ISTANBUL

Istanbul

Individualni polasci

Aerodrom Ataturk

I ŠOPING I ISTORIJA

PAKET ARANŽMAN

3 DANA / 2 noćenja

Polasci; ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom

Program putovanja / Cenovnik br. 7 koji važi od 18.02.2019.

Istanbul – jedinstven grad koji se pruža na dva kontinenta, mesto gde se sudaraju dve kulture Evropska i Azijska, Hrišćanstvo i Islam, kulturni, istorijski i ekonomski centar Turske… U istorijskom delu Laleliju, nalaze se hoteli iz naše ponude na samo 100 metara od metro stanice, koja Vas dovozi sa aerodroma… Na pešačkoj udaljenosti od hotela su Aja Sofija, Kapali čaršija, Topkapi palata, Plava džamija, Cisterna… “Ukoliko bi svet bio jedna država, Istanbul bi bio njen glavni grad” – rekao je Napoleon Bonaparte…

     Dinarski deo aranžmana; 2990 dinara po osobi

     Doplata za avio prevoz; 130€ po osobi (sa uključenim apt. taksama)

Hotel

Usluga

Period putovanja

18.02.2019. - 15.03.2019

Metro 3*, Laleli

Noćenje sa doručkom

42€

Doplata za dodatno noćenje, za sve kategorije putnika, iznosi 23€.

Doplata za 1/1 sobu - 42€, treća odrasla osoba 42€, dete 0-5.99 godina 20€

Hotel

Usluga

Period putovanja

04.01.2019. - 15.03.2019

Grand Washington 4*, Laleli

Noćenje sa doručkom

50€

Doplata za dodatno noćenje, za sve kategorije putnika, iznosi 35€.

Doplata za 1/1 sobu - 50€, treća odrasla osoba 50€, dete 0-5.99 godina 20€

 

Važne napomene; - Ovaj program za individualno putovanje ne obuhvata usluge vodiča i transfera. - U slučaju otkaza aranžmana važe posebni uslovi, prema Opštim uslovima putovanja za individualne aranžmane, otkazni penali 120 Evra, bez obzira na datum otkazivanja. - Promena datuma putovanja, naplaćuje se 30 Evra po osobi. - Promena imena putnika, nije moguća.

 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos odmah; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Kreditne kartice Banca Intesa na 4 rate bez uvećanja (Master Card, Visa, 40% od ukupne cene aranžmana odmah, ostatak na 4 rate). Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuju deponovanim čekovima građana tako da poslednja rata dospeva najkasnije 15. mart 2019. godine. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

Program putovanja ISTANBUL AVIONOM: 1. dan BEOGRAD - ISTANBUL Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona. Let do Istanbula. Individualna organizacija transfera od aerodroma do odabranog hotela. Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 14:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje. 2. dan. Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping, izlete... noćenje. 3. dan ISTANBUL - BEOGRAD Doručak. Napuštanje soba do 10:00 časova ili prema pravilima hotela. Individualna organizacija transfera od hotela do aerodroma. Let do Beograda. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: - avionski prevoz na relaciji Beograd - Istanbul - Beograd, (na X klasi – 85 evra) - troškove aerodromskih taksi 45€ (odrasli i deca od 2 do 12 godina). Aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama. - smeštaj u Istanbulu na bazi 2 noćenja sa doručkom u odabranom hotelu - troškove organizacije aranžmana.

 

Cena je validna samo za rezervacije na X klasi avio kompanije Atlas Global. U slučaju da na traženom datumu nema mesta na X klasi strankama se moze ponuditi sledeća klasa po višoj tarifi.

Na dan objavljivanja cenovnika, kod avio kompanije Atlas Global važi sledeći red letenja;

Avio kommpanija Atlas Global leti 4 puta nedeljno i to:

U odlasku iz Beograda ponedeljak i petak, sa predviđenim lokalnim vremenima leta u 12.15h iz Beograda, a sletanje po lokalnom vremenu u 16.00h u Istanbul;

sreda i nedelja, sa predviđenim lokalnim vremenima leta u 17.35h iz Beograda, a sletanje po lokalnom vremenu u 21.20 h u Istanbul.

