SITONIJA LETO 2020.

 

FIRST
MINUTE
IZDVAJAMO IZ PONUDE

GRČKA HOTELI

NAJBOLJE CENE

PREPORUKA PUTNIKA

KASANDRA HOTELI

FIRST
MINUTE

SITONIJA HOTELI

FIRST
MINUTE

ATOS HOTELI

FIRST
MINUTE

TASOS

FIRST
MINUTE

PIERIA

FIRST
MINUTE

PELOPONEZ

FIRST
MINUTE

JONSKA OBALA

FIRST
MINUTE

 

*** NOVE POSLOVNICE :: NIŠ, Cara Dušana broj 54 - 72 PUC "Dušanov Bazar" Kula prizemlje, lokal broj 9 :: KRAGUJEVAC, Miloja Pavlovića 7/2b *** NOVO u ponudi - Istanbul AVIONOM, individualni polasci, 3, 4, 5, 6 dana, hoteli sa 3* i 4* ::: Informaciju za VREME SASTANKA na aerodromu i tačno VREME LETA, dobijate PISMENIM PUTEM 1 DAN PRED POLAZAK. *** PASOŠI VAŽNO! Pre putovanja proverite važnost pasoša !!! Za putovanje u inostranstvo, u bilo koju državu, potrebno je da pasoš važi još 6 meseci nakon povratka sa putovanja. *Navedena pravila ne definiše agencija Fibula Travel - podložna su promenama i svaki putnik je sam odgovoran da sa Ambasadom zemlje u koju putuje, proveri pravila koja se odnose na period važenja pasoša, kako bi se izbegle neprijatnosti na granicama. *** TURSKA AVIONOM *** KRIT - KRF - RODOS AVIONOM *** ITALIJA AVIONOM *** CRNA GORA SOPSTVENIM PREVOZOM, AVIONOM *** BUGARSKA ZIMOVANJE 2020 *** AUSTRIJA ZIMA 2020 *** EVROPSKI GRADOVI ***

SITONIJA HOTELI 2020.

Naša agencija iz bogate ponude za leto 2020. u Grčkoj posebno želi da izdvoji hotele na Sitoniji za sve ljubitelje prirode. Ako želite da uživate na peščanim plažama Neos Marmarasa, Metamorfosisa, mi smo tu da vam obezbedimo smeštaj u nekim od najboljih hotela ove regije i to po izuzetno povoljnim cenama. Na stranicama našeg sajta možete pronaći sve informacije vezane za hotele, usluge koje pružaju i cene.
Sitonija: nalazi se u središnjem delu poluostrva, tako da istočna strana gleda ka Atosu, a zapadna ka Kasandri. Ima prelepe peščane plaže, male uvale, borove šume i plantaže maslina. Poznata je po proizvodnji vina i meda. Idealna je za prave zaljubljenike u prirodu. Ako ste ljubitelj izleta, možete otići do najvišeg vrha Sitonije (Dragoutelis, 811 m), sa kog se pruža jedinstven pogled na celo poluostrvo. Letovalište Metamorfosi preporučujemo kao top destinaciju za romantični odmor.
Ovo poluostrvo je znatno mirnije od Kasandre, ali pored rajskih plaža nudi i svojevrsnu zabavu. Najbolji način da se čovek lepo provede na Sitoniji je da ode u neku od tradicionalnih taverni i upozna lokalne stanovnike koji će ga zabavljati pričama o svojim običajima.

 

SITONIJA INFO

SITONIJA 2020.

Sitonija nudi prirodne lepote, divne peščane plaže, male luke, ribarska sela i šumovite oblasti.
Veliki broj letovališta prostire se duž obale između Nea Mudanje i Nikitija.

