ISTANBUL

NOVA GODINA

 SPECIJALNA PONUDA 

RANI BUKING, ZA REZERVACIJE do 30.11.2019.

Paket aranžman

 (HOTEL, AVIO PREVOZ, TRANSFER-AERODROM SEBIHA GOKCEN, VODIČ)  

6 DANA / 5 noćenja

Polazak: 29.12.2019. - 03.01.2020.

Program putovanja / Cenovnik br. 2 koji važi od 01.11.2019.

Istanbul – jedinstven grad koji se pruža na dva kontinenta, mesto gde se sudaraju dve kulture Evropska i Azijska, Hrišćanstvo i Islam, kulturni, istorijski i ekonomski centar Turske… Na Taksimu i u istorijskom delu Laleliju, nalaze se hoteli iz naše ponude pešačkoj udaljenosti od hotela su Aja Sofija, Kapali čaršija, Topkapi palata, Plava džamija, Cisterna… “Ukoliko bi svet bio jedna država, Istanbul bi bio njen glavni grad” – rekao je Napoleon Bonaparte…

Dinarski deo aranžmana; 3990 din po osobi

Cene u tabeli su izražene u € po osobi, sa uključenim aerodromskim taksama

Hotel

Usluga

Period putovanja

6 DANA / 5 noćenja

29.12.2019. - 03.01.2020.

Centrum Hotel 3*, Sultanahmet, Laleli

Noćenje sa doručkom

419 

389

Sorisso hotel 4*, Laleli

Noćenje sa doručkom

455 

425

The Byzantium 4*, Sultanahmet, Laleli

Noćenje sa doručkom

485 

455

Treća odrasla osoba, jednokrevetne sobe i deca na zajedničkom ležaju su na upit, informaciju o cenama možete dobiti od službe prodaje.

Važne napomene:

 - U slučaju otkaza aranžmana ili promene imena, od strane putnika, važe posebni uslovi otkaza:

- storno penali u bilo kom trenutku iznose 100%  

 

Program putovanja ISTANBUL AVIONOM - NOVA GODINA:

1. dan nedelja 29.12.2019. BEOGRAD - ISTANBUL Početak programa putovanja sastankom učesnika putovanja na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu 2,5 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona kod šaltera Fibula Air Travel-a. (Obavezno proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Pristupanje šalteru za predaju prtljaga, pristupanje šalteru za pasošku kontrolu. Let PC372 (Pegasus Airlines). Planirano vreme poletanja iz Beograda 12:05h, po lokalnom vremenu. Prevoz avionom na relaciji Beograd - Istanbul. Planirano vreme sletanja na aerodrom Sebiha Gokcen u Istanbulu u 15:45h, po lokalnom vremenu. Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela gde gosti borave. Smeštaj u sobe. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan ponedeljak 30.12.2019. ISTANBUL Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping... ili FAKULTATIVNI IZLET (Obavezna prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju 10 prijavljenih putnika) starog istorijskog dela Istanbula, srca najznačajnijih znamenitosti Istanbula; Antički Hipodrom (ili Mejdan Sultan Ahmeta, jedno od najznačajnijih mesta prestonice Vizantije, iz III veka), Plava džamija (Sultan Ahmedova džamija, poznata zbog svojih 6 minareta i 20000 plavih pločica koje pokrivaju unutrašnjošst kupole, po čemu je i dobila svoj drugi naziv), Aja Sofija (Crkva Svete mudrosti Izgrađena 415. godine, uništena u požaru 532. godine i za pet godina ponovo izgrađena. 1453. godine nakon otomanske okupacije, pretvorena je u džamiju), Topkapi palata (glavna rezidencija osmanskih sultana skoro 400 godina…). Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan utorak 31.12.2019. ISTANBUL Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping... Individualna organizacija Dočeka Nove 2020. godine… ili  FAKULTATIVNI DOČEK NOVE 2020. GODINE (Obavezna prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju 10 prijavljenih putnika) - Krstarenje Bosforom, večera na brodu sa pićem i Šou Tursko veče… SREĆNA NOVA 2020. GODINA!  noćenje.

4. dan sreda 01.01.2020. ISTANBUL Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping... noćenje

5. dan četvrtak 02.01.2020. ISTANBUL Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping... ili FAKULTATIVNI IZLET (Obavezna prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju 10 prijavljenih putnika)  Krstarenje Bosforom (Zlatni Rog, Galata most i kula, Devojačka kula…). Poseta Dolmabahče palati (sedište sultana, izgrađeno po uzoru na Evropske palate) i Poseta Vaseljenskoj patrijaršiji (Ekumenski carigradski patrijarhat ili Vaseljenska patrijaršija je jedna od četrnaest autokefalnih pravoslavnih crkavapod čiju sadašnju jurisdikciju spade I Sveta Gora…) Slobodno vreme. Noćenje

