ISTANBUL AVIONOM

JESEN
ZIMA
ISTANBUL - AVIONOM 3,4,5,6 DANA

PAKET
ARANŽMAN
Polasci 2,3,4,5 noći
APT Sabiha Gökçen
APT Novi Aerodrom

NOVA
GODINA
ISTANBUL - DOČEK NOVE 2020.

PAKET
ARANŽMAN
Polazak 29.12.2019.
APT Sabiha Gökçen
6 DANA / 5 NOĆI

 

 

ISTANBUL - AVIONOM

Programi za putovanje u Istanbul avionom.

Turistička agencija Fibula Beograd postavila je za nekoliko različitih programa za putovanje u Istanbul Avionom.
Period za realizaciju programa su jesen 2018. i zima 2019.
Paket aranžmani za putovanje u Istanbul u organizaciji agencija Fibula možemo podeliti u 2 grupe:
Direktni letovi, Beograd – Istanbul (aerodrom Nikola Tesla – Novi Aerodrom Istanbul)
Direktni letovi, Beograd – Istanbul (aerodrom Nikola Tesla – Sabiha Gökçen)
Oba programa putovanja su individualni polasci.

 

ISTANBUL AVIONOM Nikola Tesla – Novi Aerodrom Istanbul

Sama koncepcija programa se razlikuje. Za putovanje u kojem se leti na aerodrom Novi Aerodrom Istanbul napravljen je brz i ekonomičan program posete Istanbulu.
Od aerodroma Novi Aerodrom Istanbul do istorijskog dela grada u kojem se nalaze hoteli koje smo izabrali za vas postoji metro.
Program je urađen tako da se hoteli nalaze u neposrednoj blizini metro stanice Vezneciler u istorijskom delu grada.
To omogućava putnicima da se nakon sletanja na Aerodrom Novi Aerodrom Istanbul, brzo lako i jeftino prevezu do hotela.
Paket aranžman za aerodrom Novi Aerodrom Istanbul napravljen je na bazi povoljne avio karte, jeftinog soptvenog transfera i dobre cene ekonomičnih hotela.
Putnici koji se odluče za ovaj program mogu sami da biraju koliko dana žele da ostanu u Istanbulu, 2, 3, 4 ili čak nedelju dana prema svojim željama i mogućnostima.

ISTANBUL AVIONOM Nikola Tesla – Sabiha Gökçen

Putovanje za Istanbul na letu aerodrom Nikola Tesla Beograd - aerodrom Sabiha Gökçen Istanbul oranizuje se na 2 ili 3 noćenja.
Za razliku od programa za let na aerodrom Novi Aerodrom Istanbul ovaj program u sebi sadrži uključen i transfer do hotela.
Osim toga u ovom programu imamo i veći izbor hotela u ponudi raspoređenih u 2 najpopularnija i najtraženija turistička distrikta.
U evropskom delu grada Taksimu i u čuvenom istorijskom delu Istanbula (Laleli, Aksaraj ).Sam aerodrom Sabiha Gökçen udaljen je od hotela koji se nalaze u ponudi oko 40 - 55 kilometara.To sa jedne strane znači da ćete imati duži transfer, ali sa druge strane, znači i da ćete imati priliku da vožnjom od Azijskog dela grada, do Taksima i Lalelija vidite veliki deo ovoh Megalopolisa na Bosforu. I ovaj aranžman je individualni i ne obuhvata usluge vodiča.

Izdvajamo iz ponude opise naseg putovanja za Istanbula sa istaknutim tagovima.

 

Istanbul putovanje avionom 5 dana

Putovanje u Istanbul 5 dana avionom u organizaciji agencije Fibula Beograd.
Za aerodrom Sabiha Gökçen - Azijski deo aranžman obuhvata: Avio prevoz, transfer, 4 noćenja u hotelima po vašem izboru, hoteli su locirani na Taksimu i Laleliju.

 

Istanbul putovanje avionom 3 i 4 dana

 

Putovanje u Istanbul avionom na 3 ili 4 dana. Letovi na redovnoj liniji kompanije Atlas Global. Izuzetno povoljni aranžmani. Brz i lak transfer do hotela istanbulskim metro vozom.
Povoljne cene aranžmana sa smeštajem od 169€. Plaćanje na više rata. Brzi city break avionom u Istanbulu. I šoping i bliska prošlost.

 

Istanbul avionom iz Beograda

 

U organizaciji agencija Fibula Beograd možete posetiti Istanbul. Brzi povoljni i pouzdani program za Istanbul. Broj dana prema vašem izboru.
Hoteli na odličnim lokacijama. U blizini svih najvažnijih istorijskih spomenika i velelepnih atrakcija i čuda grada na Bosforu,
Na korak od najvažnijih tržnih centara i šoping molova u Istanbulu. Povoljni paket aranžmani koji se plaćaju na više rata.

 

Aranžmani za Istanbul iz Beograda

 

Aranzmani za Istanbul avionom iz Beograda sa polaskom svakog dana. Letovi za Istanbula sa poznatim turskim avio kompanijama.
Turkish airlines, Atlas Golbal i Pagasos. Više letova dnevno iz Beograda. Smeštaj u hotelima sa 3* i 4* okviru aranžmana agencije Fibula.