SITONIJA LETO 2020. - PONUDA DESTINACIJE

Ponuda za letovanje na Sitoniji bazirana je isključivo na hotelima. Karakteristično je za Sitoniju da su hoteli uglavnom izdvojeni ili su na obodu mesta, sa predivnim peščanim plažama i netaknutom prirodom. Leto na Sitoniji počinje first minute cenama. Hoteli i apartmani na Sitoniji rezervišu se i godinu dana unapred. First minute, Specijalne ponude, rani buking popusti i nezaobilazne last minute ponude sastavni su deo svake ponude za letovanje na Sitoniji.
Leto na Sitoniji započinje izborom prave plaže, naročito ako su hoteli ili apartmani blizu neke od poznatih peščanih plaža na Sitoniji. Letovanje na Sitoniji u poznatim letovalištima: Nikiti, Gerakini, Vurvuru, Toroni, Sarti, Akti elias, Neos Marmaras.
Letovanje 2020. na najpoznatijim plažama na Sitoniji: Kalamici Beach, Karidi Beach, Toroni Beach, Lagomandra, Karodia Beach, Lagonisi plaža, Planitsi, Armenistis. Sitonija danas predstavlja omiljenu destinaciju putnika iz Srbije.
Iako su cene smeštaja otišle daleko, sve veći broj turista se odlučuje za ovu destinaciju. Razlog je jednostavan. Priroda Sitonije uvek ponovo oduševljava putnike. Smeštajni kapaciteti se proširuju naročito u Nikitiju, ali priroda, more i plaže su i dalje nezaobilazni element i osnovni razlog i uzrok dolaska na ovaj magični deo poluostrva Halkidiki.

SITONIJA PONUDA HOTELA

Hoteli na Sitoniji su različitih kategorija i struktura. Od elitnog Porto Karasa, do simpatičnih hotela na plaži Akti Elias. Usluga i sadržaji u hotelima su odlični, ali prava magija Sitonije leži, pre svega u odličnim plažama i kristalno bistrom moru. Hoteli na Sitoniji su različite kategorije i lokacije. Hoteli na Sitoniji su sa 2*, 3*, 4* i nekoliko novih lux hotela sa 5*. Položaj i lokacija hotela su uglavnom u blizini plaža na Sitoniji ili u naseljenim ribarskim selima širom Sitonije. Usluga u hotelima je All inclusive, polupansion, Puni pansion ili noćenje sa doručkom. Struktura i sadržaji hotela se razlikuju u zavisnosti od njihove kategorizacije.
Cene su date po periodima i obuhvataju različite popuste. First minute hoteli na Sitoniji, popusti za rani buking na Sitoniji, Last minute hoteli na Sitoniji, specijalne ponude za boravak u hotelima na Sitoniji.
Svi cenovnici sa različitim popustima su dostupni na sajtu agencije Fibula. Uz pomoć veoma jednostavnih filtera booking hotela na Sitoniji je veoma jednostavan i lak na sajtu agencije Fibula. Sve cene i cenovnici za hotele na Sitoniji se redovno ažuriraju preko Fibuline web stranice tako da se novi popusti na cene, last minute ponude na Sitoniji u hotelima lako mogu uočiti. Smestaj Sitonija omiljena je reč za sve one koji traže samo apartmanski smeštaj. Najam apartmana, kuća i vila, sa ili bez prevoza, takođe je dostupan preko rezervacionog sistema agencije Fibula. Smeštaj u kućama, lux vilama ili običnim pansionima, moguće je rezervisati takodje sa velikim popustima koji se redovno mogu naći na sajtu agencije Fibula Beograd.

SITONIJA LAST MINUTE 2020.

Iako je izbor hotela na Sitoniji odličan, agencija Fibula Travel je pripremila veliki broj specijalnih ponuda u hotelima na Sitoniji. Sve informacije o tim ponudama možete naći na našem novom rezervacionom sistemu agencije Fibula Travel. Last minute ponude za letovanje u hotelima na Sitoniji su dostupni tokom cele letnje sezone. Pojedini popuste odobravaju sami hoteli u odredjenim periodima dok tu ima pored toga i dosta agencijskih popusta koji mogu uvek biti prijatno iznenadjenje.
Last minute ponude za letovanje na Sitoniji jasno su označene na sajtu agencije Fibula Beograd.
One imaju uvek svoje vremensko ograničenje, vrstu sobe koja je na popustu, uslugu koja obuhvata last minute ponuda za letovanje na Sitoniji 2018.

SITONIJA HOTELI NA PLAŽI

Na Sitoniji se nalazi mnogo lepih plaža na kojima se nalaze hoteli. Hoteli na plažama na Sitoniji su: Porfi Beach 3*, Lagomandra Beach 4*, Lagomandra Hotel, Ikos Olivia, Lilly Ann Village, Lilly Ann Beach, Athena Palace.
Pesak, šljunak, kamene ploče. Plaže na Sitoniji razlikuju se i po veličini. Neke su sasvim male i romantične, idealne za zaljubljene parove, dok u pojedinim oblastima možete naći i velike peščane plaže ili šljunkovite plaže.
Najpoznatije plaže na Sitoniji sa najboljom ocenom putnika iz Srbije su:
Kalamici Beach, Karidi Beach, Toroni Beach, Lagomandra, Karodia Beach, Lagonisi plaža, Planitsi, Armenistis.

