garantuje ni na koji način, eksplicitno ili implicitno, stvarnost, pravovremenost i potpunost podataka i informacija predstavljenih na veb lokaciji.


Bilo kakve nedoslednosti ili greške koje se mogu desiti u bilo kom trenutku između sadržaja veb lokacije i stvarnih informacija ne podrazumevaju bilo kakvu odgovornost za Fibula Air Travel.


Podaci i informacije dostupne javnosti na ovoj veb lokaciji ne predstavljaju preporuke, garancije, savete ili obaveze kompanije Fibula Air Travel.


Fibula Air Travel ne može biti odgovoran bilo kom licu / entitetu za bilo kakvu štetu koja bi nastala, direktno ili indirektno, upotrebom veb stranice www.fibula.rs ili kao rezultat bilo kakve greške ili propusta.


Fibula Air Travel takođe deluje kao agent za nezavisne dobavljače kao što su: avio kompanije, hoteli, kompanije za iznajmljivanje automobila i drugi pružaoci turističkih usluga - u daljem tekstu dobavljači.


Fibula Air Travel ne preuzima nikakvu odgovornost za turističke proizvode i usluge koje nude dobavljači i ne garantuje na bilo koji način (ekasplicitno ili implicitno) tačnost ili kvalitet proizvoda i usluga koji se ogledaju na ovoj web lokaciji.