Kemer hoteli leto u Turskoj avionom, first i last minute popustima i specijalnim ponudama, avio prevoz direktnim čarter letom.

Kemer hoteli 2024. avionom :: Direktan čarter let :: Fibula Travel

Kemer leto 2024. avionom :: FIRST MINUTE ponude


Na zahtev naših lojalnih klijenata ove sezone izdvajamo posebnu kategoriju aranżmana Kemer letovanje 2024. Iz bogate ponude izdvajamo hotele različitih kategorija u Kemeru koji nude povoljne cene (naročito hoteli sa All Inclusive uslugom). Za rane uplate nudimo velike popuste na cenu aranžmana. Akciju za najpovoljnije FIRST MINUTE kao i LAST MINUTE aranžmane, za letovanje u Kemeru, možete svakodnevno pregledati na stranicama našeg sajta, zajedno uz slike hotela i destinacije Kemer, Turska. Popusti za postojeće i nove akcije postavljene su na stranici Turska leto 2024. Kemer se nalazi u južnom delu Turske i jedan je od najpoznatijih turističkih centara u Antaliji. Udaljen je oko 40 km od aerodroma u Antaliji. Predstavlja jedno od najluksuznijih letovališta na tom delu obale. Poznat je po mediteranskoj klimi (suvo i toplo vreme), obiljem zelenila, luksuznim hotelima i po dugim peščanim i šljunkovitim plažama.

Više o Kemer hoteli 2024. avionom :: Direktan čarter let :: Fibula Travel

Avio paket aranžmani

Kemer hoteli leto 2024. avionom, FIRST i LAST minute ponude

KEMER letovanje 2024. avionom


Na zahtev naših lojalnih klijenata ove sezone izdvajamo posebnu kategoriju aranżmana Kemer letovanje 2024. Iz bogate ponude izdvajamo hotele različitih kategorija u Kemeru koji nude povoljne cene (naročito hoteli sa All Inclusive uslugom). Za rane iplate nudimo velike popuste na cenu aranžmana.


Akciju za najpovoljnije FIRST MINUTE kao i LAST MINUTE aranžmane, za letovanje u Kemeru, možete svakodnevno pregledati na stranicama našeg sajta, zajedno uz slike hotela i destinacije Kemer, Turska.


Popusti za postojeće i nove akcije postavljene su na stranici Turska leto 2024. Kemer se nalazi u južnom delu Turske i jedan je od najpoznatijih turističkih centara u Antaliji. Udaljen je oko 40 km od aerodroma u Antaliji. Predstavlja jedno od najluksuznijih letovališta na tom delu obale. Poznat je po mediteranskoj klimi (suvo i toplo vreme), obiljem zelenila, luksuznim hotelima i po dugim peščanim i šljunkovitim plažamaMore je kristalno čisto i toplo (temperatura vode dostiže i 33ºC).


Svih 45km (koliko ima od Antalije do Kemera) put dodiruje Sredozemno more i planinu Taurus tako da u jednom momentu prolazite kroz četinare, a već u sledećem pored prostrane peščane plaže. Miris borova se oseća u Kemeru kao da se nalazite u sred šume.


Ovo naselje je pažljivo građeno kako bi se uklopilo sa okolinom i pruža idealno mesto za odmor. Šetalište na severnoj strani grada vodi direktno do plaže koja ima ’’Blue Flag’’ dobijenu od Evropske Unije za najlepše i najuređenije plaže. Ulica koja prolazi kroz centar grada Kemera pruža predivne slike i nudi razonodu za sve: diskoteke, kafiće, prodavnice, suvenirnice, butike, restorane pored plaže sa prostranom baštom i hladovinom pod palmama i borovima gde možete birati da li Vam više odgovara da odmarate u turskom stilu sedenja, lazy begu ili da se sunčate na ležaljkama uz sveže ceđeno voće ili sladoled (dondurma), a tokom večeri možete okusiti razne voćne ukuse nargile.


Kao turističko mesto je počeo da se razvija tek od pre dve decnije. Ime mesta potiče od kamenog zida koji je izgrađen kako bi zaštitio grad od poplava. Kemer se naročito preporučuje za porodične odmore, ima puno parkova, zelenila, igraonica i sadržaja za decu.


Preporučujemo sledeće izlete: obilazak mesta Demre (crkva Sv.Nikole), krstarenje brodom, tursko kupatilo, Pamukkale, tursko veče, jednodnevni izlet u Izrael, obilazak Antalije i Duden vodopada, šoping turu, ali i obilazak antičkih lokaliteta Phaselisa, Olimposa i Kalea koji su ujedno i pogodna mesta za piknik uz kupanje.


Kemer ima veliki udeo u hotelskim kapacitetima Antalijske regije, a pošto je poznat i kao idealno mesto za odmor i relaksaciju, privlači sve veći broj turista iz celog sveta.


KEMER ARANŽMANI INFO


Kemer 2024 letovanje u Turskoj


Kemer hoteli

Ponuda hotela za letovanje u Kemeru. Hoteli u Kemeru su pretežno kategorizovani sa 5*.


Kemer hoteli all inclusive ponuda

Fantastična All Inclusive usluga u hotelima u Kemeru je iz godine u godinu raznovrsnija i kvalitetnija.

