SUNČEV BREG LETO 2019

Bugarska letovanje - Sunčev Breg ponuda hotela i apartmana za leto 2019.
Sunčev breg - leto 2019. Hoteli i apartmani u Sunčevom bregu.
Naziv ponude: Bugarska leto 2019 - Sunčev breg, hoteli i apartmani
Država: Bugarska
Letovalište: Sunčev Breg
Region: Burgas, južna obala Crnog mora
Usluga: najam apartmana, noćenje sa doručkom, polupansion i all inclusive u hotelima
Plaža: Peščana (sitan pesak). Dužina plaže 8 kilometara 
Vrsta prevoza: sopstveni, autobuski

SUNČEV BREG INFO

SUNČEV BREG BUGARSKA
Letovalište u južnom delu Bugarskog primorja u glavnom gradu regije Burgas.
SUNČEV BREG LETO 2019
Aranžmani za letovanje, sopstvenim ili organizovanim autobuskim prevozom, u Sunčevom Bregu.
SUNČEV BREG HOTELI
Hoteli u Sunčevom Bregu su sa 2*,3*,4* i 5*. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom, polu ili pun pansion i All inclusive. Kvalitet usluge, sadržaji u hotelima, pretežno zavise od kategorizacije hotela.
SUNČEV BREG FORUM
Forum mišljenja o destinaciji Sunčev Breg čine sledeći elementi. Sunčev breg iskustva, slike, utisci, cene i opis smeštaja u S.Bregu.
SUNČEV BREG 2019
Letovalište Sunčev Breg ne čine samo hoteli. Veliki broj restorana, klubova, diskoteka, barova zajedno sa izvanrednim izletima učiniće vaš boravak potpunim.
SUNČEV BREG PLAŽA
Plaža je u Sunčevom Bregu peščana. Dugačka je oko 8 kilometara. Veliki broj sadržaja možete naći na plažama Sunčevog Brega. Beach barovi, klubovi, sportovi na vodi, različite animacije na peščanim dinama.
SUNČEV BREG BUGARSKA MAPA
Mapa puta: Beograd, Sofija, Burgas, Sunčev Breg. Udaljen od Beograda oko 900 kilometara.
Mapa Sunčevog Brega - 8 kilometara.
Južni deo letovališta prema Nesebru.
Centar letovališta okolina hotela Kuban.
Sever. Ekskluzivni hoteli, pravac Elenite Sv. Vlas.
SUNČEV BREG APARTMANI
Apartmani su u Sunčevom Bregu hotelskog kvaliteta. Poseduju bazene, recepciju, restorane, barove i različite sadržaje za zabavu gostiju.
SUNČEV BREG BUGARSKA CENE
Cene smeštaja u Sunčevom Bregu u Bugarskoj zavise od perioda putovanja. Povoljne cene u junu i septembru: Last minute, First minute, Specijalne ponude, dodatni popusti za boravak u julu i avgustu kada je špis sezone u letovalištu Sunčev Breg u Bugarskoj.
SUNČEV BREG HOTELI ALL INCLUSIVE
All inclusive sve uključeno u cenu hotela. Veliki broj hotela u Sunčevom Bregu nudi ovu uslugu.

SUNČEV BREG ZA POČETNIKE

Ukoliko želite da leto 2019.provedete kvalitetno, a povoljno, naša agencija Vam preporučuje da za Vašu konačnu destinaciju izaberete Bugarsku. Na raspolaganje Vam stavljamo izbor između velikog broja hotela različitih usluga, a možete birati i vrstu prevoza – sopstveni ili autobuski prevoz.
U našoj ponudi su peščane plaže Sunčevog Brega i Nesebara, a detaljno se možete informisati o hotelima, cenama i uslugama na stranicama našeg sajta leto 2019. u Bugarskoj.
Sunčev Breg je najpoznatije i najveće bugarsko letovalište; to je lepa uvala sa 8 km dugom peščanom plažom boje zlata. Nalazi se u južnom delu obale Crnog mora i udaljeno je 35 km od grada Burgasa - najveće južne bugarske luke. Duž plaže smešteno je 160 hotela svih kategorija, što je učinilo da Sunčev breg postane moderno evropsko letovalište. Najviše ga posećuju turisti iz Srbije, Makedonije, Rusije i Engleske.Zbog povoljnog geografskog položaja letnja sezona počinje od sredine maja i traje sve do sredine oktobra. Ima više od 1500 sunčanih sati, veliki broj prirodnih dina i šarenoliku prirodu – cvetne vrtove, aleje u parkovima, četinarske i listopadne šume. Karakterišu ga mirna i prozirno čista voda. Temperatura se leti kreće oko 29ºC, dok je temperatura vode oko 23 ºC.
Plaža u Sunčevom Bregu je nosilac nagrade ’’Blue Flag’’ zbog svojih prirodnih i ekoloških prednosti, i to je još jedan dokaz njenog kvaliteta. Prelepa peščana plaža (sitan zlatni pesak) sastavljena od dina je pravi prirodni fenomen; duga je oko 9 km, a široka oko 40 m. Dno je peskovito i postepeno se spušta, pa je idealno za decu i porodične odmore. Plaža je prepuna kafića i barova, gde možete iznajmiti ležaljke i suncobrane. Pomoću mini-buseva ili brodića možete posetiti i druge plaže.
Što se tiče noćnog provoda, u Sunčevom Bregu ima mnoštvo restorana, barova, noćnih klubova, diskoteka, tako da ćete uživati u karaokama, plesu, živoj muzici, dj-evima. Preporučujemo diskoteke: Dance Club Marina, Disco L’azur, Mexo bar na plaži. Tu su i brojne poslastičarnice, letnji bioskopi, sportski tereni, a za najmlađe takođe neće izostati provod jer ima puno igrališta, dečijih bazena na samoj plaži (sa morskom vodom), akva park.
Posebnu atrakciju čini blizina starog ribarskog mesta Nesebra.