Belek letovanje 2019.

Odabrani hoteli
 • CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT
  20% POPUST *

  CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT

  BELEK

  ULTIMATE ALL INCLUSIVE

  08.06.2019 7 br. noći

  749 EUR

  Cene 645 EUR

 • ASTERIA CLUB BELEK
  20% POPUST *

  ASTERIA CLUB BELEK

  BELEK

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  01.06.2019 7 br. noći

  826 EUR

  Cene 717 EUR

 • SIAM ELEGANCE HOTELS & SPA
  25% POPUST *

  SIAM ELEGANCE HOTELS & SPA

  BELEK

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  01.06.2019 7 br. noći

  756 EUR

  Cene 637 EUR

 • TITANIC DELUXE BELEK
  20% POPUST *

  TITANIC DELUXE BELEK

  BELEK

  HIGH CLASS ALL INCLUSIVE

  01.06.2019 7 br. noći

  1044 EUR

  Cene 891 EUR

 • ADAM & EVE HOTEL
  30% POPUST *

  ADAM & EVE HOTEL

  BELEK

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  01.06.2019 7 br. noći

  1130 EUR

  Cene 924 EUR

 • SUENO DELUXE BELEK
  15% POPUST *

  SUENO DELUXE BELEK

  BELEK

  DELUXE ALL INCLUSIVE

  01.06.2019 7 br. noći

  1330 EUR

  Cene 1173 EUR

 • CALISTA LUXURY RESORT
  25% POPUST *

  CALISTA LUXURY RESORT

  BELEK

  A LA CARTE ALL INCLUSIVE

  01.06.2019 7 br. noći

  1750 EUR

  Cene 1383 EUR

BELEK LETO 2019

Belek je moderni, luksuzni, turistički centar Turske. Kao i svake godine ponude za Belek letovanje 2019. će biti raznovrsne sa ponudom ekskluzivnih hotela, po kojim je ova destinacija u Turskoj najpoznatija.
U Beleku dominiraju luksuzni hoteli visoke kategorije na dugim peščanim plažama koji pružaju All Inclusive uslugu, od kojih izdvajamo najpoznatije: Adam&Eve Hotels, Voyage Belek Hotel, Belek Beach Resort, Ela Quality Resort.

BELEK HOTELI
Veliki broj hotela u Beleku iz naše bogate ponude daje popuste na cene aranžmana i 2 dece gratis uz pratnju dve odrasle osobe. Naša agencija u cilju zadovoljenja najinstančanijeg ukusa potrošača daje velike popuste na uplate do 30.04.2019.
Ponuda najpopularnijih aranžmana Vam može biti veoma interesantna, ne samo zbog specijalnih cena, već zbog samog nivoa usluge koju nude najpopularniji hoteli u Beleku. Akcije možete pratiti na stranicama našeg sajta , gde se ujedno možete informisati i o popustima i novim specijalnim ponudama.

 

Belek All Inclusive hoteli

Prepoznatljivost Beleka i ono što daje sjaj ovoj destinaciji su prelepi rezortovi koji pored raznovrsnih sadrżaja za decu i odrasle nude najbolju all inclusive uslugu u celoj Turskoj.
Agencija izdvaja sledeće hotele i preporučuje njihovu AI uslugu kao najbolju: Adam & Eve Hotel, Papillon Aysha Hotel, Titanic Deluxe Belek, Calista Luxury Resort, Susesi Luxury Resort, Sueno Hotels Deluxe, Papillon Zeugma.

