HALKIDIKI HOTELI LETO 2020.

Ako želite da iskusite pravi odmor i relaksaciju, Halkidiki hoteli 2020 su savršen izbor za vas ne samo zbog prirodnih lepota koje poseduje, već i zbog specijalnih ponuda, popusta, ali i kvaliteta usluge. U sklopu ponude za letovanje u hotelima na Halkidikiju ove sezone, agencija Fibula izdvaja određeni broj prelepih hotela od kojih posebno izdvajamo, Kasandra hoteli, Sitonija hoteli, Atos hoteli.

*** Poštovani i dragi putnici, Usled novonastalih okolnosti i vanrednog stanja proglašenog na teritoriji R. Srbije sa ciljem zaustavljanja epidemije Corona virusa - Fibula Travel Vas obaveštava da od 17.3.2020. godine obustavlja rad u svim poslovnicama. Bezbednost i zdravlje zaposlenih, njihovih porodica kao i svih sugrađana je na prvom mestu, stoga Vas pozivamo da ostanete kod kuće, a mi ćemo se potruditi da na sva pitanja odgovorimo putem dostupnih kanala komunikacije. O posledicama koje će pandemija iza sebe ostaviti, nećemo govoriti sada, nadamo se, kao i svi Vi, da će trajati što kraće i da ćemo ih prebroditi što bezbolnije. Imajući u vidu Odluku Vlade R Srbije o proglašenju bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS CoV-2 zaraznom bolešću (“Službeni glasnik RS” broj 23/20 od 10.03.2020. godine), obaveštavamo Vas da su sredstva koja ste uplatili u korist agencije FIBULA AIR TRAVEL za ugovorena putovanja priznata u zakonom propisanom procentu. Novčana sredstva ćete moći da iskoristite nakon okončanja pandemije koja će biti zvanično objavljena odlukom Vlade R Srbije. Mi ćemo biti tu, na našem sajtu moći ćete da se informišete o svim aktuelnim ponudama, kao i o svim nažalost otkazanim putovanjima. Sve informacije u vezi sa ugovorenim putovanjima, kao i putovanjima koja želite da ugovorite možete dobiti koristeći e-mail adresu: info@fibula.rs i broj telefona 064/596-13-43 (09-16h PON-PET). Želimo Vam da sačuvate zdravlje i da zajedno sa nama pođete na nova putovanja, čim se za to ukaže prilika. Ostanite zdravi! Vaša Fibula Air Travel ***

 

FIRST
MINUTE
IZDVAJAMO IZ PONUDE

GRČKA HOTELI

NAJBOLJE CENE

PREPORUKA PUTNIKA

KASANDRA HOTELI

FIRST
MINUTE

SITONIJA HOTELI

FIRST
MINUTE

ATOS HOTELI

FIRST
MINUTE

TASOS

FIRST
MINUTE

PIERIA

FIRST
MINUTE

PELOPONEZ

FIRST
MINUTE

JONSKA OBALA

FIRST
MINUTE

 

HALKIDIKI HOTELI PREPORUKA

Preporuka za letovanje na Halkidikiju bazirana je na hotelskoj ponudi. Poznata letovališta na prvom prstenu Halkidikija, kao što su Pefkohori, Hanioti, Paliouri, Kalitea, Kriopigi i Possidi imaju u svojoj ponudi veliki broj hotela različitih struktura i kategorija. Letovanje na Halkidikiju u hotelima sa 2★, 3★, 4★ i 5★. Odmor u hotelima različitih kategorija, kvaliteta i usluga. Kriterijumi kvaliteta za odmor na Halkidikiju. Sadržaji i opremljenost hotela, nivo i kvaliet usluge. Leto i vreme odmora uvek iziaziva veliku pažnju ljubitelja grčkog poluostrva Halkidiki. Izuzetne prirodne lepote, kristalno more, atmosfera odmora i druženja vode nas uvek ka Halkidikiju kao nezaobilaznoj destinaciji za letovanje u Grčkoj.

Svi hoteli na Halkidikiju imaju zajedničke karakteristike koje se odnose na: velike popuste u gotovo svim hotelima na Halkidikiju (Kasandra, Sitnija, Atos), last minute ponude i specijalne ponude koje se odnose na boravak 2 dece gratis različitog uzrasta. Povoljne cene i kvalitetna usluga, predivne plaže i čisto more, učiniće Vaš odmor nezaboravnim.

Sastoji se iz 3 dela, ili "prsta" kako ih popularno nazivaju: Kasandra, Sitonija i Atos.

