MAJORKA - NOVO U PONUDI !


Agencija Fibula u ponudi za Majorku leto 2024. nudi paket aranžmane na 10 i 11 noćenja sa odličnim izborom hotela, u blizini prelepih plaža sa sitnim belim peskom i tirkiznim toplim morem. U našoj ponudi za Majorku avionom 2024. su direktni letovi Air Srbije iz Beograda za Majorku. Od aerodroma na Majorci do hotela i apartmana u letovalištima Can Pastilja, Plaja de Palma, Arenal, Santa Ponsa, Iljetas, Portal Nus, Pagera, putnicima je obezbeđen transfer autobusom/mini-bus/taksi. U okviru ponude Majorka letovanje 2024, agencija nudi hotele svih kategorija od hotela 3*, 4* i 5*.


MAJORKA, najveće ostrvo u Španiji sa tirkizno-rezedo plavim vodama koje neodoljivo podsećaju na Karipsko more, tajnovitim uvalama sa borovim šumicama u pozadini koje nude i prirodni hlad, mekim zlatnim peskom, bujnim zelenim lišćem, slikovitim selima i živopisnom prestonicom.


NAJPOZNATIJA LETOVALIŠTA su: CAN PASTILLA, PLAYA DE PALMA, EL ARENAL, ILLETAS, PORTALS NOUS, SANTA PONSA, PAGUERA


PLAŽE MAJORKE su glavna atrakcija širom sveta; Beli sitan pesak, toplo more sa najlepšim nijansama tropske tirkizne boje, čini Majorku jednom od najtraženijih i najpopularnijih letnjih destinacija. Na Majorci ima 262 plaže ukupne dužine 50 km. Napoznatije plaže su: S’Aramador, Es Trenc, Playa d’Alcudia, Cala Pi, Playa de Palma, Playa de Can Pastilla…

Avio paket aranžmani