Belek je novo, moderno turističko naselje koje se nalazi u okrugu Antalije, udaljen je 40 km od aerodroma u Antaliji gradu, 30km od grada.
Belek predstavlja kombinaciju drevnog i savremenog, a spoj istorijskih mesta, prelepe plaže, golf tereni, zdrava klima, prirodne lepote mora i planine, luksuzni hoteli, restorani i kafići, privlače podjednako i mlade i starije.
Posebnu atrakciju čine golf tereni, Nacionalni golf klub za profesionalce i amatere, brojna svetska takmičenja u golfu koja se održavaju ovde predstavljaju pravi raj za ljubitelje golfa.
Zaštitni simbol Beleka je sova koju zajedno sa ostalim pticama privlači bogato okruženje Beleka sa borovim šumama i eukaliptusima.
Belek je idealno mesto za turiste koji žele odmor u pravom smislu te reči. Belek ima jednu od najlepših plaža na turskoj obali. Plaža je javna, duga, bela peščana i o njenom kvalitetu najbolje svedoči nagrada ’’Blue Flag’’. Idealna je za decu jer se na njoj nalazi i opremljeno igralište za decu, a veliku pažnju privlače i Troj aqua park i delfinarijum. Klima u Beleku je tipična mediteranska i karakterišu je duga, topla leta (300 sunčanih dana godišnje), Voda je mirna, topla, tirkizna, prosečna temperatura vode je 21ºC.
U nekom od brojnih restorana možete probati najbolje specijalitete turske tradicionalne kuhinje.
Iako važi za mirno, porodično mesto, u Beleku ne izostaju mogućnosti za dobar provod. Nema puno noćnih klubova i barova, ali su oni veoma popularni i posećeni zbog kvalitetnog pića i zabave koja traje do kasno u noć.
Ako ste ljubitelj šopinga, na raspolaganju vam je šoping centar u samom centru Beleka sa puno butika, prodavnica suvenira. Subotom se održava veliki bazar gde možete po jeftinim cenama (cenkanje je neizostavno) nabaviti svilu, pamuk, kožnu galanteriju, košulje, tašne, tepihe... Takođe za samo 30 minuta dolmušem (mini bus) možete doći do Antalije koja predstavlja pravi raj za šoping.
Preporučujemo Vam sledeće izlete: poseta antičkim gradovima Aspendos (amfiteatar ugrađen u brdima, svakog jula i avgusta se tamo održava Međunarodni festival opere i baleta) i Perge (arheološki lokalitet, ostaci pozorišta, Artemidinog hrama), krstarenje brodom, tursko kupatilo, tursko veče, jednodnevni izlet u Izrael, šoping tura do Antalije, Troya šou, obilazak Duden ili Manavgat vodopada, Kursunlu vodopadi na čijoj se zadnjoj strani nalazi skrivena pećina, rafting (splavarenje).
Belek predstavlja idealu destinaciju za svakog ko želi da u potpunosti uživa u čarima Mediterana, a naročito se preporučuje porodicama sa decom i onima koji žele pravi odmor za pamćenje.

BELEK ARANŽMANI INFO

Belek letovanje preporuke
Letovanje u Beleku najluksuznijoj oblasti Antalijskog turizma.Peščane plaže golf tereni luksuzni hoteli,izvanredna usluga fantastičan spoj prirode i luksuznih hotela je simbol Beleka.
Belek aranžmani
Ponuda paket aranžmana za letovanje u Beleku u organizaciji agencije Fibula Beograd. Aranżmani sa direktnim čarter letom, uslugama vodiča i transfera na destinaciji, smeštaj u najboljim hotelima po luksuznim i specijalnim cenama.
Belek hoteli leto 2019
Letovanje u Beleku i ove godine u agenciji Fibula sa najrazličitijim ponudama. Novi hoteli u ponudi, novi sadržaji, renovirani hoteli poznati na našem tržištu.
Belek hoteli i sadržaji
Hoteli u Beleku su isključivo u kategoriji sa 5*. Svi hoteli u Beleku se nalaze na sopstvenim peščanim plažama.Veliki broj hotela okružen je borovim šumama Belek u Turskoj je simbol i za najpoznatije golf terene u Evropi. Koncept usluge u hotelima u Beleku je All inclusive.
Belek last minute
Last minute ponude i ovog leta u ponudi agencije Fibula u aranžmanima za letovanje u Beleku. Različiti popusti za u hotelima u okviru last minute programa za letovanje u regiji Belek.

BELEK ZA POČETNIKE

BELEK Luksuz i raskoš - Udaljenost od aerodroma: 25 km; Dužina plaže: 15 km; Broj stanovnika: 51.000;
Temperatura: proleće/jesen 20, leti 33C ;Najveća prednost: zlatan pesak i luksuzni hoteli.
Želite da sretnete poznate ličnosti - Belek je pravo mesto za to.
Ovo je najekskluzivnije letovalište u Turskoj i važi za ukras čitavog Antalijskog zaliva. Odličan je za porodični odmor, a savršen za parove.
Ovo je najveće od četiri naselja koje čine gradić Serik, a važi za jedno od najvažnijih turističkih centara ovog dela Mediterana. U Beleku se nalazi više od 30 ekskluzivnih i izuzetno luksuznih hotelskih rizorta sa ogromnim bazenima, raskošnim baštama i parkovima koji zaslužuju više od 5*.
Belek je najpoznatiji po 15 kilometara dugačkoj plaži sa zlatnim peskom koju turisti obožavaju. Na plaži se nalaze ležaljke i suncobrani naređani kao pod konac. Gotovo svaki hotel ima svoj akvapark, brojne terene za rekreaciju, spa i velnes centre, butike i restorane.
Pored novih i modernih hotela Belek je i nezvanična prestonica golfa, jer se tu nalazi  i Nacionalni golf park na kojem se održava takmičenja svetskog ranga.
Blizu  Beleka su lepi Kuršunlu vodopadi, a u ovom prirodnom raju živi više od 100 vrsta ptica. Belek je ispresecan uređenim šetalištima sa bujnom vegetacijom.
Blizu Beleka je i veliki antički amfiteatar u Aspendosu koji danas može da primi od 10.000 do 15.000 gledalaca. Odavde se organizuju i brojni drugi izleti do antičkih lokaliteta.
Velika prednost Beleka su i tri bulevara u kojima se nalaze sve radnje koje žena može da zamisli.