Sitonija: nalazi se u središnjem delu poluostrva, tako da istočna strana gleda ka Atosu, a zapadna ka Kasandri. Ima prelepe peščane plaže, male uvale, borove šume i plantaže maslina. Poznata je po proizvodnji vina i meda. Idealna je za prave zaljubljenike u prirodu.

HALKIDIKI LAST MINUTE I SPECIJALNE PONUDE

HALKIDIKI LETOVANJE 2020. ZA PORODICE

HALKIDIKI HOTELI NA PLAŽI

Athos palace 4★ - Kalithea / Alexandra The Great 4★ - Kriopigi / Sousouras 4★ - Hanioti / Hanioti Palace 4★ - Hanioti / Pallini Beach 4★ - Kalitea / Ikos Oceania 5★ - Nea Moudania / Sani Club 5★ - Sani / Sani Dunes 5★ - Sani

Porfi Beach 3★ Nikiti / Blue Dolphin 4★ Metamorfozis / Village Mare 4★ Metamorfozis / Lagomandra 4★ / Lagomandra Beach 4★ / Ikos Olivia 5★

HALKIDIKI HOTELI ALL INCLUSIVE

All inclusive povoljno: Hotel Calypso Siviri 2★

Athos Palace Kalithea, Pallini Beach.

Village Mare, Porto Carras Sithonia, Ikos Olivia 5★, Ikos Oceania.

HALKIDIKI HOTELI PONUDA

LETOVANJE HALKIDIKI 2020. REZERVACIJE HOTELA (BOOKING) i OPISI

HALKIDIKI LAST MINUTE I POPUSTI

Odnos kvaliteta i cene, dobar servis biće glavne prednosti za letovanje 2020 u hotelima na Halkidikiju.

GRČKA LETOVANJE PREVOZ DO HALKIDIKIJA

HALKIDIKI AVIONOM 2020

Najbolja mogućnost organizovanja avio aranžmana za Halkidiki je da se rezerviše direktan let iz Beograda do Soluna, pa potom transfer do Kasandre, Sitonije ili Atosa.

Svi koji su zainteresovani za avio aranžmane širom Grčke, preporučujemo da pogledaju našu ponudu: Grčka letovanje avionom.

LETOVANJE 2020 NA KASANDRI

Kassandra poznatija kao prvi prst Halkidikija, prepoznatljiva je po prostranim plažama, borovim šumama i malim ribarskim mestima.

HALKIDIKI LETOVANJE ZA POČETNIKE

Povratna autobuska karta od Beorgada: 65 evra

Udaljen od Soluna: 80 km

www.ktel-chalkidikis.gr)

www.blueflag.org)

Najpoznatiji festival: Kasandra festival u mestu Siviri (www.kassandrafestival.gr)

www.sithoniagreece.com)

Ne propustite: pećina Petralona

www.waterland.gr/en)

BLIZINA. BEZBEDNOST. BRAĆA.

Halkidiki je blizu Srbije, od Beograda udaljen oko sedam časova vožnje kolima. Stiže se autoputem, a obilaznica pored Soluna omogućava da se na put krene posle doručka i na plažu stigne posle ručka.

Halkidiki ima bezbroj prednosti, ali najveće su: blizina Soluna (mogućnosti za šoping su neorganičene), odlične plaže (gradske i besplatne, fantastično uredjene sa kafićima, mirne i divlje, široke peščane ili ispred borove šume) i povoljne cene (veliki izbor supermarketa, restorana brze hrane i taverni). Na gotovo svim plažama Halkidikija, od kojih 35 ima prestižnu „plavu zastavicu“ (koja garantuje čistoću i dobar sadržaj), mogu se iznajmiti ležaljke i suncobrani, ali i kupiti u okolnim prodavnicama po izuzetno pristupačnoj ceni. Suncobrani su pet evra, prostirke 2,5 i peškiri pet evra.

Nedavno je u Vergini otvoren muzej na mestu gde je otkriven grob Filipa Makedonskog, oca daleko čuvenijeg Aleksandra. Međutim, neuporedivo popularniji je među našim turistima izlet do akvaparka Waterland koji se nalazi na putu od Soluna ka Halkidikiju (u Tagaradesu). Tobogani, lenja reka, luda reka i brojne vožnje u gumama nude nezaboravnu zabavu. Ulaznica za Waterland je 13.5 evra za odrasle, za decu do 14 godina je 10 evra, mlađi od četiri ne plaćaju. U sezoni Waterland radi od 10 do 20 časova.