Lara hoteli leto 2021 avionom, FIRST MINUTE ponude

Lara hoteli 2024. avionom :: Direktan čarter let :: Fibula Travel

Lara leto 2024. avionom :: FIRST MINUTE ponude


Za leto 2024. naša preporuka je da direktnim čarter letovima koje organizuje naša agencija, posetite Laru u regiji Antalija, poznatu turističku regiju, prepunu hotela sa All Inclusive uslugom, koji ove godine imaju veoma povoljne cene. Na raspolaganju vam je veliki izbor popularnih hotela u Lari, Beleku, Alanji, Kemeru i Sideu. Naša agencija ove sezone nudi velike popuste i akcije sniženja cena za najpovoljnije FIRST MINUTE kao i LAST MINUTE aranžmane, za letovanje u Lari, možete svakodnevno pregledati na stranicama našeg sajta, leto 2024. u Turskoj, pre svih, zajedno uz slike hotela i destinacije Lara, Turska, kao i detaljnije informacije o drugim specijalnim ponudama i popustima, koji se svakodnevno ažuriraju.

Više o Lara hoteli 2024. avionom :: Direktan čarter let :: Fibula Travel

Avio paket aranžmani

Lara hoteli leto 2024. avionom, FIRST i LAST minute ponude

LARA letovanje 2024. avionom


Za leto 2024. naša preporuka je da direktnim čarter letovima koje organizuje naša agencija, posetite Laru u regiji Antalija, poznatu turističku regiju, prepunu hotela sa All Inclusive uslugom, koji ove godine imaju veoma povoljne cene. Na raspolaganju vam je veliki izbor popularnih hotela u Lari, Beleku, Alanji, Kemeru i Sideu.


Naša agencija ove sezone nudi velike popuste i akcije sniženja cena za najpovoljnije FIRST MINUTE kao i LAST MINUTE aranžmane, za letovanje u Lari, možete svakodnevno pregledati na stranicama našeg sajta, leto 2024. u Turskoj, pre svih, zajedno uz slike hotela i destinacije Lara, Turska, kao i detaljnije informacije o drugim specijalnim ponudama i popustima, koji se svakodnevno ažuriraju. Antalija je glavni i najveći grad Sredozemne oblasti Turske i jedna od najvećih luka na Sredozemlju (tzv. ’’biser Mediterana’’). Nalazi se na krajnjem jugu zapadnog dela Turske. Razvoj i investicije koje su započete 70-ih godina 20. veka transformisale su grad u poznato međunarodno turističku regiju i prestonicu turskog turizma.


Cela Antalijska regija je zaštićena od hladnih severnih vetrova Taurus planinama i ima karakterističnu mediteransku klimu, sa toplim suvim letima i umereno toplim kišnim zimama. Temperatura mora se kreće od 15 do 28 stepeni celzijusa, a temperatura vazduha može da dostigne i 40 stepeni u julu i avgustu, mada su najčešće temperature do 35 stepeni. Antalija je poznata i po tome što ima 300 sunčanih dana godišnje.Antalija je udaljena samo pola sata vožnje od planinskog centra gde se od novembra do kraja maja meseca možete pre podne skijati, a posle podne uživati u plaventilu Sredozemnog Mora.


Lepote Antalije su i danas vidljivi tragovi brojnih civilizacija poput Rimske, Vizantijske, Grčke, a mnoga mesta u njenoj okolini to mogu i da potvrde. Mesto gde se nalazi tvrđava Kale najlepši je deo ovog grada. Ovo je milionski grad, prepun kontrasta, veličanstven spoj prošlosti i sadašnjosti jer je podeljen na dva dela. Moderan deo grada veoma liči na moderne evropske metropole sa širokim bulevarima, modernim zdanjima, luksuznim prodavnicama, vrhunskim hotelima koji su izvučeni van grada i nalaze se na prelepim i poznatim plažama kao što su Konyalti i Lara. Deo oko stare luke je drugi, stari deo grada – Kaleici, koga karakterišu uske krivudave ulice sa starim kućama koje se naslanjaju na zidine drevne tvrđave. Toranj sa satom (Saat kulesi) na Trgu Kalekapisi je takođe deo gradskog utvrđenja. Dok odmarate uz očaravajući pogled sa Kaleici-a na luku Antalije, predlažemo da se osvežite sveže ceđenim voćem na terasi restorana koji prikazuje luku kao na dlanu i sigurno će mnogima ostati godinama urezan u sećanju. Simbol i oličenje grada je Ataturkova statua i Kisik minaret. Takođe treba posetiti i ostatke Hadrijanove kapije.


Restaurirani istorijski centar grada sa svojim hotelima barovima, klubovima, restoranima i radnjama zadržao je mnogo od svog istorijskog karaktera, a njegova restauracija osvojila je turističku nagradu Zlatna Jabuka. U gradu se nalaze znamenitosti sa tragovima Rimske, Vizantijske i Otomanske arhitekture i kulture. Na glavnom antalijskom trgu često se održavaju izložbe i performansi na otvorenom.Nad gradom dominira neobičan minaret, visok 37 metara koji je izgrađen početkom 13 veka. Orginalna džamija kojoj je minaret pripadao više ne postoji.


U samoj okolini Antalije postoji dosta zanimljivih mesta koje treba posetiti a neka od njih su drevna mesta poput Aspendos, Perge, Phaselis, Manavgat, Side i Termessos, svi na udaljenosti 50 km od grada. Amfiteatar Aspendos je najveći amfiteatar u okolini i u dobrom je stanju. Svakog leta razni muzički festivali se održavaju upravo na tom mestu a on prima oko 20.000 ljudi. Takođe je moguće ići na izlet do mesta Derme gde se nalazi crkva Svetog Nikole, obilazak Antalije i Duden vodopada, a preporučuju se i šoping ture, Troya šou, Pamukkale, poseta turskom kupatilu, rafting, krstarenje brodom...


Poznate plaže u Antaliji su: Lara Kundu i Konyaalti.


Lara je duga peščana plaža u Antaliji. Udaljena je 10 km od aerodroma. Odmor na ovoj plaži obećava kombinaciju prirodnih atraktivnosti i modernog letovališta. Iz centra Antalije do ove plaže se može doći dolmušima (br.18, 30, 77).


Konyaalti je druga peščana plaža, ima malo šljunka, ali se do nje stiže brže i lakše (tramvaj ili mini bus iz Kalekapisi-a). Udaljena 15 km od aerodroma.


Između ovih plaža je visoka litica sa koje se spušta reka Duden i uliva u Sredozemno more praveći vodopad visine 15 m.


More je čisto i toplo. Ima dosta zelenila, lepo uređenih delova grada, odličnih restorana, prodavnica, dobra infrastruktura, diskoteka, tako da Vam neće ponestati dobrog provoda.


LARA INFO


Paket aranžamani za letovanje u oblasti Lara u Turskoj u organizaciji agencije Fibula Beograd. Direktni čerter letovi Beograd Antalija transfer do oblasti Lara u trajanju oko 30 minuta


Lara leto 2024

Lara najluksuznija oblast u Antalji. Dugačka peščana plaža Lara sa svojim luksuznim hotelima sa 5* simbol turizma u Antalijskoj regiji


Lara hoteli


Hoteli u Lari su isključivo sa 5* na sopstvenim peščanim plažama.Visko rangirani i visoko ocenjeni hoteli u oblasti Lara.