KOSTA
BRAVA

BARSELONA

 

Italija leto avionom - Sardinija i Sicilija

Španija leto avionom - Barselona i Kosta Brava

 

ITALIJA PAKET ARANŽMANI ZA 2018. - Agencija Fibula Beograd
ITALIJA AVIONOM - Sardinija i Sicilija
Provedite odmor na najpoznatijim italijanskim ostrvima:  Sardinija i Sicilija.
Italijanska ostrva  letovanje avionom. Sardinija 2018.  - Kaljari, Algero. Sicilija 2018  - Cefalu, Terrasini.

Letovanje Italija 2018. Velika ponuda povoljnih aranžmana na italijanskim ostrvima Sardiniji i Siciliji.

Agencija Fibula za leto 2018. na italijanskim ostrvima nudi veliki broj hotela. Paket aranžmani za Sardiniju i Siciliju po najpovoljnijim cenama.

 

Sardinija cene, Sicilija cene, Aranžmani za Italiju 2018.
Nove destinacije ovog leta na čarterima agencije Fibula su italijanska ostrva avionom. Mozete odabrati Sardinija avionom ili Sicilija avionom.
Italijanska ostrva avionom pružaju vrhunski odmor u odabranim hotelima, neverovatne prirodne lepote gradova, peščane plaže koje zapljuskuje Sredozemno i Tirensko more, istraživanje umetnosti, arhitekture, tradicije…
Direktni čarter letovi iz Beograda do Alghera i Palerma tokom leta 2018 sa polascima na 10 noći.
Paket aranžmani za italijanska ostrva uključuju smeštaj, transfer i prevoz avionom do destinacije.
Ponudu paket aranžmana za letovanje u Italiji 2018. možete dobiti u poslovnicama agencije Fibula.
First minute popusti za Sardiniju i Siciliju 2018. su deo specijalne ponude. Ostvarite popuste za rani buking za letovanje na Sardiniji i Siciliji avionom.
Agencija Fibula Beograd je za leto 2018. pripremila čarter letove za italijanska ostrva, koji će leteti bez kašnjenja što će doprineti nezaboravnom odmoru u Italiji.
Tokom Beogradskog sajma turizma iskoristite sajamske popuste i popuste za rane uplate za letovanje na Sardiniji  i Siciliji 2018. Cenovnik za Sardiniju i Siciliju avionom možete preuzeti sa sajta agencije Fibula za leto 2018, ili u prostorijama nasih poslovnica u centru, na Novom Beogradu i u Novom Sadu.

Letovanje na Sardiniji i Siciliji 2018.
Agencija Fibula za novu sezonu sprema poseban program italijanska ostrva leto 2018. gde možete pronaći najbolje ponude za odmor na Sardiniji i Siciliji.
Sardinija leto 2018. direktnim čarter letovima tokom cele sezone iz Beograda do Algera.
Sicilija leto 2018. direktnim čarter letovima tokom cele sezone iz Beograda.
Sardinija avionom - U ponudi agencije Fibula ovog leta će se naći drugo po veličini ostrvo u Sredozemnom moru sa dugim peščanim plažama koje zapljuskuje  tirkizno more. Jednom rečju, Sardinija je nalepše italijansko ostrvo koje morate posetiti.
Sicilija avionom 2018 - najveće ostrvo Mediterana ovog leta u ponudi agencije Fibula. Okupajte se na najlepšim plažama Sicilije, osetite duh Cefalua, Campofelice di Roccella, Terrasinija i provedite nezaboravno leto.

Leto 2018. Sardinija i Sicilija
Mnogo je razloga zašto avio aranžmane za najpopularnija ostrva u Italiji - Sardinija i  Sicilija preporučujemo našim putnicima. Prva preporuka je svakako da ovog leta doživite nešto novo, drugačiji letnji godišnji odmor, a u tome ćete uspeti ukoliko kao destinaciju odaberete jedno od dva italijanska ostrva Siciliju ili Sardiniju. Veliki izbor hotela na plažama, različita usluga ishrane, od noćenja sa doručkom, do all inclusive koncepta, brojni sadržaji i mogućnost fakultativnih izleta na destinaciji su dobra preporuka za odmor u Italiji po pristupačnim cenama.
Bez obzira u kom sastavu putujete, Italijanska ostrva ce vam pruziti savrsen odmor. Sardinija i Sicilija toplo docekuju mlade, starije, parove, prijatelje, porodice sa decom.
Preporuka za mlade i parove koji žele aktivan odmor na Italijanskim ostrvima jesu gradovi Alghero na zapadnoj obali Sardinije i Cefalu na Siciliji. Za porodice i one željne mirnijeg odmora u ponudi agencije Fibula ovog leta jeste Arborea na Sardiniji i Campofelice Di Roccella na Siciliji. Opširnije preporuke za letovanje na italijanskim ostrvima mozete dobiti u agencija Fibula ili na samoj destinaciji od predstavnika koji će vas uputiti na fakultativne izlete, rent-a-car usluge.


