Maroko 
 CARSKI   GRADOVI 
 Kazablanka 

8 dana / 7 noći
 Avionom - KAZABLANKA, (2020)  sub/sub

Kraljevina Maroko, leži na severozapadu Afričkog kontinenta, u regiji poznatoj kao Magreb, na obalama Atlanskog okeana i Sredozemnog mora. Graniči se na severu sa španskim enklavama Ceuta i Melilla, na istoku i jugoistoku sa Alžirom a na jugu sa teritorijom Zapadne Sahare koja je trenutno pod marokanskom kontrolom. Maroko je 1956 postao nezavisna monarhija, a godinu dana kasnije sultan Mohamed proglasio se kraljem. Zemlja sa bogatom istorijom, najvećim gradom Kasablanka, svojim carskim gradovima Fez, Meknes, Marakeš i Rabat, na jugu letovalište Agadir i na severu Tanger, privlače pažnju mnogobrojnih turista koji posećuju ovu zemlju tokom cele godine.

Program putovanja:

1.Dan - Subota: BEOGRAD – CASABLANCA   
Polazak aviona za Kazablanku sa presedanjem preko Rima, Pariza ili drugog grada; Po dolasku u Kazablanku doček predstavnika lokalne agencije. Transfer do hotela.Večera do 22h30. Noćenje.
2.Dan - Nedelja: CASABLANCA – RABAT (95 km)
Doručak; obilazak finansijske prestonice Maroka - KAZABLANKA: centralna pijaca, Habous distrikt, kraljevska palata, trg  Mohamed V, rezidencijalni deo grada – Anfa i spoljašnost impresivne džamije Hasan II. FAKULTATIVNO: ručak u ribljem restoranu na obali Atlantika. Nastavak putovanja ka administratinoj prestonici Rabat, obilazak grada : Kraljevska palata-Mechouar, Oudaya Kasbah, mauzolej Mohamed V, Hasanova kula. Večera u hotelu. Noćenje.
3.Dan - Ponedeljak: RABAT / MEKNES / FEZ (220 km)
Doručak; Polazak ka islamskoj prestonici Meknes, sa svojim bedemom dugačkim 40 km, poseta Bab Mansour, kraljevska ergela i jevrejska četvrt. FAKULTATIVNO: ručak u tipičnom marokanskom restoranu. Nastavak putovanja do svetog grada Moulayidriss i poseta rimskim iskopinama grada Volubilis. Nastavak putovanja do Feza. Večera u hotelu. Noćenje.
4.Dan - Utorak: FEZ
Doručak, ceo dan je predviđen za obilazak duhovne prestonice Fez : srednjovekovna Medina sa svojim Attarine i Bou Anania Medresa, Nejjarine fontana, Moulay Idriss mauzolej i Karaouine džamija. FAKULTATIVNO: marokanski ručak u Medini. Popodne poseta Fez Jdid. Večera u hotelu. Noćenje.
5.Dan - Sreda: FEZ / BENI MELLAL / MARRAKECH (445 km)
Doručak, polazak za Marakeš preko grada Berbera Immouzer du Kandar i Ifrane. FAKULTATIVNO: ručak i odmor u gradu Beni Mellal, najveći poljoprivredni centar Maroka. Dolazak u Marakeš u kasnim popodnevnim satima. Večera u hotelu. Noćenje.
6.Dan - Četvrtak: MARRAKECH
Doručak, poseta istorijskog Marakeša : Saadian grobovi, Bahia palatu, Koutoubia minaret. Ručak u hotelu. Popodne, poseta slavnom trgu Djemaa El Fna sa okolnim souks i zanatskoj četvrti. FAKULTATIVNO: Večera sa Fantasie show. Noćenje.
7.Dan - Petak: MARRAKECH / KAZABLANKA
Doručak. Slobodno prepodne. FAKULTATIVNO: ručak u marokanskom restoranu. Polazak za Kazablanku, večera u hotelu. Noćenje.
8.Dan - Subota: CASABLANCA/BEOGRAD
Transfer do aerodroma Mohamed V. Polazak aviona po izabranom itinereru. Dolazak u Beograd. KRAJ PROGRAMA.

