BOROVEC ZIMA 2019/20.
FIRST MINUTE PONUDA !!!

PONUDA VAŽI ZA UPLATE 50% do 31.10.2019.

CENA IZ TABELE U € po osobi PO NOĆI + dinarski deo 2.990 RSD po sobi

Uključeno: smeštaj u izabranom hotelu + boravišna taksa

Klikom na hotel pogledajte slike i opis

Hotel

Period 01.02.- 15.02.2020.
(Minimum 7 noćenja)

BOROVEC GARDENS 2*- STUDIO max 2+1, RO
dete 2- 11,99 god GRATIS smeštaj !!

23€

EUPHORIA CLUB HOTEL & SPA 4*- 1/2 STUDIO, BB

35€

SAMOKOV 4*- 1/2 STAND, HB
dete do 5 god GRATIS smeštaj !!

39€

RILA 4*- 1/2, HB

92€

 

  SVAKA PROMENA REZERVACIJE KOJA JE POTVRDJENA PO CENAMA RANOG BUKINGA (FIRST MINUTE) SMATRA SE OTKAZOM OD PUTOVANJA I PRIHVATA SE KAO NOVA REZERVACIJA PO NOVIM CENAMA I USLOVIMA.  

  U SLUČAJU OTKAZA ARANŽMANA UPLAĆENOG PO CENAMA RANOG BUKINGA VAŽE POSEBNI USLOVI OTKAZA ARANŽMANA - STORNO PENALI IZNOSE 100%.  

 

Program putovanja:
NAPOMENA: boravak u izabranom hotelu prema uplaćenoj usluzi od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00h).

1. DAN: Dolazak u hotel. Smeštaj u hotel u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji.
2. DAN - pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti.

Poslednji dan: Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 10:00 h. Kraj programa.

 

ZIMA
2020
BOROVEC

SVI
HOTELI

 

*** NOVE POSLOVNICE :: SUBOTICA, Ulica Korzo broj 7c Prizemlјe, lokal broj 7 :: NIŠ, Cara Dušana broj 54 - 72 PUC "Dušanov Bazar" Kula prizemlje, lokal broj 9 :: KRAGUJEVAC, Miloja Pavlovića 7/2b *** NOVO u ponudi - Istanbul AVIONOM, individualni polasci, 3, 4, 5, 6 dana, hoteli sa 3* i 4* ::: Informaciju za VREME SASTANKA na aerodromu i tačno VREME LETA, dobijate PISMENIM PUTEM 1 DAN PRED POLAZAK. *** PASOŠI VAŽNO! Pre putovanja proverite važnost pasoša !!! Za putovanje u inostranstvo, u bilo koju državu, potrebno je da pasoš važi još 6 meseci nakon povratka sa putovanja. *Navedena pravila ne definiše agencija Fibula Travel - podložna su promenama i svaki putnik je sam odgovoran da sa Ambasadom zemlje u koju putuje, proveri pravila koja se odnose na period važenja pasoša, kako bi se izbegle neprijatnosti na granicama. *** TURSKA AVIONOM *** KRIT - KRF - RODOS AVIONOM *** ITALIJA AVIONOM *** CRNA GORA SOPSTVENIM PREVOZOM, AVIONOM *** BUGARSKA ZIMOVANJE 2020 *** AUSTRIJA ZIMA 2020 *** EVROPSKI GRADOVI ***

SKI 2019/2020. INFO BOROVEC
>> KLIKNI ZA DETALJE <<

U Borovecu ima ukupno 23 ski staze ukupne dužine od 58 km koje pružaju odlične uslove za skijanje. Najduža staza ima 12 km, a dužina staza za kros-kantri iznosi 35 km. Podeljene su po težini, tako da odgovaraju i početnicima, ali i ekspertima:
4 staze za početnike su: Suhar, Rotata, Borosport Ski school area, Sitnya-kovo Royal Residence Ski Way;
6 plavih staza: Markudjik 1, Haramia, Sitnyakovo 1, Martinovi baraki 1, Rila i Iglika;
9 crvenih staza: Markudjik 2B, 3, Yastrebets 1, 3, Popangelov, Sitnzakovo 2, 3, Martinovi baraki 2, 3;
4 crne staze: Markudjik 2A, Fonfon, Martinobi baraki 4, Cherveno zname.
Postoji mogućnost iznajmljivanja skija ili snouborda, dok najmlađima na raspolaganju stoje skijaški vrtići. Borovec škola skijanja sa internacionalnom reputacijom i dugogodišnjom tradicijom zapošljava više od 200 ski instruktora (većina su bivši profesionalni skijaši). Časovi skijanja se odvijaju u pet rangova, od A do E, u grupama ili individualno 4h dnevno, 6 ili 12 dana. Kurs se završava prijemom skijaških sertifikata. Instruktori su obučeni da vas brzo i efikasno nauče skijanju, a o njihovom uspehu svedoči činjenica da se početnici posle par dana obuke gondolom penju na izazovnije staze Yastrebets centra.
Za ljubitelje snouborda je idealna staza Rotata koja isključuje opasnost od sudara sa skijašima. Njen gornji deo odgovara iskusnijima, a niži (u dužini od 150 m) početnicima.
Topovi za sneg rade tokom cele ski sezone na 6 staza, a od njih 6 (izuzimajući Popangelov i Yastrebets 3) 4 staze imaju i mogućnosti za noćno skijanje (Rila, Iglika, Martinovi baraki 2 i 3). Centar raspolaže gondolom i razgranatom mrežom sedežnica i ski liftova (ukupno 13).

Cene su izražene u € po osobi

U S L U G E

ODRASLA OSOBA

DETE 7-14 GOD

3 DANA

6 DANA

3 DANA

6 DANA

1.MALI SKI PAKET
(najam ski opreme/skije, štapovi, čizme/+Ski pass)

 

 

 

 

2. Škola skijanja + Ski pass

 

 

 

 

3. Snowboard paket (najam opreme+škola 3 dana 2h dnevno+ski pass + 1 ski veče za paket 6 dana)

 

 

 

 

4. Snowboard škola + ski pass

 

 

 

 

5. SKI PASS + skije + štapovi

 

 

 

 

6. VELIKI SKI PAKET (Najam ski opreme+škola 4h dnevno+ski pass+1 ski veče za paket 6 dana)

 

 

 

 

7. Ski školica – deca 4-7 god svakog dana od 08.30h – 16.30h (ski paket/skije, štapovi, čizme, škola 2h dnevno/, ručak, igraonica, slatkiši, čaj)

 

 

 

 

8. Nursery (dete 2-4 god)

 

 

 

 

9. Snowboard, čizme, ski pass

 

 

 

 

10. Skijašnica (ukoliko je oprema iz ski/snowboard paketa)

 

 

 

 

11. Skijašnica (ukoliko je sopstvena oprema)

 

 

 

 

 

REZERVACIJA SKI USLUGA U PRETPRODAJI JE MOGUĆA NAJKASNIJE 5 DANA PRED PUT.
Ski pass se preuzima drugog dana boravka u hotelu Rila od 08:00 do 11:00 (lokalno vreme) od strane predstavnika našeg partnera.