FIRST
MINUTE
IZDVAJAMO IZ PONUDE

GRČKA HOTELI

NAJBOLJE CENE

PREPORUKA PUTNIKA

KASANDRA HOTELI

FIRST
MINUTE

SITONIJA HOTELI

FIRST
MINUTE

ATOS HOTELI

FIRST
MINUTE

TASOS

FIRST
MINUTE

PIERIA

FIRST
MINUTE

PELOPONEZ

FIRST
MINUTE

JONSKA OBALA

FIRST
MINUTE

 

*** NOVE POSLOVNICE :: NIŠ, Cara Dušana broj 54 - 72 PUC "Dušanov Bazar" Kula prizemlje, lokal broj 9 :: KRAGUJEVAC, Miloja Pavlovića 7/2b *** NOVO u ponudi - Istanbul AVIONOM, individualni polasci, 3, 4, 5, 6 dana, hoteli sa 3* i 4* ::: Informaciju za VREME SASTANKA na aerodromu i tačno VREME LETA, dobijate PISMENIM PUTEM 1 DAN PRED POLAZAK. *** PASOŠI VAŽNO! Pre putovanja proverite važnost pasoša !!! Za putovanje u inostranstvo, u bilo koju državu, potrebno je da pasoš važi još 6 meseci nakon povratka sa putovanja. *Navedena pravila ne definiše agencija Fibula Travel - podložna su promenama i svaki putnik je sam odgovoran da sa Ambasadom zemlje u koju putuje, proveri pravila koja se odnose na period važenja pasoša, kako bi se izbegle neprijatnosti na granicama. *** TURSKA AVIONOM *** KRIT - KRF - RODOS AVIONOM *** ITALIJA AVIONOM *** CRNA GORA SOPSTVENIM PREVOZOM, AVIONOM *** BUGARSKA ZIMOVANJE 2020 *** AUSTRIJA ZIMA 2020 *** EVROPSKI GRADOVI ***

ATOS LETO 2020

Atos je treći i najistočniji od tri "prsta" Halkidikija. Nalazi se na neobičnom mestu, dominira severnim delom Egejskog mora i predstavlja kontrolnu tačku za mornare još od davnina. Glavna turistička odmarališta su smeštena oko Uranopolisa. Uranopolis (Ouranoupolis) je glavno odmaralište na Atosu koje je smešteno na ulazu u Svetu Goru. Ime se prevodi kao „Grad Raja" i mnogi smatraju da je rajski. U centru grada je crkva, uske ulice su prepune cveća. Pored obale je šetalište. Plaže su čiste, peščane i šljunkovite, nema gužve, voda je kristalno čista i plava, pesak je mekan, a iznad plaža je zelenilo. Van glavnih gradskih plaža postoji puno prelepih usamljenih uvalica koje stvaraju pravi osećaj jedinstva sa čistom prirodom. Planinski pejzaž sa jedne strane, i more sa druge, obrazjuju suštinski okvir izolovanosti jednog drugačijeg, neobičnog sveta. Ovo je centar pravoslavlja u kojem se nalazi puno manastira. Oni su izgrađeni usred jedinstvene prirode planine Atos i oličavaju harmoniju duhovne strane čoveka i čiste prirode.

 

ATOS INFO

Atos najistočniji deo Halkidikija. Planinski pejsaž sa jedne strane i more sa druge strane, dominiraju severnim delom Egejskog mora.
ATOS LETO 2020 PONUDA
U našem izboru za leto 2020 dominiraju hoteli sa 4* u Uranopolisu. Svi hoteli se nalaze na peščanim plažama.
Odnos kvaliteta hotela, cene i usluga je ujednačen. U ponudi se nalazi 8 hotela, dobro poznatih na srpskom tržištu.
Neki od njih su ove godine unapredili svoje sadržaje i podigli nivo kvaliteta usluge.
ATOS LETOVANJE ZA PORODICE
Za porodice sa decom Atos je idealno mesto za letovanje. Hoteli odobravaju popuste za decu, a same hotelske strukture prilagođene su porodičnom turizmu.
Popusti se odobravaju u zavisnosti od godišta dece. U nekim hotelima dvoje dece imaju besplatno letovanje.
ATOS LETOVANJE 2020 SPECIJALNE PONUDE
Specijalne ponude za hotele na Atosu biće sastavni deo prodaje agencije Fibula Travel.
Novi rezervacioni sistem koji smo uveli, omogućiće našim klijentima brzu i tačnu informaciju o specijalnim cenama na tržištu.
GRČKA 2020 SPECIJALNE PONUDE
Specijalne ponude za hotele na Halkidikiju agencija Fibula Travel pripremila je za čitavu sezonu. Specijalne ponude biće zamena za last minute i biće od velike koristi svim korisnicima ovog sajta.

 

ATOS ZA POČETNIKE

Sveto mesto Grčke, Atos, najistočniji je od tri „prsta“ Halkidikija. To je centar pravoslavlja na kojem se nalazi mnogo manastira, kao i naš Hilandar, koji su izgradjeni u skladu sa prirodom, pa čine savršenu harmoniju. 
Atos dominira severnim delom Egejskog mora i oduvek je bio važna tačka za mornare. Do Atosa se sa Halkidikiju svakodnevno organizuju različiti izleti, oko ostrva ili sa pristajanjem u Jerisosu. Agencija „Fibula“ nudi odlične hotele sa dobrim sadržajem, specijalne popuste, pa čak i besplatan smeštaj za dvoje dece. 
Uranopolis je glavno odmaralište na Atosu, a smešteno je na ulazu u Svetu Goru. U prevozu znači „grad raja“, a lepa priroda, uske ulice prepune cveća i uredjene kuće, zaista, daju rajski utisak. U centru je crkva, a kraj obale šetalište. Plaže su čiste i bez gužve, a turisti mogu da biraju pesak ili šljunak. Plaže su oivičene telenilom, a van gradskih plaža ima mnogo usamljenih uvala. Pejzaž je prelep i turisti neće imati osećaj da se nalaze na istom poluostrvu na kojem se nalazi i masovni turizam. Osam hotela agencije „Fibula“ imaju po 4* i svi se nalaze na peščanim plažama, a odnos cene i kvaliteta je više od odličan. Atos je odlično mesto za porodice, jer hoteli odobravaju popust za decu, a u nekih hotelima dvoje dece letuje gratis. Kkompletan sadržaj u hotelima je podredjen odmoru za čitavu familiju.