(2020)
HOTEL / KATEGORIJA
Nov 19': 02+09+16+30
Dec 19': 07+14
Jan 20': 04+11+25
Jun 20':13+20
Maj: 30
Feb: 01+15+22
Jun: 27
Jul: 11+18+25
Avg: 01+15+22+29
Sep: 12+19
Dec 19': 21
Feb: 29
Mart: 07+14+28
Apr: 04+18+25
Maj: 02+16+23
Sep: 26
Okt: 03+10+24+31
Niska sezona
Medium sezona
Visoka sezona
KATEGORIJA BUDGET ,HB
Doplata za single
495
165
549
195
599
195
KATEGORIJA CONFORT, HB
Doplata za single
580
195
640
220
680
220
KATEGORIJA SUPERIOR, HB
Doplata za single
745
265
795
295
845
295
DOPLATA: AVIO KARTA  od 250€  + AERODROMSKE TAKSE : oko 190€

 

CENA U TABELI UKLJUČUJE: Doček i asistencija lokalnog predstavnika na aerodromu u Kazablanci, 7 noćenja na bazi polupansiona u izabranoj kategoriji hotela, ručak 6-og dana, transfere i transport prema programu, multilingvalnog vodiča tokom ture i vodiče u gradovima, ulaznice u naznačene objekte, troškove organizacije i pripreme putovanja.
CENA U TABELI NE UKLJUČUJE: avio karte i aerodromske takse, VIZU, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, lične troškove.

VIZA: 1 fotografija, Formular stranka popunjava lično, potvrda o radnom odnosu, zaposleni: poslednje 3 plate, privatnici: APR + račun iz banke lični ili od firme, nezaposleni: potvrda iz banke minimum 500 € za 10 dana; vaučer, avio rezervacija i putno osiguranje. Cena 3800 dinara.  Agencija posreduje kod ambasade Kraljevine Maroka.

POPUSTI ZA DECU: Do 2 godine u sobi sa roditeljima gratis samo smeštaj. Od 2 -11,99 god 50% / 3 osoba plaća istu cenu na dodatnom ležaju.
DOPLATE: RUČAK ZA 2,3,4,5,7 dan + večera fantasia 6-og dana = 95 € po osobi / VEČERA SA FANTASIA SHOW = 45 € po osobi
NAPOMENA: VODIČI NA ENGLESKOM, FRANCUSKOM, ŠPANSKOM, ITALIJANSKOM (XM1901)
ZA POLAZAK OD MINIMUM 35 PUTNIKA - VODIČ NA SRPSKOM ILI PREVODILAC

 

Ponuđeni hoteli ili slični , razvrstani po kategorijama , tokom kružne  ture CARSKI GRADOVI.

GRAD

BUDGET

CONFORT

SUPERIOR

CAZABLANCA

IBIS CCC

BARCELO

LE SHERATON

www.starwoodhotels.com

RABAT RIHAB FARAH ili LE BELERE FARAH

FEZ

ZALAGH I

www.zalagh-palace.ma

BARCELO MEDINA FES

www.barcelo.com

Ili  ZALAGH PARC PALACE

www.zalagh-palace.ma

PALAIS MEDINA FES

www.atlashotels.ma

MARRAKECH

MOGADOR KASBAH

ATLAS ASNI 4*

www.atlashotels.ma

ATLAS MEDINA & SPA

www.atlashotels.ma

 

KORISNO JE ZNATI O MAROKU:      

Glavni grad: Rabat
Najveći grad: Kazablanka
Površina: 446.550 km²
Stanovništvo: 32.725.847 stanovnika
Valuta: Marokanski Dirham
Jezik: Arapski
Pozivni broj: + 212

