BANSKO ZIMA 2019/2020

 

 

BOROVEC ZIMA 2019/2020

 

 

RAZLOG ZIMA 2019/2020.

 

 

PAMPOROVO ZIMA 2019/2020.

 

BUGARSKA ZIMOVANJE 2019/2020.

Zimovanje Bansko 2019/2020. godine je idealno i za one koji ne skijaju, jer je planinski vazduh u ovom nacionalnom parku čist, a vanpansionska potrošnja povoljnija nego u Beogradu. Zimovanje ponuda je još uvek pristupačna našem džepu, jer u Banskom i Borovecu radi veliki broj kafana, kafića i restorana koji gostima nude široku lepezu jeftine i ukusne hrane. Zbog toga se mnogi odlučuju za apart-hotele. Takođe, dovoljno je uplatiti polupansion i ručati za malo para u nekoj od mehana. Skijanje Borovec je pravo uživanje, jer sezona traje četiri meseca, a cena ski pasa je među najjeftinijima u Evropi. Bugarska zimovanje je postala sinonim za dobre skijaše koji vole da po dva puta, na početku i kraju sezone stanu na skije. A, to je moguće samo u bugarskim zimskim centrima. Last minit ponude su, na i onako niske cene, izuzetno povoljne, ali je uvek najbolje smeštaj uplatiti u ranom bukingu, jer se samo u tom slučaju bira vreme i objekat. Visina snega u Banskom je konstantno dva metra i nema straha da će biti dana bez skijanja. Veliki broj spa centara su dobar razlog da se zimovanje u Bugarskoj pretvori u okrepljujuće putovanje.

POVOLJNO skijanje u Bugarskoj 2019/2020.

POVOLJNO skijanje može da se nađe samo u Bugarskoj. Putevi do skijališta u ovoj susednoj zemlji su dobri i do Boroveca i Banskog se kolima stiže za oko šest časova vožnje. Za razliku od od ostalih destinacija u okruženju - nema visokih putarina.

Zimovanje Bansko 2019/2020.

Zimovanje Bansko 2019/2020. godine je idealno i za one koji ne skijaju, jer je planinski vazduh u ovom nacionalnom parku čist, a vanpansionska potrošnja povoljnija nego u Beogradu.

Zimovanje ponuda 2019/2020. Bugarska

Zimovanje ponuda je još uvek pristupačna našem džepu, jer u Banskom i Borovecu radi veliki broj kafana, kafića i restorana koji gostima nude široku lepezu jeftine i ukusne hrane. Zbog toga se mnogi odlučuju za apart-hotele. Takođe, dovoljno je uplatiti polupansion i ručati za malo para u nekoj od mehana.

Skijanje Borovec

Skijanje Borovec je pravo uživanje, jer sezona traje četiri meseca, a cena ski pasa je među najjeftinijima u Evropi.

Bugarska zimovanje

Bugarska zimovanje je postala sinonim za dobre skijaše koji vole da po dva puta, na početku i kraju sezone stanu na skije. A, to je moguće samo u bugarskim zimskim centrima.

Last minute ponude zima Bugarska 2019/2020.

Last minute ponude su, na i onako niske cene, izuzetno povoljne, ali je uvek najbolje smeštaj uplatiti u ranom bukingu, jer se samo u tom slučaju bira vreme i objekat.

Visina snega u Banskom

Visina snega u Banskom je konstantno dva metra i nema straha da će biti dana bez skijanja. Veliki broj spa centara su dobar razlog da se zimovanje u Bugarskoj pretvori u okrepljujuće putovanje