6. dan petak 03.01.2020.  ISTANBUL - BEOGRAD Doručak. Napuštanje soba u odnosu na vreme leta, prema obaveštenju predstavnika agencije. Transfer na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Let PC371 (Pegasus Airlines). Planirano vreme poletanja iz Istanbula 11:40h, po lokalnom vremenu. Let do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd 11:25h, po lokalnom vremenu. Kraj programa.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: - avionski prevoz na relaciji Beograd - Istanbul (SEBIHA GOKCEN AERODROM) - Beograd - troškove aerodromskih taksi 45 € (odrasli i deca od 2 do 12 godina). Aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama. - smeštaj u Istanbulu na bazi 5 noćenja sa doručkom u odabranom hotelu - transfer aerodrom-hotel-aerodrom - uslugu lokalnog predstavnika agencije (na srpskom jeziku, za vreme boravka na destinaciji, što ne podrazumeva celodnevnu asistenciju) - troškove organizacije aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATAuslugu vodiča - troškove međunarodnog putnog osiguranja, po važećoj tarifi osiguravajuće kuće Milenijum osiguranje, sa osiguranom sumom do 15.000 EUR ili do 30.000 EUR, u vidu medicinske asistencije po uslovima Milenijum osiguranja - osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Milenijum osiguranja, koji su Vam na raspolaganju u agenciji). troškove fakultativnih izleta (na engleskom jeziku) koji nisu sastavni deo programa putovanja (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika, slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti) - Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Fakultativni izleti; (Obavezna prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju 10 prijavljenih putnika)

- Obilazak istorijskog dela u srcu Istanbula; Antički Hipodrom / Plava džamija / Aja Sofija / Topkapi palata - Odrasli 55€, Deca do 5.99 godina - 30€

- Doček Nove 2020. godine; Krstarenje Bosforom sa večerom, pićem i šou programom Tursko veče - Odrasli i deca 150€

- Krstarenje Bosforom Poseta Dolmabahče palata i Poseta Vaseljenskoj patrijaršiji - Odrasli 60€, Deca do 11.99 godina 35€

Cena je validna samo za rezervacije na letu avio kompanije Pegasus Airlines.

Na dan objavljivanja cenovnika važi sledeći red letenja avio kompanije Pegasus Airlines;

U odlasku iz Beograda 29.12.2019. sa predviđenim lokalnim vremenima leta u 12.05h iz Beograda, a sletanje sa predviđenim lokalnim vremenom u 15.45h u Istanbul (aerodrom Sabiha Gokcen, na azijskoj strani Istanbula, koji se nalazi na oko 55 km od Taksima i na oko 44 km od Lalelija).

U povratku iz Istanbula 03.01.2020., sa predviđenim lokalnim vremenima leta Iz Istanbula (aerodrom Sabiha Gokcen, na azijskoj strani Istanbula, koji se nalazi na oko 55 km od Taksima i na oko 44 km od Lalelija) u 11.40h, a sletanje sa predviđenim lokalnim vremenom u 11.25h u Beograd.

Vremena leta su podložna promenama, u skladu sa poslovnom politikom i opštim uslovima putovanja avio kompanije Pegasus Airlines. Na avio kompaniji Pegasus Airlines dozvoljeno je maksimalno 20 kg prtljaga i 8 kg ručnog prtljaga.

U slučaju promene, otkaza ili pomeranja letova od strane avio kompanije Pegasus Airlines, putnici će o istom biti obavešteni u zakonskom roku, prema pravilima avio kompanije Pegasus Airlines.

Molimo putnike da se pre zaključenja ugovora o putovanju sa Fibula Air Travelom, obaveste i upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja Fibula Air Travela.

VAŽNE NAPOMENE: Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče itd.) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih službi, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 15:00 časova, ako drugačije nije ugovoreno i napuštaju se u 10:00 časova poslednjeg dana boravka! Razmeštaj po sobama u hotelu, vrši isključivo recepcija hotela, na licu mesta, na šta organizator putovanja, ne može da utiče.

 

Opisi hotela se nalaze na našoj zvaničnoj stranici Fibula Air Travel www.fibula.rs

Organizator putovanja: FIBULA AIR TRAVEL AGENCY Aranžman je rađen na bazi individualnog putovanja, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu je 5 dana pre datuma polaska. 

U slučaju otkaza aranžmana od strane organizatora putovanja, uplaćena sredstva organizator vraća putniku u roku od 5 dana. 
Opšti uslovi putovanja agencije Fibula su sastavni deo ovog programa.
Licenca OTP 6/2010 od 27.01.2010, polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti za slučaj šteta nanete putniku 300059971 od 01.10.2019. do 25.01.2020. DDOR NOVI SAD osiguranje

 

ISTANBUL AVIONOM

JESEN
ZIMA
ISTANBUL - AVIONOM 3,4,5,6 DANA

PAKET
ARANŽMAN
Polasci 2,3,4,5 noći
APT Sabiha Gökçen
APT Novi Aerodrom

NOVA
GODINA
ISTANBUL - DOČEK NOVE 2020.

PAKET
ARANŽMAN
Polazak 29.12.2019.
APT Sabiha Gökçen
6 DANA / 5 NOĆI