FIRST
MINUTE
IZDVAJAMO IZ PONUDE

GRČKA HOTELI

NAJBOLJE CENE

PREPORUKA PUTNIKA

KASANDRA HOTELI

FIRST
MINUTE

SITONIJA HOTELI

FIRST
MINUTE

ATOS HOTELI

FIRST
MINUTE

TASOS

FIRST
MINUTE

PIERIA

FIRST
MINUTE

PELOPONEZ

FIRST
MINUTE

JONSKA OBALA

FIRST
MINUTE

 

KASANDRA LETO 2019.

 

G R Č K A
LETO 2019
INDIVIDUALNI POLASCI

Program putovanja br. 1 koji važi od 01.11.2018.

Cene su izražene u eurima po osobi po noći

U cene nije uračunat dinarski deo aranžmana koji iznosi 3000 din po rezervaciji

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa, na dan iplate.

NAČIN PLAĆANJAGotovinsko plaćanje: 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Kreditne kartice Banca Intesa na 4 rate bez uvećanja (Master Card, Visa, 40% od ukupne cene aranžmana odmah, ostatak na 4 rate). Plaćanje na rate čekovima građana: 50% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuju deponovanim čekovima građana tako da poslednja rata dospeva najkasnije 15. maja 2019. godine. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”. Cena za “Rani Buking“ je važeća (po uslovima hotela) samo uz uplatu od 50%-100% od ukupne cene aranžmana kod većine hotela

Program putovanja:
Individualna organizacija sopstvenog prevoza putnika do destinacije u Grčkoj. 1. dan - poslednji dan GRČKA Početak usluge, smeštaj u objekat, prema pravilima hotela (posle 15:00 časova), boravak u objektu na bazi izabrane usluge, sa ugovorenim brojem noćenja - preciziranog ugovorom. Slobodno vreme za odmor, individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta. noćenje; Poslednji dan / dan putovanja Napuštanje objekta, prema pravilima hotela (do 10:00 časova). Kraj usluge. Individualna organizacija sopstvenog prevoza putnika za povratak.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: Boravak od ugovorenog broja noćenja - preciziranog ugovorom, sa uslugom po izboru, u hotelima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera za vreme trajanja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: Vanlinijski prevoz, individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom putovanja i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - inostranom agencijom i troškove međunarodnog putnog osiguranja, po važećoj tarifi osiguravajuće kuće Milenijum osiguranje, sa osiguranom sumom do 15.000 EUR ili do 30.000 EUR, u vidu medicinske asistencije po uslovima Milenijum osiguranja - osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Milenijum osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana), obaveznu gradsku komunalnu taksu (Od 01.01.2018. godine grčka vlada uvodi dodatne takse koje gosti hotela i apartmana plaćaju na licu mesta / na recepciji hortela. Shodno zvaničnoj kategoriji hotela i apartmana, takse iznose: Hotel zvanična kategorija Taksa / SOBA / DNEVNO 1*i 2 * = 0,50€, 3 * = 1,50€ 4 * = 3,00€ 5 * = 4,00€) i ostale nepomenute troškove.

VAŽNO: Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Opisi hotela ili apartmana, tj. smeštajnih jedinica su u dodatku kataloga ili na našem zvančnom web site-u www.fibula.rs, koji je sastavni deo programa putovanja. Molimo putnike da se pre zaključenja ugovora o putovanju sa Fubula Air Travelom, obaveste i upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja Fibula Air Travela.

VAŽNE NAPOMENE: Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče itd.) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih službi, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana ! Programom predviđene usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel/apartman, do trenutka napuštanja hotela/apartmana, a prema hotelskim pravilima. U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 14:00 časova, ako drugačije nije ugovoreno i napuštaju se u 10:00 časova poslednjeg dana boravka!

