2 dece gratis u Turskim hotelima

Najpopularniji program za porodično letovanje u Turskoj 2020.
Agencija Fibula pripremila je narednu sezonu u svojim paket aranžmanima za Tursku i preko 50 ponuda za besplatno letovanje dece.
Kao i obično, najpopularnija usluga je All inclusive ili Ultra all inclusive, najtraženiji su hoteli sa 5* u sledećim oblastima: Antalija, Belek, Side, Kemer i Alanja.

Koji su još popusti uključeni

Pored navedenog popusta u kojem 2 dece boravi besplatno u hotelima.
Želimo da našim putnicima preporučimo i dodatne popuste za porodično letovanje u Turskoj.
First minute, Specijalne ponude, Last minute ponude kao i specijalne dodatne popuste koje agencija odobrava u određenim periodima.
Pozovite nas na telefon 011 / 6558938 i proverite koliko možete još da uštedite putujući sa agencijom Fibula u Tursku.

Zašto deca vole Tursku

Hoteli u Antalijskoj regiji liče na dvorce, a švedski stolovi su duži od plaža.
Plaže su peščane, a more je toplo. Svaki hotel sa 5* ima obdanište, mini klub, klub za tinejdžere i diskoteku.
Tobogani, Aqua parkovi, bazeni i dugački stolovi puni kolača i sladoleda, mame svakog od nas.
Agencija Fibula Beograd obezbedila je ove godine najviše hotela u kojima deca letuju besplatno.
Taj broj hotela, ponuda i usluga, nema ni jedna agencija u Srbiji.

Ponuda za mame i tate

Svi hoteli u kojima deca borave besplatno imaju i odlične sadržaje za odrasle.
Hamami, turska kupatila, masaža, barovi, bazeni i ono najvažnije, deca su bezbedna u sigurnim rukama profesionalnih animatora i dadilja.
Letovanje u Turskoj pun je pogodak za porodice sa decom.

Kako izabrati hotel

Na našoj hotelskoj listi u ponudi za porodično letovanje u Turskoj najlakse je izvršiti pretragu kroz sistem.
Ako to ipak nije dovoljno uvek možete pozvati poslovnice agencija Fibula širom Srbije i dobiti dodatne informacije koje su vam potrebne.
Tu pre svega mislimo na dodatne preporuke, opise kao i na dodatne porodične popuste za letovanje u Turskoj

*** NOVE POSLOVNICE :: NIŠ, Cara Dušana broj 54 - 72 PUC "Dušanov Bazar" Kula prizemlje, lokal broj 9 :: KRAGUJEVAC, Miloja Pavlovića 7/2b *** NOVO u ponudi - Istanbul AVIONOM, individualni polasci, 3, 4, 5, 6 dana, hoteli sa 3* i 4* ::: Informaciju za VREME SASTANKA na aerodromu i tačno VREME LETA, dobijate PISMENIM PUTEM 1 DAN PRED POLAZAK. *** PASOŠI VAŽNO! Pre putovanja proverite važnost pasoša !!! Za putovanje u inostranstvo, u bilo koju državu, potrebno je da pasoš važi još 6 meseci nakon povratka sa putovanja. *Navedena pravila ne definiše agencija Fibula Travel - podložna su promenama i svaki putnik je sam odgovoran da sa Ambasadom zemlje u koju putuje, proveri pravila koja se odnose na period važenja pasoša, kako bi se izbegle neprijatnosti na granicama. *** TURSKA AVIONOM *** KRIT - KRF - RODOS AVIONOM *** ITALIJA AVIONOM *** CRNA GORA SOPSTVENIM PREVOZOM, AVIONOM *** BUGARSKA ZIMOVANJE 2020 *** AUSTRIJA ZIMA 2020 *** EVROPSKI GRADOVI ***

Dvoje dece gratis u TURSKOJ

Omiljeni porodični proizvod za letovanje u Turskoj. Dvoje dece gratis u hotelima u Turskoj. U preko 50 hotela u ponudi agencija Fibula Beograd za letovanje u Turskoj 2020.
Veliki izbor hotela sa 3*, 4* i 5* na različitim destinacijama regije Antalija u Turskoj. U svim omiljenim letovalištima, Belek, Side, Alanja, Lara, Kemer možete pronaći hotele sa najvećim porodičnim popustom tokom leta 2020 u Turskoj. Taj popust se zove: Dvoje dece gratis u Turskoj.

Sadržaji za decu u hotelima u Turskoj

Svi hoteli u Turskoj vole decu.Veliki broj sadržaja u hotelima posvećen je deci. Dečiji mini klubovi, tobogani, bazeni, dečiji obroci, specijalni timovi animatora samo su deo bogate ponude za porodice koje letuju u Turskoj. U svim porodičnim hotelima koji daju gratis smeštaj za 2 dece usluga je All inclusive – sve uključeno. Kvalitetni sadržaji za porodice sa decom.
Mogu se naci cak i hotelima sa 3* i 4* u Turskoj za letovanje 2020.

Cene u hotelima koji daju 2 dece gratis smeštaj

Cene u hotelima u kojima su 2 dece gratis zavise od perioda boravka kao i od trenutka rezervacije.Veliki broj hotela odobrava ogromene popuste u takozvanom first minute periodu.
Popusti se kreću i cak do 45% na cenu hotela. Ti popusti su obično dostupni u decembru 2019, januaru 2020. i februarau 2020. Pored ovih first minute popusta, hoteli koji odobravaju dvoje dece gratis, vrlo često daju i dodatne sajamske popuste, specijalne ponude za odredjene periode ali i nezaobilazne last minute ponude. Svi ovi popusti na cene odnose se na mame i tate jer deca su gratis u hotelima u Turskoj.

3 dece gratis u hotelima u Turskoj

Pojedini hoteli u Turskoj odobravaju gratis smeštaj čak i za troje dece. Smeštaj porodica sa troje i vise dece obično ide u takozvane porodične sobe. To su sobe veće kvadrature sa dve ili više spavaćih soba a neke čak i sa 2 ili 3 kupatila. Troje dece gratis je karakteristika uglavnom hotela sa 5* u Turskoj. Danas u ponudi agencije Fibula mogu se pronaći cak i neki hoteli sa 3* i  4* koji odobravaju besplatan smeštaj za troje dece. I u ovim ponudama hotela u Turskoj dodatno se odobravaju popusti za roditelje. First minute, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute ponude.

Kemer Belek Side Alanja Antalija- Deca gratis letovanje

Svaki hotel u Turskoj odobrava različita pravila za godišta dece koja letuju besplatno. U tabeli koju je postavila agencija Fibula na svojoj stranici Dvoje dece gratis jasno se vidi godište dece kojima je dozvoljen besplatan smeštaj u hotelima. Godišta variraju. Ipak za sve roditeleje dobra je vest da u periodu ranog bukinga, first minuta i last minuta, pojedina godišta dece mogu da se pomeraju. To se naročito odnosi na decu gde su meseci do punog broja godina za popust blizu. Zato uvek proverite u agencija Fibula sta možemo da uradimo za vas i kako možemo da vam pomognemo da za najpovoljniju i najkvalitetniju uslugu platite najmanje vaš aranžman za letovanje u Turskoj 2020.