SITONIJA HOTELI 5*

Za letovanje na Sitoniji 2020 turistička agencija Fibula napravila je specijalne ponude i cenovnike za luksuzne hotele od 5*. Moderni i lepo uređeni hoteli na privatnim plažama pruzaju fantastičnu uslugu i komoditet za sve goste. Neki od boljih hotela na Sitoniji sa 5* izdvajamo:
Porto Carras Meliton, Cronwell Resort Sermilia, Anthemus Sea Beach, Ikos Olivia.

SITONIJA HOTELI 4*

Iz ponude izdvajamo sledeće popularne hotele sa 4* na Sitoniji. Usluga u hotelima je različita. Cene sa popustima za letovanje u hotelima sa 4* na Sitoniji:
Blue Dolphin, Lagomandra, Village Mare, Toroni Blue Sea.

SITONIJA HOTELI 3*

Iz ponude izdvajamo sledeće popularne hotele sa 4* na Sitoniji. Usluga u hotelima je različita. Cene sa popustima za letovanje u hotelima sa 4* na Sitoniji:
Hoteli sa 3* na Sitoniji sa najpovoljnijim cenama i najvećim first minute popustima za letovanje 2020. na Sitoniji:
Sithonia Mare, Sonia Village, Porfi Beach, Hotel Rema, Diaporos Hotel.

SITONIJA HOTELI POLUPANSION

Hotel 3* povoljno sa polupansionom na Sitoniji. Magična rečenica i želja svih putnika iz Srbije. Iako hoteli na Sitoniji imaju slabije sadržaje omiljena usluga svih putnika je polupansion.
Polupansion - Doručak i večera, formula za letovanje u hotelima na Sitoniji. Doručak i večera, samoposluziovanje, otvoreni bife i poznati žargonski termin - ŠVEDSKI STO. Na pravom ste mestu. Kada se ovim hotelskim atributima dodaju sledeće reci: Popust, First minute, Rani buking, Specijalna ponuda i dodatni agencijski popust dobijamo magičnu formulu.
Povoljno letovanje sa polupansionom u hotelima na Sitoniji. Cena mora biti adekvatna željama i mogućnostima potrošača ili nema bookinga i rezervacija hotela sa 3* 4* ili 5* na Sitoniji.
Ovog leta agencija Fibula pripremila je odredjeni broj hotela za specijalnu ponudu naročito za POPULARNI, ČAROBNI I NEODOLJIVI NIKITI.
IZDVAJAMO: Sonia Village, Sithonia Mare, Toroneos NIKITI, Lagomandra, Lagomandra Beach.

SITONIJA GRČKA U MIRISIMA MORA

Ono što će vas sigurno prijatno iznenaditi na Sitoniji je miris mora. Iako je ova prirodna lepota zaobišla Grčku na Sitoniji ćete osetiti pravi miris mora. Ambijent i mirisi Sitonije možda su i najveća preporuka za ovaj deo Halkidikija.

SITONIJA LETOVANJE ZA PORODICE

U velikom broju hotela na Sitoniji, porodice sa decom ostvaruju popust. To je naročito vidljivo u specijalnim ponudama, gde čak 2 dece do 12 godina letuju besplatno.

SITONIJA MAPA PUTA

Mapu puta za Sitoniju biće raspoloživa na našem novom web sajtu.