U povratku iz Istanbula ponedeljak i petak, sa predviđenim lokalnim vremenima leta

Iz Istanbula u 10.50h, a sletanje po lokalnom vremenu u 10.40h u Beograd;

sreda i nedelja, sa predviđenim lokalnim vremenima leta

Iz Istanbula u 17.00h, a sletanje po lokalnom vremenu u 16.50h u Beograd;

U slučaju promene, otkaza ili pomeranja letova od strane avio kompanije Atlas Global, putnici će o istom biti obavešteni u zakonskom roku, prema pravilima avio kompanije Atlas Global.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: - transfer aerodrom -hotel-aerodrom (Transfer AERODROM – HOTEL – AERODROM nije uključen u cenu, ali putnici imaju tu mogućnost, da sa aerodroma Ataturk u Istanbulu koriste metro liniju do istorijskog dela Laleli, jer je metro stanica Vezneciler udaljena od naših hotela svega 100 metara i cena karte iznosi oko 2 Evra u jednom pravcu, po putniku) - uslugu vodiča - troškove međunarodnog putnog osiguranja, po važećoj tarifi osiguravajuće kuće Milenijum osiguranje, sa osiguranom sumom do 15.000 EUR ili do 30.000 EUR, u vidu medicinske asistencije po uslovima Milenijum osiguranja - osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Milenijum osiguranja, koji su Vam na raspolaganju u agenciji). - troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika, slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti) - Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

 

VAŽNO: Ponuda nije validna za periode praznika. U tom periodu cene su na upit!

- Ovaj program za individualno putovanje ne obuhvata usluge vodiča i transfera.

- U slučaju otkaza aranžmana važe posebni uslovi, prema Opštim uslovima putovanja za individualne aranžmane, otkazni penali 120 Evra, bez obzira na datum otkazivanja.

- Promena datuma putovanja, naplaćuje se 30 Evra po osobi.

- Promena imena putnika, nije moguća.

 

Molimo putnike da se pre zaključenja ugovora o putovanju sa Fibula Air Travelom, obaveste i upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja Fibula Air Travela.

VAŽNE NAPOMENE: Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče itd.) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih službi, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 14:00 časova, ako drugačije nije ugovoreno i napuštaju se u 10:00 časova poslednjeg dana boravka! Razmeštaj po sobama u hotelu, vrši isključivo recepcija hotela, na licu mesta, na šta organizator putovanja, ne može da utiče.

 

Organizator putovanja: FIBULA AIR TRAVEL AGENCY

Aranžman je rađen na bazi individualnog putovanja, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje

o otkazu je 5 dana pre datuma polaska.

U slučaju otkaza aranžmana od strane organizatora putovanja, uplaćena sredstva organizator

vraća putniku u roku od 5 dana. 
Opšti uslovi putovanja agencije Fibula su sastavni deo ovog programa.
Licenca OTP 6/2010 od 27.01.2010, polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti za slučaj šteta nanete putniku 300059971 od 24.01.2019. do 01.10.2019. DDOR NOVI SAD osiguranje

ISTANBUL AVIONOM

LETO
PROLEĆE
ISTANBUL - AVIONOM 3,4,5 DANA

PAKET
ARANŽMAN
Polasci 2,3,4 noći
APT Sabiha Gökçen

SPEC
PONUDA
istanbul avionom 3, 4, 5 dana

PAKET
ARANŽMAN
Polasci 2, 3, 4 noći
NOVI AERODROM

 

 

*** NOVO u ponudi - Istanbul AVIONOM, individualni polasci, 3, 4 dana, hoteli sa 3* i 4* ::: Informaciju za VREME SASTANKA na aerodromu i tačno VREME LETA, dobijate PISMENIM PUTEM 1 DAN PRED POLAZAK. *** PASOŠI VAŽNO! Pre putovanja proverite važnost pasoša !!! Za putovanje u inostranstvo, u bilo koju državu, potrebno je da pasoš važi još 6 meseci nakon povratka sa putovanja. *Navedena pravila ne definiše agencija Fibula Travel - podložna su promenama i svaki putnik je sam odgovoran da sa Ambasadom zemlje u koju putuje, proveri pravila koja se odnose na period važenja pasoša, kako bi se izbegle neprijatnosti na granicama. NOVE POSLOVNICE :: NIŠ, Cara Dušana broj 54 - 72 PUC "Dušanov Bazar" Kula prizemlje, lokal broj 9 :: KRAGUJEVAC, Miloja Pavlovića 7/2b *** TURSKA AVIONOM *** KRIT - KRF - RODOS AVIONOM *** ŠPANIJA - ITALIJA AVIONOM *** CRNA GORA SOPSTVENIM PREVOZOM, AVIONOM *** BUGARSKA ZIMOVANJE 2018 *** AUSTRIJA ZIMA 2018 *** EVROPSKI GRADOVI ***

ISTANBUL - AVIONOM

Programi za putovanje u Istanbul avionom.