TEMPERATURE - PROSEK - RABAT

Jan

Feb

Mar

Apr

Maj

Jun

Jul

Avg

Sep

Okt

Nov

Dec

Dnevna (oC)

17

18

20

22

23

26

28

28

27

25

21

18

Noćna (oC)

8

8

9

11

13

16

17

18

17

14

12

9

 

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema SREDNJEM kursu NARODNE BANKE na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  • gotovinski - uplata avansa od najmanje 50 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave (odnosno, 50% bespovratnog avansa za rani booking u roku od 2 dana nakon izdavanja profakture), ostatak do 31 dana pre polaska
  • preko računa – uplata na račun FLER Travel-a.
  • Turističkim kreditom poslovnih banaka – sa izdatim predračunom od agencije FLER Travel, putnik podnosi zahtev za kredit u izabranoj banci.
  • OTKAZ ARANŽMANA :
  • *Od 30 dana do 15 dana        = 25% od ukupne cene- penali
  • *Od 14 dana do 8 dana          = 50% penali
  • *Od 7 dana do 4 dana            = 75% penali
  • *Od 72 sata - No show           = 100% PENALI.

OPISI BUDGET HOTELA;

HOTEL ZALAGH PARC PALACE 5 *, FEZ

Položaj: Hotel se nalazi u centru grada Fes-a , najstarijem imperijalnom gradu Maroka koji je na listi svetske baštine UNESCO-a,na samo 1.9km od Botaničke bašte i  5km od starog grada Medina.Železnička Stanica Fes udaljena je 2.5 km. Hotel je udaljen 14,3 km od aeodroma Fès–Saïs.

Sadržaj: Hotelski sadržaj uključuje 6 restorana, 3 elegantna bara  u okviru objekta, 3 bazena, SPA centar ( uz doplatu ) ,  teretanu sa stručnim timom ( uz doplatu ), hemijsko čišćenje (uz doplatu, na licu mesta), usluga pranja veša (uz doplatu, na licu mesta), lift, sef, uslugu prevoza od/do aerodroma (uz doplatu, na licu mesta), besplatan WI - FI  internet, besplatan parking i itd.

Sobe: U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne ili  trokrevetne sobe  sa balkonom, prostorom  za sedenje i pogledom na planinu ili bazen. Hotel nudi 488 luksuznih  soba i svaka soba  poseduje: SAT TV, klima uređaj, mini bar, direktnu telefonsku liniju, kupatilo sa tušem/kadom.

Usluga: U hotelu se nalaze  6 restorana koji služe raznovrsnu hranu , uključujući italijansku hranu  i tradicionalna marokanska jela. Američki doručak se služi svako jutro.

Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Ibis Casablanca City Center Hotel 3*, KAZABLANKA

Položaj: Hotel se nalazi na samo nekoliko minuta od centra grada, odmah pored luke Kazablanke i železničke stanice i u blizini stare Medine, džamije Hasana II i Korniša u Kazablanki. Najbliži aerodrom Mohamed V je udaljen 25,2 km.

Sadržaj: Hotelski sadržaj uključuje restoran, bar, kafić u sklopu hotela,menjačnica u sklopu recepcije, hemijsko čišćenje (uz doplatu, na licu mesta), usluga pranja veša (uz doplatu, na licu mesta), lift, sef, prodavnice u hotelu, suvenirnicu, salu za sastanke,besplatan WI - FI  internet , parking uz doplatu  i itd.

SobeHotel nudi 266 soba,114 nepušačkih soba i 7 soba za osobe sa invaliditetom.U ponudi su jednokrevetne  i dvokrevetne sobe i svaka soba poseduje: SAT TV, klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, kupatilo sa tušem/kadom,fen  u sobi.

Usluga: Restoran Wok and Co  služi azijska, italijanska i lokalna jela, kao i mogućnost da sami kreirate svoje jelo.

Napomena: Kućnu ljubimci su dozvoljeni uz doplatu.