Spojevi raznih ukusa internacionalne i tradicionalne turske kuhinje svakako su samo jedan od razloga više zašto letovanje treba provesti u hotelima u Kemeru.


Kemer 2024 - Kemer preporuka za leto 2024.

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024 u organizaciji agencije Fibula Beograd.


Kemer vremenska prognoza

Leto u Kemeru počinje već u maju kada se i zvanično otvara i sezona kupanja. Sezona kupanja u Kemeru traje sve do oktobra meseca uz veoma prijatne temperature kako preko dana, tako i preko noći.


Kemer leto 2024 - Kemer leto za porodice

Skup različitih paket aranžmana za letovanje u Kemeru. Dvoje dece gartis, Kemer hoteli na plaži, Hoteli u centru Kemera, Hoteli za parove, Kemer izleti. Najrazličitiji produkti i ponude za leto 2024. u Kemeru.


Kemer letovanje

Letovanje na poznatim plažama i regijama u Kemeru. Kemer centar, Beldibi, Tekirova, Goynuk ... neki su od izbora regija za letovanje u Kemeru za sezonu 2024.


Kemer last minute

Ponuda Kemer last minute biće dostupna putnicima i ovog leta na web stranici agencije Fibula, uz detaljan opis letovališta Kemer i slike Kemer hotela.


Kemer letovalište

Oblast Kemer se sastoji od nekoliko letovališta: Kemer centar grada, Beldibi, Goynuk i Tekirova najpoznatiji su medju njima.


Kemer hoteli sa 5 zvezdica

Najpoznatiji porodični hotel u Kemeru sa 5 zvezdica. Dvoje dece do 15 godina gratis. Među najbolje hotele u Kemeru za 5* izdvajamo: Rixos Premium Tekirova, Rixos Beldibi, Karmir Resort & Spa,  Rixos Sungate.


Kemer hoteli sa 4 zvezdice

U Kemeru je prisutna dobra ponuda hotela od 4* čji su sadržaji i usluga na zavidnom nivou. Kao neke od najboljih hotela u Kemeru za 4* izdvajamo: Fame Residence Kemer & Spa, Fame Residence Goynuk, Sherwood Greenwood Resort


Kemer letovanja iskustva

Različita iskustva putnika sa letovanja u Kemeru.Njihovi utisci zapažanja komentari na i najvažnije informacioje o ponudi za letovanje u Kemeru 2024 na stranici agencije Fibula Forumi putnika o letovanju u Kemeru sa komentarima najpoznatijih vodiča,hotelijera i agenata.


KEMER ZA POČETNIKE


KEMER Raj za decu Udaljenost od aerodroma: 40 km; Dužina plaže: 53 km; Broj stanonovika: 33.000; Temperatura: proleće/jesen 21°C, leti 29°C ; Najpoznatiji festival: Festival nara (jun); Najveća prednost: šljunak i borova šuma; Ne propustite: vožnju žičarom do vrha Taurusa.


Raj za decu naziva se Kemer. Tačno na mestu gde planina Taorus uranja u tirkiznu vodu nalazi se Kemer. Ima 53 kilometara prelepe obale koju čini savršena plaža sa šljunkom, a u čijoj zaledjini se prostire borova šuma koja pravi „debelu ladovinu”. Voda je kristalno čista, šljunak savršen za sunčanje, a šuma daje svežinu preko potrebnu tokom leta. Kemer se nalazi u Antalijskom zalivu i zaštićen je od udara talasa sa otvorenog mora.


Iako Kemer ima 33,000 stanovnika samo trećina živi u samom gradiću, dok su ostali u mestima Tekirova, Gojnuk, Beldibi... Kompletna obala od Tekirove do Beldibija prepuna je ušuškanih zaliva, netaknutih plaža sa šljunkom i peskom. Na plaži u Kemeru vijori se prestižna „plava zastava” (www.blueflag.org) koja garantuje čistu vodu, brojne aktivnosti i standardno dobru uslugu. Okolina je izuzetnno zanimljiva za ljubitelje aktivnog odmora, jer mogu da pešače, planinare i vide fantastične prizore prirode u kanjonu Gojnuk, Olimpos ili Fazelis.


Kemer je prava istorijska čitanka uživo, jer, tu se nalazi i pećina Karain u kojoj se mogu videti crteži predaka ljudi iz paleolita i samo je jedna od atrakcija iz programa Kemer izleti. Iz Kemera je najbolje krenuti na izlet do likijskih grobnica.


Kemer je jedna od važnih tačaka koja se nalazi na mediteranskoj mapi gnjuranja, jer ovde ronioci, recimo, imaju prilike da rone kraj olupine francuskog broda „Pariz 2” koji se nasukao blizu marine u Prvom svetskom ratu. Sam Kemer je prepun kafićima, barova, noćnih klubova, restorana, prodavnica, piljara, radnji i butika.


U Kemeru se u trećoj nedelji juna održava Festival nara, kada se može uživati u muzici, paradi, koncertima, izložbama i raznim drugim događajima. U julu se održava spektakularni karneval  (www.kemertourist.info). Sezona traje od aprila do oktobra, a temperatura čitavog leta je izuzetno prijatna.