Razmeštaj po sobama u hotelu, vrši isključivo recepcija hotela, na licu mesta, na šta organizator putovanja, ne može da utiče. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Trokrevetne sobe su često nedovoljno prostrane, obično veličine standardne dvokrevetne sobe sa jednim pomoćnim ležajem drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje i uglavnom ne odgovaraju očekivanjima putnika. Pomoćni ležaj je manje veličine od standardnog ležaja, uglavnom drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje i nije udoban za odraslu osobu. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat i iznošenje hrane i pića iz hotelskog restorana. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini bar, TV, klima). Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

Organizator putovanja: FIBULA AIR TRAVEL AGENCY
Aranžman je rađen na bazi individualnog putovanja, u suprotnom,
krajnji rok za obaveštavanje o otkazu je 5 dana pre datuma polaska.
U slučaju otkaza aranžmana od strane organizatora putovanja,
uplaćena sredstva organizator vraća putniku u roku od 5 dana. 
Opšti uslovi putovanja agencije Fibula su sastavni deo ovog programa.
Licenca OTP 6/2010 od 27.01.2010, polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti za slučaj šteta nanete putniku 300059971 od 24.01.2019. do 01.10.2019. DDOR NOVI SAD osiguranje

KASANDRA LETO 2019

Ako želite da iskusite pravi odmor i relaksaciju, Halkidiki je savršen izbor za vas ne samo zbog  prirodnih lepota koje poseduje, već i zbog specijalnih ponuda, popusta, ali i kvaliteta usluge. U sklopu ponude za letovanje u Grčkoj ove sezone, naša agencija izdvaja određeni broj hotela na Kasandri sa velikim popustima , koji se odnose na boravak dvoje dece gratis različitog uzrasta. Povoljne cene i kvalitetna usluga, bogat noćni život, predivne plaže i čisto more, učiniće Vaš odmor nezaboravnim.

KASANDRA INFO

KASANDRA HOTELI LETO NA HALKIDIKIJU

Ponuda za letovanje na Kasandri na Halkidikiju bazirana je na hotelskoj ponudi. Poznata letovališta na prvom prstenu Halkidikija, kao što su Pefkohori, Hanioti, Paliouri, Kalitea, Kriopigi i Possidi inaju u svojoj ponudi veliki broj hotela različitih struktura i kategorija.

KASANDRA 2019. LAST MINUTE PONUDE

Specijalne ponude za hotele na Halkidikiju agencija Fibula Travel pripremila je za čitavu sezonu. Specijalne ponude biće zamena za last minute i biće od velike koristi svim korisnicima ovog sajta.

KASANDRA HOTELI NA PLAŽI:

Alexandar The Great 4* Kriopigi, Athos Palace 4* Kalitea, Sousouras 3* Hanioti, Ammon Zeus 4* Kalitea, Hoteli u Afitosu, Elinotel Apolamare 5* Hanioti.

KASANDRA HOTELI ALL INCLUSIVE

Elinotel Polis 3* Hanioti, Atrium 4* Pefkohori, Possidi Paradise 4* Possidi, Grandotel 4* Hanioti, Portes Beach 4* Potidea, Istion Club 5* Potidea.

GRČKA KASANDRA LETOVANJE 2019. ZA PORODICE

U sklopu specijalnih ponuda posebnu pažnju će imati porodično letovanje. Popusti za decu, all inclusive usluge različite hotelske strukture osnov su povoljnog putovanja porodica u Grčkoj.

GRČKA LETOVANJE PREVOZ DO KASANDRE

Prevoz za Halkidiki je sopstveni, ali smo u mogućnosti da obezbedimo i autobuski i avio prevoz, u zavisnosti od želja putnika. Grčka mapa biće dostupna svima na našem sajtu.

LETOVANJE GRČKA 2019. REZERVACIJE HOTELA I OPISI

Rezervacije, cene i svi opisi hotela na Halkidikiju biće vam dostupni na našem rezervacionom sistemu.

LETOVANJE 2019 NA KASANDRI

Izvanredna priroda Halkidikija, čisto i toplo more, biće glavna prednost ove destinacije za nastupajuće letnje odmore. Kassandra poznatija kao prvi prst Halkidikija, prepoznatljiva je po prostranim plažama, borovim šumama i malim ribarskim mestima.