Rihab Hotel Hotel 4*, RABAT

Položaj: Hotel se nalazi  u neposrednoj blizini Nacionalnog pozorišta Mohammed V i Arheološkog muzeja Rabat, na nekoliko minuta od džamije i mauzoleja Mohameda V i Hassan tornja. Hotel je udaljen 7km od aerodroma Rabat-Sale.

Sadržaj: Hotelski sadržaj uključuje  restoran , bar,  kafić i prodavnice  u okviru objekta, menjačnicu i bankomat u sklopu hotela, hemijsko čišćenje (uz doplatu, na licu mesta), usluga pranja veša (uz doplatu, na licu mesta), lift, sef, besplatan WI - FI  internet , besplatan parking uz rezervaciju unapred  itd.

Sobe: U ponudi su superior jednokrevetne, dvokrevetne ili  trokrevetne sobe  sa balkonom/terasom i  pogledom na grad i vrt. Svaka soba  poseduje: SAT TV, klima uređaj, besplatan Wi –fi internet , direktnu telefonsku liniju, kupatilo sa tušem/kadom i fenom za kosu.U sobama je strogo zabranjeno pušenje cigareta.

Usluga: Zadovoljite svoj apetit u restoranu hotela, koji služi doručak, ručak i večeru. Ketering je takođe na raspolaganju u kafiću, a na raspolaganju je i 24-satna usluga u sobi. Ugasite  svoju žeđ sa omiljenim pićem u baru / salonu.

Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Mogador Kasbah hotel 4*,  MARAKEŠ

Položaj: Hotel je udaljen 4km od aerodroma Menara – Marakeš. U blizini hotela se nalazi šoping centar AL Mazar Mall  , kao i mnoge istorijske znamenitosti.  Botanička bašta Agdal Gardens je na samo 1,37km od hotela.  Železnička stanica je udaljena oko 6km od hotela.

Sadržaj: Hotelski sadržaj uključuje  restoran , bar,  kafić u okviru objekta,prostor za pušače  menjačnicu, dečiji klub, dečije igralište,  teretanu, bazen ( otvoreni i zatvoreni )  , SPA centar (uz doplatu) , čuvanje dece (uz doplatu) , hemijsko čišćenje (uz doplatu), usluga pranja veša (uz doplatu), lift, sef, room servis ( uz doplatu ), besplatan WI - FI  internet , besplatan parking itd.

Sobe: U ponudi su jednokrevetne i dvokrevetne sobe  sa balkonom i  pogledom na bazen ili planinu. Svaka soba  poseduje: SAT TV, klima uređaj, mini bar ,  besplatan Wi –fi internet , direktnu telefonsku liniju, kupatilo sa tušem/kadom i fenom za kosu.Sobe mogu biti za pušače ili nepušače.

Usluga:U sklopu hotela se nalazi restoran AL BADIE u kom se služi medjunarodna hrana.

Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

OPISI CONFORT HOTELA;

NOVOTEL CASABLANCA CITY CENTER HOTEL 4* KAZABLANKA

Položaj: 25 km od međunarodnog aerodroma Mohamed V, 2.5 km od Džamije Hasana II, 0.2 km od železničke stanice “Casa Port”, 0.5 km od Medine, 0.7 km od centra Kazablanke

Smeštaj: Standardna soba- 26 m²( 2 standardna kreveta+ sofa na izvlačenje ili francuski ležaj + sofa na izvlačenje, max 2+2 osoba). Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini bar, ketler sa opremom za pripremu čaja i kafe, SAT TV, direktnu telefonsku liniju,sef i WI-FI.

Usluga: polupansion na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje za doručak i večeru

Sadržaj: Recepcija, glavni restoran, bar, 5 konferencijskih sala, teretana, dečije igralište, lift, usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu) Check in posle 14:00h, check out do 12:00h. Hotel ne poseduje parking.