Turistička agencija Fibula Beograd postavila je za nekoliko različitih programa za putovanje u Istanbul Avionom.
Period za realizaciju programa su jesen 2018. i zima 2019.
Paket aranžmani za putovanje u Istanbul u organizaciji agencija Fibula možemo podeliti u 2 grupe:
Direktni letovi, Beograd – Istanbul (aerodrom Nikola Tesla – Kemal Ataturk)
Direktni letovi, Beograd – Istanbul (aerodrom Nikola Tesla – Sabiha Gökçen)
Oba programa putovanja su individualni polasci.

 

ISTANBUL AVIONOM Nikola Tesla – Kemal Ataturk

Sama koncepcija programa se razlikuje. Za putovanje u kojem se leti na aerodrom Kemal Ataturk napravljen je brz i ekonomičan program posete Istanbulu.
Od aerodroma Kemal Ataturk do istorijskog dela grada u kojem se nalaze hoteli koje smo izabrali za vas postoji metro.
Program je urađen tako da se hoteli nalaze u neposrednoj blizini metro stanice Vezneciler u istorijskom delu grada.
To omogućava putnicima da se nakon sletanja na Aerodrom Kemal Ataturk, brzo lako i jeftino prevezu do hotela.
Paket aranžman za aerodrom Kemal Ataturk napravljen je na bazi povoljne avio karte, jeftinog soptvenog transfera i dobre cene ekonomičnih hotela.
Putnici koji se odluče za ovaj program mogu sami da biraju koliko dana žele da ostanu u Istanbulu, 2, 3, 4 ili čak nedelju dana prema svojim željama i mogućnostima.

ISTANBUL AVIONOM Nikola Tesla – Sabiha Gökçen

Putovanje za Istanbul na letu aerodrom Nikola Tesla Beograd - aerodrom Sabiha Gökçen Istanbul oranizuje se na 2 ili 3 noćenja.
Za razliku od programa za let na aerodrom Kemal Ataturk ovaj program u sebi sadrži uključen i transfer do hotela.
Osim toga u ovom programu imamo i veći izbor hotela u ponudi raspoređenih u 2 najpopularnija i najtraženija turistička distrikta.
U evropskom delu grada Taksimu i u čuvenom istorijskom delu Istanbula (Laleli, Aksaraj ).Sam aerodrom Sabiha Gökçen udaljen je od hotela koji se nalaze u ponudi oko 40 - 55 kilometara.To sa jedne strane znači da ćete imati duži transfer, ali sa druge strane, znači i da ćete imati priliku da vožnjom od Azijskog dela grada, do Taksima i Lalelija vidite veliki deo ovoh Megalopolisa na Bosforu. I ovaj aranžman je individualni i ne obuhvata usluge vodiča.

Izdvajamo iz ponude opise naseg putovanja za Istanbula sa istaknutim tagovima.

 

Istanbul putovanje avionom 5 dana

Putovanje u Istanbul 5 dana avionom u organizaciji agencije Fibula Beograd.
Za aerodrom Sabiha Gökçen - Azijski deo aranžman obuhvata: Avio prevoz, transfer, 4 noćenja u hotelima po vašem izboru, hoteli su locirani na Taksimu i Laleliju.

 

Istanbul putovanje avionom 3 i 4 dana

 

Putovanje u Istanbul avionom na 3 ili 4 dana. Letovi na redovnoj liniji kompanije Atlas Global. Izuzetno povoljni aranžmani. Brz i lak transfer do hotela istanbulskim metro vozom.
Povoljne cene aranžmana sa smeštajem od 169€. Plaćanje na više rata. Brzi city break avionom u Istanbulu. I šoping i bliska prošlost.

 

Istanbul avionom iz Beograda

 

U organizaciji agencija Fibula Beograd možete posetiti Istanbul. Brzi povoljni i pouzdani program za Istanbul. Broj dana prema vašem izboru.
Hoteli na odličnim lokacijama. U blizini svih najvažnijih istorijskih spomenika i velelepnih atrakcija i čuda grada na Bosforu,
Na korak od najvažnijih tržnih centara i šoping molova u Istanbulu. Povoljni paket aranžmani koji se plaćaju na više rata.

 

Aranžmani za Istanbul iz Beograda

 

Aranzmani za Istanbul avionom iz Beograda sa polaskom svakog dana. Letovi za Istanbula sa poznatim turskim avio kompanijama.
Turkish airlines, Atlas Golbal i Pagasos. Više letova dnevno iz Beograda. Smeštaj u hotelima sa 3* i 4* okviru aranžmana agencije Fibula.