KASANDRA HOTELI 4*

Alkion 4* Kriopigi, Lesse 4* Hanioti, Hanioti Melathron 4* Hanioti, Hanioti Palace 4* Hanioti, Chrousso Village 4* Paliouri.

KASANDRA HOTELI 3*

Ammon Garden 3* Pefkohori, Theo Club 3* Kriopigi, Tropical 3* Hanioti, Dolphin Beach 3* Possidi, Grand Victoria 3* Hanioti.

KASANDRA HOTELI 5*

Anastasia Resort 5* Nea Skioni, Hotel Possidi 5* Possidi, Theophano Imperial 5* Kalitea, Istion Club 5* Potidea, Sani Hoteli 5* Sani

LETO 2018. PONUDA HOTELA NA HALKIDIKIJU

Veliki izbor hotela na Halkidikiju biće dopunjen ove godine sa novom hotelskom ponudom.
Odnos kvaliteta i cene, dobar servis biće glavne prednosti za letovanje 2019 u hotelima na Halkidikiju.

KASANDRA ZA POČETNIKE

Kasandra: najposećenija i turistički najrazvijenija oblast Halkidikija. Obuhvata zapadnu obalu poluostrva, tzv. prvi prst. Prepoznatljiva je po prostranim plažama, borovim šumama i malim ribarskim mestima,nepreglednim peščanim plažama, čistom i toplom moru, ali i pristupačnim cenama. Naročito se preporučuje mladima željnim dobrog provoda.Za mirniji, porodični odmor preporučujemo Hanioti i Polihrono. Pefkohori najbolje balansira između mirnijeg tipa odmora i sadržajnog večernjeg provoda, dok je za ljubitelje noćnih klubova, bez konkurencije, pravi raj Kalitea.
Hanioti – malo, ekskluzivno mesto, udaljeno je od Soluna 105 km. Karakteriše ga predivna i duga peščana plaža (’’Blue Flag’’), bujna vegetacija, kristalno čista i topla voda, šetalište, glavni trg, ali i mesta za dobar noćni provod – taverne, kafići, diskoteke, restorani, barovi od kojih se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani, i oprema za sportove na vodi. Idealno je letovalište i za porodice sa decom i za mlade željne dobrog provoda.
Polihrono – nalazi se u kristalno čistom zalivu Toroneos, na 100 km od Soluna i jedno je od najčistijih mesta u Grčkoj. Karakterišu ga bujna vegetacija-okružen je maslinjacima, prelepa i duga peščana plaža i plićak pa je idealno za malu decu. Plaže su uređene, pesak je malo krupniji, voda je topla i čista. Posebna atrakcija je ronjenje. Posećuju ga oni koji žele miran odmor, ali ima i puno mesta za zabavu – restorani, barovi. Preporučujemo da probate grčki sladoled, originalna grčka pića kao što su Uzo, Mythos pivo i Samuka Ima i puno prodavnica, restorana, supermarketa, fast food radnji.
Pefkohori – "borovo selo", nalazi se 100 km od Soluna. Nalazi se u kristalno čistom  Toronskom zalivu, ima bogatu vegetaciju, veliko šetalište sa brojnim restoranima, tavernama, barovima, avršen izbor za sve tipove posetilaca. Plaža je duga, peščana i ima postepen ulaz u more. Mogu se iznajmiti ležaljke, suncobrani i oprema za sportove na vodi. Idealna plaža za malu decu je Ksenija (veliki plićak) do koje se može doći autobusom. Ima barova i diskoteka, kafića, taverni, ali i romantičnih mesta za izlaske.
Kalitea – centar zabave, najpopularnija i najatraktivnija destinacija severne Grčke. Od Soluna je udaljena 94 km. Ima nekoliko važnih arheoloških lokaliteta: Hramove posvećene Dionisu, Zevsu, Nimfama. Ima prostrane peščane plaže koje se smatraju najlepšim, kristalno čistu vodu, bogatu vegetaciju. Najpoznatija plaža je Kalitea a ujedno je i najposećenija (sitan pesak). Pored prodavnica, restorana i kafića, barova, ima i nekoliko ogromnih diskoteka, pa je Kalitea pravo mesto za sve koji žele da uživaju u uzbudljivom noćnom životu. Najpopularniji bar je ’’Bouble’’.
