Miarosa Konakli Garden

 • Miarosa Konakli Garden
 • 14 slika
 • SPA & Wellness
 • WiFi besplatan na javnim mestima
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Miarosa Konakli Garden ★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevna užina, popodnevna kafa, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00, bar na plaži sa bezalkoholnim pićima od 10:

Hotel Miarosa Konakli Garden

Hotel Miarosa Konakli Garden ★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevna užina, popodnevna kafa, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00, bar na plaži sa bezalkoholnim pićima od 10:00h do 18:00h. Hotelska plaža je kamenita i šljunkovita. Udaljena je 500 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
UAI KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Smeštaj:

Hotel Miarosa Konakli Garden 4* ima ukupno 240 smeštajne jedinice raspoređene u 2 glavne zgrade. Standardne sobe (26m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda pri dolasku, ostalim danima samo voda ), sef , SAT TV i muzički kanali, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevna užina, popodnevna kafa, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00, bar na plaži sa bezalkoholnim pićima od 10:00h do 18:00h.

AI koncept hotela Miarosa Konakli Garden 4* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, sladoled.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran, snek bar, bar pored bazena, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Miarosa Konakli Garden 4*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, telefon, fax, internet, frizer, šoping centar, rent-a-car. Wi Fi (slaba konekcija) je besplatan u zajedničkim delovima hotela.

Plaža:

Hotelska plaža je kamenita i šljunkovita. Udaljena je 500 m od hotela Miarosa Konakli Garden 4*. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, fitnes, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji program, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravlima hotela Miarosa Konakli Garden 4*: sportovi na vodi,masaža, SPA i wellness centar, bilijar, kompjuterske igrice.

Napomena:

Renoviran je 2015.godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub