NOVA GODINA MUJEN LUX ARANŽMANI 2017/18.

 

Vila MujEn Lux, jedan od najlepših i najluksuznijih objekata na Kopaoniku, izgradjen je u autentičnom planinskom stilu i opremljen po svetskim standardima koji svojim gostima pružaju jednaki užitak kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni. Zahvaljujući predivnoj lokaciji (u Vikend naselju, 4.5 km od centra Kopaonika,u blizini žičare "Sunčana dolina" koja je udaljena samo 1.8 km od objekta) i renomeu mesta kome pripada, aparthotel svojim gostima nudi prirodan ambijent, komfor i udobnost. Savremeno dizajniran elegantan nameštaj, protkan nitima planinskog ambijenta nudi iskustvo modernog smeštaja i predstavlja spoj tradicije i novog doba. Bogat sadržaj i ljubaznost osoblja omogućiće Vam da svoj odmor iskoristite na kvalitetan način.
Wellness i spa centar MujEn Luxa prostire se na preko 300 kvadrata, I svojim ambijentom I luksuznim uređenjem će osigurati Vašu potpunu psihičku I fizičku relaksaciju. Posle celodnevnog skijanja, ili šetnji, najbolje ćete se opustiti u wellness i spa centru, te će stoga, MujEn Lux spa, biti idealan izbor za Vas. Bilo da preferirate saune, ili ipak đakuzi kade sa masažerima, opuštanje na tapidarijumima uz pogled koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, relaksiranje u parnom kupatilu, različitim vrstama masaža ili uživanje u prostranom bazenu od oko 50 m2, sadržaj wellnessa i udobna atmosfera koju pruža, sigurno će uspešno zadovoljiti sve vaše želje.

Svi smeštajni kapaciteti poseduju:

  • Kompletno opremljenu kuhinju,
  • Sef za odlaganje dragocenosti,
  • Besplatan Wi-Fi, internet,
  • LCD sa kablovskom TV,
  • Kupatilo sa tuš kabinom,
  • Pult za ručavanje.

 

Studio
Studio je površine od 17 do 21 m2, sa ležajem i foteljom na razvlačenje. Predviđen je da ugosti maksimalno dve odrasle osobe i jedno dete.
Studio Plus
Studio Plus je površine 21 m2, sa dva ležaja na razvlačenje. Predviđen je da ugosti maksimalno dve odrasle osobe i dvoje dece.
Standard Apartman
Standard Apartman je površine od 28 do 39 m2, sastoji se od spavaće sobe sa dva singl ležaja ili francuskim ležajem po želji gosta, i dnevnog boravka sa dva ležaja na razvlačenje ili ležajem i foteljom na razvlačenje. Predviđen je da ugosti najviše 5 odraslih osoba.
Standard Plus apartman
Standard Plus apartman je površine od 32 m2,sastoji se od dve spavaće sobe.Jedna spavaća soba opremljena je sa dva singl ležaja ili francuskim ležajem po želji gosta,a u drugoj spavaćoj sobi nalazi se ležaj na razvlačenje.Dnevni boravak opremljen je sa ležajem i foteljom na razvlačenje.Predviđen da ugosti maksimalno 5 odraslih osoba.
Superior Apartman i President Apartment
Superior Apartman je površine od 28 do 39 m2, sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem, i dnevnog boravka sa ležajem i dve fotelje na razvlačenje. Predviđen je da ugosti najviše pet odraslih osoba.
Posetite što pre MujEn Lux wellness i spa, i priuštite maksimalno opuštanje za sva svoja čula!

 

29.12.2017. – 02.01.2018.
*4 noći / 5 dana u studio ili standard apartmanima
*doručak
*svečana novogodišnja večera
*neograničeno korišćenje kompletnog wellness centra
*Wi-fi konekcija, besplatan parking i prevoz do centra u 5 termina
UKUPNO: 415 € / po osobi

30.12.2017. – 02.01.2018.
*3 noći / 4 dana u studio ili standard apartmanima
*doručak
*svečana novogodišnja večera
*neograničeno korišćenje kompletnog wellness centra
*Wi-fi konekcija, besplatan parking i prevoz do centra u 5 termina
UKUPNO: 355€ / po osobi

31.12. 2017. – 02.01.2018.
*2 noći / 3 dana u studio ili standard apartmanima
*doručak
*svečana novogodišnja večera
*neograničeno korišćenje kompletnog wellness centra
*Wi-fi konekcija, besplatan parking i prevoz do centra u 5 termina
UKUPNO: 295 € / po osobi

*deca do 2 godine starosti – GRATIS
*deca od 2-12 godina starosti u pratnji dve odrasle osobe – 50% popusta

 

NAPOMENA:
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATA BORAVIŠNA TAKSA KOJA PO OSLUCI SO RAŠKA IZNOSI 100,00 RSD PO OSOBI PO DANU ZA ODRASLE I 50,00 RSD ZA DECU OD 07-15 GODINA PO DANU. DECA DO 7 GODINA NE PLAĆAJU BORAVIŠNU TAKSU KAO I OSIGURANJE KOJE IZNOSI 30,00 RSD DNEVNO. CENA JE ISTA I ZA DECU.