Turisti delikatnog ukusa uživaće na Sitoniji više nego na Mikonosu i vratiće se sa više uspomena nego na Santoriniju!
Kristalno čisto more, beo pesak, male uvale, borove šume i plantaže maslina. Na Sitonija je središnji „prst“ poluostrva Halkidiki i ovde je sve za nijansu lepše, mirnije, spokojnije i ugodnije.  Sitonija je poznata po proizvodnji opojnog vina i ukusnog meda, pa ljubitelji prirode i spokojnog odmora će ovde moći da se opuste.  Nazvana po Sitonu, sinu boga mora Posejdona, Sitonija je brdovitija od Kasandre, pa je po svemu drugačija. Male uvale, luke, raskošni vrtovi oko luksuzno uređenih hotela, idilična ribarska sela, peščane plaže sa tirkiznom vodom, bogat noćni život, ovo je mesto za romantične turiste. Izaberite povoljne cene aranžmana u agenciji „Fibula“ frst minit popuste koje nude hotelijeri, specijalne ponude koje nude za porodice. Otputujete i popnite se na najviši vrh Dragutelis koji je visok samo 811 metara, ali nudi savršen pogled na celo poluostrvo. Iz Sitonije obavezno treba otići na krstarenje oko Svete gore, jer se sa broda mogu videti delfini. Mladima se preporučuje da posete Porto Karas, jer je nožni provod legendaran! Iznajmite motor ili automobil i idite do najpozantijih plaže za kupanje:  Lagomandra, Paradisos, Azapiko, Ladario, Keramaria, Tristinika i Korakas. Sve potrebne informacije na: www.sithoniagreece.com
Neos Marmaras je kosmopolitsko mesto gde se nalazi turistički centar Porto Karas gde je smeštena najluksuznija marina. Neos Marmaras se nalazi na tri brežuljka prekrivenih borovom šumom i maslinjacima okružen lepim plažama na kojima vlada mir. Sve plaže su okrenute ka zapadu, pa turisti mogu da se sunčaju do kasno popodne. Centar je uveče izuzetno lepo ukrašen, prepun uličnih muzičara, slikara i kkućica sa lepim suvenirima. Na glavnoj plaži se nižu taverne i barovi sve do Porto Karasa, koji važi za najveći hotelski kompleks na Halkidikiju. Od Soluna je udaljen 110 kilometara.
Nikiti je jedno od najstarijih sela na Halkidikiju, a nadaleko je čuveno po pijaci koja je legendarna! Pijaca je otvorena petkom do 13 časova, a sveži proizvodi,  slasni med „sihon“, gužva i dovikivanje pijačnih prodavaca su nezaboravno iskustvo. Nikiti je poznat i po restoranima i kafeterijama. Sastoji se od starog i novog dela koji je namenjen turistima pošto se proteže duž peščane plaže na kojoj se nalaze prodavnice, kafići i ogroman supermarket. Pošto je plaža, dugačka 30 kilometara, dobrim delom plitka, voda čista i topla odlična je za porodice sa decom. Glavna plaža je prepuna kafića i ima dobru ponudu sportova na vodi. Na glavnu plažu Nikiti se nastavlja Agios Georgios koja je namenjena kamperima. Ljubitelji mira treba da posete plažu Kastri gde se nalaze lepe privatne vile.
Najzanimljiviji dogadjaj održava se sredinom jula kada se organizuje trka Prelaženje Toronskog zaliva. Najbolji plivači treba da preplivaju 26 kilometara, a start je u Nikitiju i tada se održavaju koncerti i med služi besplatno. 
Nikiti je od Soluna je udaljen 110 kilometara, a nalazi se izmedju mesta Metamorfozis i Neos Maramaras.
Akti Elias se nalazi pored mesta Nikiti, u Toronskom zalivu koji deli Sitoniju i Kasandru. Poznat je po dve plaže koje imaju savršeno čistu vodu i „plavu zastavicu“. Obala je dugačka 30 kilometara, a duž plaža nižu se taverne, barovi i kafići. Ovde su hotelli uredjeni sa posebnim stilom. Od Soluna je udaljen 110 kilometara. 
Metamorfosis je savršeno mesto za romantičan odmor. Ima prirodno dugačku i široku plažu sa belim peskom na kojoj se nalaze mnogi kafići u kojima turisti mogu da se okrepe izmedju dva kupanja. Noćni život je naročito bogat. Od Soluna je udaljen 98 kilometara.
Vurvuru se nalazi na istočnoj strani Sitonije i ima prelepe peščane plaže, čisto more, mala ostrva, pećine i šumu u zaledjini. Plaže su odlične za porodice sa decom, jer je obala dobrim delom plitka, a i vodeni sportovi su zastupljeni. Ovo je centar za ronioce, jer se na dubini od 18 metara nalazi lep koralni greben. Vurvuru je prepun barova i restorana u kojima služe morske plodove. Od Soluna je udaljen 120 kilometara.