Furka – ima predivnu peščanu plažu, kristalno čisto more, brojne prodavnice, restorane i taverne sa ljubaznim osobljem. Od Soluna je udaljeno 90 km. Idealno je mesto za sve koji žele da uživaju u mirnom porodičnom odmoru.
Kriopigi – udaljeno je 90 km od Soluna. Popularno je letovalište prvenstveno zbog netaknute prirode i pruža neverovatan pogled na zaliv Kasandre. Poznatoje po peščanim plažama, povoljnoj klimi, vegetaciji, sportovima na vodi, šetalištima, kristalno čistom i mirnom moru pa je idealno za porodična letovanja.
Neke plaže su nagrađene ’’Blue Flag’’, sve su prekrivene mekim, sitnim peskom, opremljene ležaljkama i suncobranima. Ima i brojne uvale pogodne za ronjenje.Možete posetiti Svetu Goru, pećinu Petralona, Solun. Ima i dosta restorana, taverni, kafića, barova, ali Kriopigi nije poznat po provodu do ranih jutarnjih časova. Preporučujemo da posetite riblje restorane, da probate lokalna vina i tradicionalno jelo mezedes.
Nea Iraklia- malo mesto na zapadu Halkidikija, udaljeno je 35 km od Soluna. Ima puno prodavnica, restorana, taverni... Poznato je po plažama od kojih neke imaju ’’Blue Flag’’,  noćnom životu, sportovima na vodi. Idealno je mesto za ljubitelje mirnog i porodičnog odmora, ali i za turiste željne dobrog provoda i avanture.
Siviri – nalazi se na zapadnoj strani Kasandre, udaljen je od Soluna 95 km. Svakog leta se tu održava godišnji ‘’Kasandra Festival’’, a poznat je i po teatru na otvorenom.. Karakteriše ga mirno okruženje, očuvana priroda, tirkizno more, duga plaža prekrivena sitnim zlatnim peskom (možete iznajmiti ležaljke i suncobrane), brojni barovi, restorani, taverne, prodavnice. More je plitko pa se preporučuje za porodični odmor. Na jugu Sivirija su izolovane plaže koje posećuju oni koji žele usamljenost, a ima i nudista.
Nea Kalikratija – udaljen je 40 km od Soluna. Idealno je mesto za sve one koje žele umereni odmor. Preko dana možete uživati u divnoj i dugoj peščanoj plaži (sitan pesak koji se izravnava svakog jutra u centralnom delu plaže), toploj i kristalno čistoj vodi, akvaparku, igralištu i dugačkom plićaku što je idealno za decu, dok oni malo stariji mogu uživati u brojnim diskotekama, kafićima, tavernama. Duž plaže je šetalište sa klupama, a ima i prodavnica, poslastičarnica, barova na plaži koji iznajmljuju ležaljke i suncobrane ukoliko kod njih naručite piće. Nea Plage je diskoteka koja se naročito preporučuje mladima.
Agia Triada je od Soluna udaljena samo 25 kilometara, pa je idealno mesto za ljubitelje šopinga, jer su u blizini autleti, a gradski prevoz do grada. Na plaži se vijori „plava zastavica“ i mesto je prepuno kafića i prodavnica.
Nea Iraklija se nalazi na zapadnoj strani Halkidikija, udaljeno je 35 kilometara od Soluna. Poznato je po noćnom životu, ali i plažama sa finim peskom koje s pravom nose „plavu zastavicu“. Danju su plaže pune porodica sa decom i mladih koji vole sportove na vodi, a uveče je ovo glavno mesto za noćni provod.