Sicilija i Sardinija LAST MINUTE
Znate li koja je najpopularnija reč u ponudi turističkih agencija za letovanje? Last minute ponuda je čarobna reč i kod italijanskih ostrva ove sezone.
Agencija Fibula će i ove godine različitim popustima tokom cele sezone 2018. omogućiti svojim putnicima da letuju na Sardiniji ili Siciliji po povoljnim cenama.
Last minute ponuda italijanskih ostrva će se odnositi na paket aranžmane za gradove Algero i Arboreu na Sardiniji, dok će se last minute ponuda Sicilije odnositi na mesta Cefalu, Trabia, Campofelice Di Roccella, Terassini.
Iskoristite last minute ponudu za italijanska ostrva i provedite najbolji odmor u organizaciji agencije Fibula.

Kratak opis destinacija u italiji
Ove godine u ponudi agencije Fibula našla su se dva italijanska ostrva u Sredozemnom moru.
Sicilija je najveće ostrvo u Sredozemnom moru, a Sardinija je drugo po veličini ostrvo u Sredozemnom moru. Za Siciliju i Sardiniju za letovanje 2018. agencija Fibula je pripremila paket aranžmane sa direktnim čarter letovamana 11dana/10 noći.

Agencija Fibula Beograd aranžmani za Italiju
Kada pomislimo na savršen odmor, zamislimo najlepša italijanska ostrva. Pre nego što otputujete na Sardiniju ili Siciliju upoznajte se  kroz putopise agencije Fibula o najlepšim plažama, istoriji i kulturi ovih ostrva.
Sardinija i Sicilija su nove destinacije u ponudi za leto 2018. agencije Fibula iz Beograda.
Direktni čarter letovi iz Beograda u sklopu paket aranžmana sa uključenim smeštajem i transferom pružaju mogućnost za odmor na italijanskim ostrvima koji ćete pamtiti.
Veliki izbor hotela na italijanskim ostrvima za leto 2018. u ponudi agencije Fibula.
Paket aranžmani za Sardiniju i Siciliju ove godine povoljniji od grčkih ostrva za first minute rezervacije. U koliko vam to promakne pratite last minute ponudu italijanskih ostrva 2018. i obezbedite sebi nezaboravno leto.

ŠPANIJA 2018. - Direktnim čarterima agencije Fibula Beograd
KOSTA BRAVA - BARSELONA 2018. AVIONOM
LJORET DE MAR CENOVNICI - PAKET ARANŽMANI - FIRST MINUTE  - AGENCIJA FIBULA BEOGRAD
Najpoznatije turističke regije u Španiji su: Costa Brava, Costa Dorada, Costa del Sol, Gran Kanarija - Tenerife, Majorka, Ibiza...
Španija letovanje avionom Costa Brava
Letovanje u Španiji za leto 2018. Ponuda aranžmana na sledećim destinacijama. Costa Brava, Ljoret De Mar, Kalelja, Santa Suzana, Malgret, Blanes.
Različite ponude za letovanje 2018 u Španiji. Paket aranžmani avionom, i individualni aranžmani.

ŠPANIJA AVIONOM 2018. BARSELONA - KOSTA BRAVA
Ovog leta na čarteru za Španiju agencija Fibula Beograd izdvaja
COSTA BRAVU - paket aranžmani avionom.
ŠPANIJA za letovanje avionom nudi obilje sadržaja i van fantastičnih hotela, kao što su razni fakultativni izleti na lokalitete bogate istorijom, ostatke starih drevnih civilizacija, srednjevekovne gradove, prelepe divlje i uređene plaže, tvrđave, muzeje…
Polasci na 11 dana direktnim čarter letovima agencije Fibula Beograd.
Paket aranžmani za Španiju obuhvataju: smeštaj, transfer i prevoz avionom
Cene paket aranžmana za Španiju mogu se podeliti u nekoliko faza.
First minute Španija. Popusti  i cenovnici u ranom bukingu. Specijalne ponude.
Verujemo da će svi čarter letovi za Španiju proći bez kašnjenja i da će naši putnici sa zadovoljstvom provesti svoje letovanje u Španiji.
Dodatni popusti na cene. Cenovnik za leto 2018. u Španiji. Sajamski popusti za letovanje 2018.