Napomena: kućni ljubimci dozvoljeni uz doplatu

CANTOR HOTEL RABAT TERMINUS 4* RABAT

Položaj: U samom centru grada Rabata, 8 km od aerodroma u Rabatu, 0.3 km od Marokanskog parlamenta, 0.3 km od Geteovog instituta, 1.5 km od Hasanovog tornja

Smeštaj: Hotel poseduje 118 soba, od kojih većina ima pogled na Aveniju Mohameda V. Standardne sobe- 25 m²su sa dva standardna kreveta+pomoćni ležaj. Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, balkon ili terasu, fen, klimu, mini bar, ketler sa opremom za pripremu čaja i kafe, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, sef i WI-FI.

Usluga: Polupansion na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje za doručak i večeru

Sadržaj:  recepcija, lift, glavni restoran, A la Carte restoran, snek bar, teretana, konferencijska sala, usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu)  Check in posle 12:00h, check out do 12:00h. Hotel  poseduje besplatan parking za goste hotela

Napomena: kućni ljubimci nisu dozvoljeni

BARCELO FES MEDINA 4* FEZ

Položaj: Hotel je lociran u novom delu grada, 14 km od aerodrome u Fesu, 0.9 km od železničke stanice, 1.3 km od Kraljevske palate, 2 km od Medine, 0.4 km od tržnog centra Borj Fes

Smeštaj: Hotel poseduje 134 sobe.  Standardne sobe -30 m²su sa dva standardna kreveta+pomoćni ležaj. Sve smeštajne jedinice imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, balkon ili terasu, fen, sef, klimu, mini bar,  SAT TV, direktnu telefonsku liniju,  i WI-FI

Usluga: polupansion na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje za doručak i večeru

Sadržaj: Recepcija, lift, glavni restoran,  snek bar, konferencijska sala, otvoreni bazen koji radi tokom cele godine, hamam,  teretana, sauna (uz doplatu), džakuzi (uz doplatu),  spa i wellness centar (uz doplatu), frizer (uz doplatu), usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu).  Check in posle 12:00h, check out do 12:00h. Hotelski parking sa garažom, uz prethodnu rezervaciju, košta 10 €/dan

Napomena: kućni ljubimci nisu dozvoljeni

ZALAG PARC PALACE 5* FEZ

Položaj: Hotel je lociran u centru grada Fesa, 14.3 km od aerodrome u Fesu, 2.5 km od železničke stanice, 3.5 km od tržnog centra Borj Fes, 2 km od Medine, 3.5 km od Kraljevske palate, 3 km od Botaničke bašte

Smeštaj: Hotel poseduje 488 soba. Superior sobe- 25 m² su sa dva standardna ili bračnim krevetom. Svaka smeštajna jedinica ima: garnituru za sedenje, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, balkon, fen, klimu, mini bar,  SAT TV,  direktnu telefonsku liniju, sef i WI-FI.

Usluga: polupansion na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje za doručak i večeru

Sadržaj: Recepcija, ostava za prtljag, menjačnica, prodavnica suvenira, lift, sala za konferencije (uz doplatu), glavni restoran, 5 A la Carte restorana ( američki, italijanski, marokanski, internacionalni, evropski), 3 bara, bar pored bazena, noćni klub (uz doplatu), 2 otvorena bazena, 1 dečiji bazen, 1 zatvoreni bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, peškiri za plažu, hamam (uz doplatu), spa i wellness centar (uz doplatu), sauna (uz doplatu), džakuzi (uz doplatu), kuglana (uz doplatu), usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu). Check in posle 14:00h, check out do 12:00h. Hotel  poseduje besplatan parking za goste hotela

Napomena:kućni ljubimci nisu dozvoljeni

ATLAS ASNI 4* MARAKEŠ

Položaj: 2.7 km od aerodroma Menara u Marakešu, 0.6 km od tržnog centra Menara, 0.5 km od Kraljevskog pozorišta, 1 km od gradske železničke stanice, 1.3 km od tržnog centra Carre Eden, 1.2 km od parka Menara

Smestaj: Hotel poseduje 334 sobe. Standardne sobe- 35 m² su sa dva standardna ili bračnim krevetom. Sve sobe su sa pogledom na baštu ili bazen. Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, balkon, fen, klimu, mini bar,  LED TV,   direktnu telefonsku liniju, sef i WI-FI.