ŠPANIJA  LETO 2018 - PAKET ARANŽMANI AGENCIJE FIBULA BEOGRAD
Agencija Fibula pripremila je poseban aranžman pod nazivom Španija, gde možete pronaći najbolje ponude za letovanje sa sjajnim odabirom hotela na Costa Bravi.
Španija leto 2018: Avionom, individualni program
Španija avionom 2018. Costa Brava sa prelepim dugačkim peščanim plažama, veliki broj hotela,vila, mnoštvo restorana, barova, šoping centara, zabavnih parkova... Uzivajte uz flamenko, sangriju, noćne zabave u čuvenoj diskoteci Hollywood. Centar oblasti je Žirona (Gerona) mističan grad, neobične arhitekture koji s ponosom pokazuje svoju Katedralu i Jevrejsku četvrt. Ljoret De Mar centar nocnog zivota,mesto za mlade ,Kalelja prelepi srednjovekovni gradic,miran za odmor i interesantan za porodičan turizam.Fenals sa prelepom peščanom plažom ....Tosa de Mar sa mavarskom kulom u okviru utvrđenja Vila Velja je najlepša znamenitost ne samo Kosta Brave već i cele španske Katalonije.

Španija 2018 - CENE I PONUDE AGENCIJE FIBULA BEOGRAD
Za parove, mlade, prijatelje, samce, starije, porodice, nudimo sjajna letovališta kao što su Ljoret De Mar, Santa Suzana, Kalelja, Malgrat, Tosa De Mar ......jer pored divnih plaža, nudi i bogate sadržaje za dnevne obilsake ili večernje šetnje, šoping, razgledanje, istorijske lokalitete, kulturu, restorane sa ukusnim domaćim specijalitetima, kafiće sa ukusima raznih koktela, blizina Barselone učiniće Vaš odmor ne zaboravnim...

Ljoret De Mar avionom 2018 - ŠPANIJA
sa dugom, prelepom peščanom plažom sa žućkastim peskom, plaža koja uranja u tirkizno čisto Balearsko more. Na krajnjim delovima plaže uzdižu se zelena brda gde se, sa jedne strane, nalazi tvrđava Sv. Jovana, a sa druge strane se nalazi čuveni spomenik Ribarevoj ženi, koji ujedno predstavljaju i kraj grada i sa jedne i sa druge strane.
Brojne kulturne, arhitektonske i prirodne atrakcije, kao i dva istorijska sela, tu su i mnogobrojni sportski objekti, bogata ponuda za šoping, veliki broj klubova, rastorana, diskoteka - Ljoret je mesto za sve uzraste.


Fenals avionom 2018. na kilometar južno od Ljoret De Mara, ušuškana plaža, dugačka 700 m u uvali zaklonjena od vetrova, beli pesak, mirna, kristalno čista  voda, plaža opremljena barovima, restoranima, kaficima...


Santa Suzana avionom 2018. je poznato turističko letovalište sa dugačkom peščanom plažom, brojnim hotelima, kristalno čistim morem, brojnim kafićima, restoranima i barovima. Povezano je sa Malgret de Marom, a od Barselone je udaljeno 50 km, sa kojim je povezan redovnom železničkom linijom. Tokom letnjih meseci turisti mogu uživati u velikom broju sportova na vodi kao i brojnim aktivnostima na plaži i obići dosta prelepih peščanih uvala...
Osim programa 11 dana/10 noćenja, nudimo i kraći ili duži boravak individualno.


ŠPANIJA LAST MINUTE
Last minute - najpopularnija reč u ponudi turističkih agencija za letovanje.
Veliki broj različitih popusta u različitim periodima letnje sezone čine ponudu last minute aranžmana.
Last minute ponude za letovanje u Spaniji
Last minute u hotelima u Ljoret De Maru, Santa Suzani, Malgretu...
Last minute ponude na paket aranžmane u Španiji avionom: Ljoret De Mar, Santa Suzana, Malgret...
Last minute u Španiji na osnovu ponude hotela sa nepopunjenim kapacitetima.
First minute Španija: Ljoret De Mar, Santa Suzana, Malgrat
Specijalne ponude povoljnije od last minut ponuda.

ŠPANIJA  PONUDA I PUTOPISI
Kada kažemo Španija prvo pomislimo na turizam.
Sledeća asocijacija svakog putnika kreće u sledećim pravcima.
Španija: Prevoz do Španije, cene u Španiji, hoteli ili apartmani.
Vrsta putovanja: Zabava, more i kultura, mitologija, povoljne cene, deci je potrebno more...
Povoljne ponude, last minit aranžmani, specijalne ponude, first minute Španija
Omiljene ponude u Španiji  i za letovanje 2018.
Ljoret De Mar, pored kupanja, provod, odličan noćni zivot, mesto za mlade...
Kalelja miran odmor, mesto za porodican turizam, prelepa pščana plaža...
Santa Suzana, Malgret, šetnje uz divnu promenadu pored mora, prijatna klima, odlični hoteli, prijatni kafići ,restorani, gde se možete osvežiti tokom dana uz divnu špansku muziku...