Sadržaj: Recepcija, ostava za prtljag, lift, prodavnica suvenira, menjačnica, glavni restoran, 2 A la Carte restorana (italijanski, internacionalni), bar na bazenu, noćni bar, 7 sala za konferencije, 2 otvorena bazena, ležaljke i suncobrani pored bazena, diskoteka (uz doplatu), stoni tenis (uz doplatu), hamam (uz doplatu), sauna (uz doplatu), spa i wellness centar (uz doplatu),masaža (uz doplatu), frizerski salon (uz doplatu), usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu) Check in posle 14:00h, check out do 12:00h. Hotel ne poseduje sopstveni parking. Pored hotela postoji besplatan javni parking

Usluga: polupansion na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje za doručak i večeru

Napomena: kućni ljubimci nisu dozvoljeni

OPISI SUPERIOR HOTELA;

LE SHERATON 5*, KAZABLANKA

Položaj: Hotel je smešten u srcu grada, okružen plažom i glavnim gradskim znamenitostima, uključujući bulevare oivičene stablima palmi. Na samo 6km od hotela nalazi se La Corniche. Medjunarodni aerodrom Mohamed V je udaljen 25km.

Sadržaj: Hotelski sadržaj uključuje 3 restorana , bar u okviru objekta, bazen ( otvoreni i zatvoreni ), SPA centar ( uz doplatu ),  teretanu, hemijsko čišćenje (uz doplatu, na licu mesta), usluga pranja veša (uz doplatu, na licu mesta), lift, sef, menjačnicu, prostorije za sastanke i bankete, uslugu prevoza od/do aerodroma (uz doplatu, na licu mesta), besplatan WI - FI  internet , besplatan parking i itd.

Sobe: Hotel ima 295 soba koje gledaju na bazen ili na pristanište. Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) i  moderno opremljene. Sve sobe  sadrze SAT TV, klima uređaj, mini bar, ketler za čaj i kafu, sef ,direktnu telefonsku liniju, kupatilo sa tušem/kadom,fen za kosu.

Usluga: U sklopu hotela se nalaze A la carte restorani,restoran  Sakura koji služi japansku hranu i restoran Marocain , gde se služi marokanska hrana. U restoranu Dafra služi se doručak na bazi švedskog stola , kao i raznovrsna  ponuda hrane  za  ručak i večeru.

Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Farah Hotel 5*, RABAT

Položaj: Hotel je smešten na desnoj obali, sa prekrasnim panoramskim pogledom na reku Bouregreg  i njegovu poznatu dolinu, nekoliko koraka od Hassan tornja i mauzoleja Mohameda V. Od aerodroma Rabat -Salé , hotel Farah je udaljen 11 km.

Sadržaj: Hotelski sadržaj uključuje  3 restorana , bar i prodavnice  u okviru objekta, bazen ( otvoreni i zatvoreni ), SPA centar,  teretanu, hemijsko čišćenje (uz doplatu, na licu mesta), usluga pranja veša (uz doplatu, na licu mesta), lift, sef, menjačnicu, prostorije za sastanke i bankete, teren za golf (udaljen najviše 3 km), besplatan WI - FI  internet , besplatan javni parkingi itd.

Sobe: Sobe su standardne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) i  moderno opremljene. Sve sobe  sadrze SAT TV, klima uređaj, mini bar, sef , direktnu telefonsku liniju, kupatilo sa tušem/kadom,fen za kosu.

Usluga: 3 restorana služe raznovrsnu internacionalnu i italijansku kuhinju, kao i marokanske specijalitete.Ponuda doručka i večere je na bazi samopluživanja. Gosti takođe mogu uživati u čaju, kafi  i koktelima u hotelskim barovima.

Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Palais Medina & Spa Hotel 5*, FEZ

Položaj: Hotel je smešten u Fes-u, između istorijskog grada i novog grada , 30 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma Fes. U blizini se nalazi  trgovački  centar Fez Borj, kao i  razne lokalne turističke atrakcije, Kraljevska palata (Fes) i jevrejsko  groblje.

Sadržaj: Hotelski sadržaj uključuje  2 restorana , bar i prodavnice  u okviru objekta, bazen ( otvoreni i zatvoreni ), SPA centar ( uz doplatu ) ,  teretanu , hemijsko čišćenje (uz doplatu, na licu mesta), usluga pranja veša (uz doplatu, na licu mesta), lift, sef, menjačnicu, prostorije za sastanke i bankete, besplatan WI - FI  internet , usluge prevoza ( uz doplatu ), besplatan javni parkingi itd.

Sobe: Hotel ima 144 dobro opremljene i veoma komforne  sobe. Sve sobe imaju francuski ležaj ili dva odvojena kreveta.Sobe sadrže balkon, klima uredjaj , sef u sobi ,telefon, kupatilo ,fen za kosu i kombinaciju tuša / kade. Krevet za bebe ( krevetac ) na upit.  Neke sobe su pušačke.

Usluga:  U hotelu se nalaze dva restorana: Impérial (Hrana: Francuska, Mediteranska, Marokanska, Pica, Međunarodna, Evropska) i otvoren je za doručak, ručak i večeru . Restoran  Dragon (Hrana: Kineska, Suši, Tajlandska, Azijska), koji je otvoren za večeru. Takodje hotel nudi Meni za poseban režim ishrane (na zahtev).

Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Atlas Medina & Spa 5*, MARAKEŠ

Položaj: Hotel se nalazi u srcu Marakešovog trga Hivernage u blizini svih istorijskih znamenitosti.Kraljevska palata je udaljena 667m, železnička stanica Marrakesh udaljena je 889m. Od aerodroma  Menara – Marakeš ,  hotel Atlas Medina&Spa  je udaljen 2,7km.

Sadržaj: Hotelski sadržaj uključuje restoran , bar u okviru objekta, 2 bazena(otvoreni i zatvoreni ), SPA centar ( uz doplatu ), teretanu, usluga čuvanja dece ( uz doplatu ), hemijsko čišćenje (uz doplatu, na licu mesta), usluga pranja veša (uz doplatu, na licu mesta), lift, sef, menjačnicu,suvernirnicu,prostorije za sastanke i bankete,besplatan WI - FI  internet , besplatan parking i itd.

Sobe: Sobe su dvokrevetne( francuski ležaj ili dva odvojena kreveta ) i jednokrevetne sa pogledom na baštu ili grad. Krevetac za bebe na upit. Sve sobe sadrže SAT TV, klima uređaj, mini bar, sef , direktnu telefonsku liniju, kupatilo sa tušem/kadom, fen za kosu. Neke sobe mogu biti pušačke.

Usluga: U hotelu se nalazi restoran u kom se služi Francuska i Marokanska hrana za doručak, ručak i večeru . Doručak je na bazi samoposluživanja, dok ručak i večera se služe na bazi à la carte.   

Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Hotel obezbedjuje besplatan šatl bus od/do aerodroma svim gostima koji ostaju minimum pet noći u hotelu, sa uslugom noćenje/doručak.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 24 SATA PO UPLATI AKONTACIJE

ZA REALIZACIJU PUTOVANJA JE POTREBNO MINIMUM 2 PUTNIKA.

 Turistička agencija FLER Travel, licenca OTP broj 306/2020, Kategorija A 25, je organizator putovanja.

MOLIMO PUTNIKE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OPŠTE USLOVE PUTOVANJA FLER TRAVEL KOJI SU SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE.

PROGRAM PUTOVANJA br. 3 od 06.02.2020.

 

MAROKO CARSKI GRADOVI 2020.